Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Californi_a

Skad ten szal?

Polecane posty

Gość Californi_a

Moze pytanie sie wyda glupie ale skad ten caly szal wokół facebooka? Przeciez juz byly podobne jemu portale typu fotka czy nk, jednak na punkcie fb ludzie totalnie szaleja, czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego?

Gość don corleone za10 zł
bo to zagraniczne... wiec lepsze znowu polska mentalnosc hahahah

Gość don corleone za10 zł
osobisice nie musze pisac na tego typu portalach o tym co robie lubie itd. to moja sprawa, chce pogadac to wystarczy ze wyjde do sasiada, ZRESZTA LUDZIE LUBIA FACECBOOKA jeszcze za cos, cholernie łatwo tam znalezc partnera na przygodny seks, wysoko ceniony portal wsrod niedopieszczonych mezatek :D

E tam, jaki przygodny seks, lubią go bo daje latwosc komunikowania się z innymi. Można sobie foty pooglądać, poczytać co tam u znajomych, ktorych się dawno nie widziało. Kiedyś czas leciał i ludzie nie mieli zielonego pojęcia co u nich. Dzis się nie da. No i - dla firm to jest gratka. Przez to, ze piszemy na fb rożne rzeczy o sobie, mogą do nas trafiać z reklamami, nie ma nic sprytniejszego nad Fb :)

Gość akurat_nie
facebook to nie tylko zwykły serwis społecznościowy, masa firm dzięki fejsowi ma szansę zaistnieć i mieć kontakt z klientami... ja tam się wcale temu nie dziwię. np. https://www.facebook.com/Proya-Sport organizuje konkursy dla swoich 'fanów', a to przyciąga klientelę :)

Gość Vanessa19
Oj, zaraz tylko seks ;p Ja uważam, że fb to doskonała forma promocji, większość ludzi ma tam konta, również związani z bisnesem. A profesjonalny fanpage jest jak najbardziej wskazany :)

Gość Agawaaa
Niby jest, ale za to trzeba płacic. Zastanawiam sie czy to daje potem rzeczywiscie jakies efekty czy to pieniadze wyrzucone w bloto.

Gość manio ciekawski=)
Kluczem do tej tajemnicy, jest znajomość ludzkiej natury. Oczywiście, portal taki, świetnie służy do komunikacji, nawiązywania znajomości, dzielenia się zainteresowaniami, ALE ludzie kochają być w centrum uwagi. Pragną być podziwiani, szanowani, uwielbiani. Jedni ciężko na to pracują, bo parają się nauką, sportem, sztuką taką czy inną. Inni, ci pozostali, jest ich przytłaczająca większość, nie ma niczego, czym mogłaby się pochwalić. Przeciętność, która domaga się zauważenia i uznania i facebook doskonale temu służy, tak jak nk i inne. Facebook jest ponadnarodowy, zachodni, modny, więc pociąga bardziej niż inne tego typu portale.

Gość manio ciekawski=)
Tak, trzeba też zauważyć, że biznes mocno wszedł w facebook, co tylko potęguje jego popularność, zwiększa atrakcyjność.

Gość dla mnie na tych
portalach nie ma nic interesującego

Gość nie_ma_mnie
Fanpage jest chyba najfajnieszy jezeli chodzi o to co oferuje facebook. Pytanie tylko ile kosztuje taki fanik:P

Gość Vanessa19
Fanpejdż fajny, aleciekawe ile trzeba za takie coś zapłacić.

Gość pannamajster
jak właściciel firmy kreatywny, to profil może sobie sam założyć i prowadzić - niby czemu nie? a żeby to fajnie wyglądało, wiele nie trzeba. dobrym przykładem jest n-design, fotki swoich projektów wrzucają na fejsa, a to jednak przyciąga klientów :)

kurde weszlam tu tylko dlatego, ze zmylil mnie naglowek. Myslalam, ze chodzi o szal (apaszke :D )