Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oj Głodna

Najlepsze męskie kąski ;-)

Polecane posty

Uważam, że najlepszym materiałem na faceta, kochanka itd są mężczyźni po 35 roku życia ( z małymi wyjątkami) - z reguły znają potrzeby kobiety już i sprawą bardziej istotną dla nich jest jakość seksu niż ilość... - rozmowy z nimi są o wiele ciekawsze - są zwyczajnie bardziej męscy _______ http://sex-wiadomosci.pl - zarejestruj się

ojj zielona.... żonaci to moga być na krótki czas by się nimi pobawić ale ja o życiu, o tym by połączyć dobrze rżnięcie ze znośną codziennością ;-P osobiście mam swojego prywatnego juz zaraz 40-sto letniego i nie zamieniłabym go na żadnego młodziaszka ;-)

Gość alksdjfhg
Ale dla jakiej kobiety? Wiekowo Ja po swoich znajomych już widzę, ze o ile 35 jest ok, o tyle dla 35-letniej kobiety facet 40-letni bywa już zbyt leniwy. I nie jest to tylko moja opinia. Wiele moich koleżanek podczas babskich spotkań, zartowalo, ze gdyby mogły wybierać to teraaz zdecydowałyby się na młodszego kochanka. Doświadczenie jest przereklamowane. Potrzebne jest gdy kobieta sama nie ma doświadczenia, wtedy facet musi być zdany na siebie, alle jak kobieta ma doświadczenie i jest sprawna kochanka, to wystarczy, ze taki 25-latek jest pojetnym uczniem :D

wiesz nigdy nie jest za późno... heh ja też poprzednio miałam młodszego.... ale zmieniłam na sprawdzony model ;-)

alksdjfhg Jeśli się trafi na pojętnego chłopaczka to owszem można mieć zadowolenie. Fakt czasem faceci koło 40- stki są na ciut leniwi (rozumiem to w ten sposób, że czasem nie chcą już codziennie) Jednak seks z nimi ma o wiele lepszą jakość według mnie, nie chodzi o samo doświdczenie, po prostu jest lepiej.......... Jednak wolę dłużej i namiętniej, niż częściej, ale bez szczególnej techniki

jako 36 letni facet podziekuje :-) w imieniu innych ale chyba najlepszy facet to taki co nie jest zapatrzony tylko w siebie ?

zalezy tez co lubi sie robic i jak ;-) dlatego ja wybieram zdecydowanie mezatki :-) sa obeznane ze sztuka