Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plenerowa Żona

jaki broadband poleciacie?

Polecane posty

jakis czas temu skonczyl mi sie kontrakt z moim dostawca i teraz place z miesiaca na miesiac.. jestem srednio zadowolona bo internet moglby byc szybszy, czasem jest ok a czasem niezle muli takze mysle nad zmiana.. co polecacie??

Gość numerowaaa
A z kim jestes teraz? Prawie wszyscy Providerzy w UK korzystaja z tych samych linii, ktore naleza do openreach, wiec jak zmienisz providera np z BT na Sky to Bb bedzie taki sam. Chyba, ze tam gdzie mieszkasz Fibre Optic jest dostepne, albo chyba ze zmienisz na cable (Virgin). Jednak sprawdz sobie najpierw jaki interenet bys z nimi miala, bo wszystko zalezy od tego jak daleko mieszkasz od Exchange i ile ludzi jest podlaczonych do twojego DP.

Gość zacznij dzien od szklanki soku
ja mam Virgin Media i nie narzekam... bylo z nimi troche problemow w tamtym roku, bo szybkosc byla ''powalajaca'', ale dawali mi discount co miesiac, wiec jakos wytrzymalismy, teraz jest juz OK... maja tez zwiekszac szybkosc z 50Mb do 100Mb w naszym przypadku za ta sama cene..

Gość o2.
ja mam o2 broadband. 16mb, czyli pełno:) i naprawdę działa szybko ten ten, mam go dwa miesiace i jestem zadowolona:) place 19funtow na miesiac, z tym ze to po jakiejs tam znizce z okazji posiadania telefonu kom w o2 przez ponad dwa lata, (nie musi być na abonament). noramlnie chyba 26 czy cos, nie pamietam juz:)

Ja mialam w virgin bylo ok,teraz mam sky i jest tez ok. W bt mi mulio strasznie i kase zdzierali nic wiecej. A koles ma talktalk i mowi ze jest ok. i tanie to podobno tez.

ja mam orange i muli, tesciowa ma talktalk i mowi ze jej muli, w o2 mi nie dadza komorki, wiec moze zdecyduje sie na ten sky albo virgin.. wiadomo ze faktyczna szybkosc nigdy nie bedzie taka jak reklamowana, wiec mialabym prosbe.. moglibyscie dla mie przetestwoac swoje predkosci? na stronie np: http://www.speedtest.net/ jakby sie komus chcialo to dziekuje bardzo!

Gość klariskata
ja sprawdzilam i download mialam 1,55 a upload 0,67. Powiem szczerze, ze mi muli internet w tym momencie, zwykle jest lepiej

Gość oświecona
ale co wam z szybkosci,jak macie chujowe pcty zona taka informatyczka i nie wiesz?buuuuhaha

Ja mieszkam na dalekiej polnocy Londka , i mam download 4.14 - 4.61 uplouad 0.54 - 0.49

ja mialam kiedys wczesniej sky i szybkosc oscylowala pomiedzy 8-9. moze wroce do tego sky.. lepiej robic te pomiary w ciagu dnia kiedy intrnet nie jest az tak bardzo przeciazony jak wieczorem..

Gość internet o2
a po co Ci komórka do inretnetu??:) dlaczego Ci jej niby nie dadzą?

no branie ineternetu z sieci komorkowej oplaca sie jak sie ma kontrakt na komorke bo tak to jest o wiele drozej. a nie dadza mi bo zalegam z rachunkiem z 2006 roku bodajze :)

Gość internet w o2
Eee, wcale nie tak duzo drożej, kilka funtow tak na prawdę.:) Na prepaid wystarczył, nie musial byc na umowe :) Ale ja się w sumie nie znam:) Ooo, już tyle lat żyjesz w UK?:)

Gość janiaaaaaaaaaaaa
ooo rany, kupe lat :) jak Ci sie tu żyje? Jesteś sama/z mężem/chłopakiem? Co robisz/gdzie pracujesz? :) Przepraszam, że jestem taka ciekawska :)

Gość ja mam orange
place 31 funtow miesiecznie/w tym: telefon stacj., internet,nieograniczone rozmowy zagraniczne i lokalne o kazdej porze dnia i nocy, bezplatne polaczenia na 0844/0870. Pewnie da sie nieco taniej,ale roznice sa niewielkie.

Gość numerowaaa
PS. Cable i FTTC to najszybszy BB jesli chodzi o rodzaj technologii

Gość eva42
ja mam talk talk wlasnie sprawdzilam predkosc i mi wyszlo download 15.90 a upload 0.77 mieszkam w swansea

Gość eva42
tez mam w pakiecie to co ,,ja mam orange,, i place okolo 20 f

Gość plenerowa zona z kom
ja nie chce niczego dodatkowego bo mi telefon stacjonarny nie jest potrzebny a internet mam w orange wlasnie i uwazam ze jest wolny... No chyba ze mam taki o niskiej predkosci po prostu. 10 mb/s a faktyczna szybkosc to okolo 5. Srednio jestem wiec zadowolona ale nie jest tragicznie.