Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaa

kim lepiej być? zdradzana żona czy kochanka?

Polecane posty

Gość żona niedoświadczona
jestem idealistką :) i taką pozostanę :) a jak mnie kiedyś mąż postawi w takiej sytuacji to mu jaja oberwę i zostanę samotną matką :)

Gość dziś źle
łatwo się mówi- oberwę jaja a potem są jakieś dzieci kredyty mieszkania skandale ktoś zostaje bez pracy komuś trzeba pomóc zycie jest skomplikowane niekiedy

Gość dididi/./../.
on sie zeni z inna????????dobrze zrozumialam? jesli tak to , Ciebie ma do pirdolenia a inna do zycia, fajny podzial zrobil. godzisz sie na to?

Gość hdfsjfhdksjadf
No tak, żona o jest w o tyle lepszej sytuacji, że nie wie, że jej facet moczy w dwóch, zaś kochanka świadomie wybiera bakteryjki z pipki żony ;)

Gość dziś źle
kochanki nie przyjmują do wiadomości, że Pan bzyka też żonę, to zostaje poza sferą ich pojmowania

Gość żona niedoświadczona
są jakieś kredyty, mieszkania, są też dzieci - to nie jest wymówka, trzeba być niezależnym i myśleć też o sobie

jestem kochanką i nie czuję się z tym cudownie. co innego być z kimś tylko dla seksu, ale jak pojawiają się uczucia to już nie jest tak wesoło.

Gość dziś źle
ja też w ostatnim czasie mam wrażenie że coś poczułam do kochanka, ale siadłam na dupie i siedzę- czekam aż mi przejdzie

Gość dontudare
Lepiej być zdradzającą żoną :D

Gość dziś źle
zdradzającą zdradzaną?

Gość dontudare
Oczywiście to była ironia :) Lepiej nie doświadczyć żsdnej z takich sytuacji. Ale odpowiadając na pytanie autorki to lepiej być zdradzaną żoną. Jeśli zostaje się świadomie kochanką żonatego faceta to nie zasługuje się na miano kobiety.