Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak Tu sie Wycofac

Na fotkach była ładna, w realu okazała się to jakaś niezbyt atrakcyjna małolata

Polecane posty

Gość jak Tu sie Wycofac

Eh, ale wczoraj doznałem rozczarowania.. poznałem jakiś czas temu przez pewien portal, pewną dziewczyne.. lat 21 na fotkach wyglądała, ładnie i w miare dojrzale-tzn no na swój wiek.. fajnie nam się gadało, byłem nią zajarany, gadaliśmy ze sobą aż miesiąć no i wczoraj w koncu doszło do spotkania i co? załamka... przyszła jakaś mega małolata :O niby faktycznie ma 21 lat, ale wygląda kurwa na 17... do tego ma dosłownie 155cm i uwaga.. szczęke "jacka gmocha" rozumiecie o co chodzi? o wysuniętą szczene.. no fatalnie to wygląda u kobiety pogadaliśmy, niby było spoko.. no ale kurwa, nie bede sie spotykał z laską która wygląda jakby gimnazjum właśnie skończyła, i ma szczene gmocha... rozczroanie mega!

napisz jej szczerze, ze przemyslales sprawe i to nie jest to czego szukasz, przykro ci i takie tam tralala

Gość jak Tu sie Wycofac
ta.. heh w sumie to chyba nie bede musial duzo sie meczyc aby to zakonczyc wydaje mi sie, ze to jest taka laska ze jak sie jej pierwszej czegos nie zaproponuje to ona sama tego nie zrobi ;)

ja mam kolege ktory tez mial taka sama sytuacje jak ty..i co dalej..wiecej sie do niej nie odzywal i stracil z nia kontakt..ty tez tak mozesz zrobic..a jak bedzie pisac czy wydzwaniac to nie reaguj..nie odpisuj,nie odbieraj od niej telefonow..po jakims czasie da ci spokoj..

Gość a skąd wiesz, czy ta laska
nie mysli teraz: nie spodobał mi się, jak to zakończyć??? hehe

Gość ZZZZFFT
nikt nie jest doskonały

Gość powiem i ja.....
ja uważam że powinieneś wykazać się klasą i szczerze dziewczynie powiedzieć że nic z Waszej znajomości nie będzie i raczej nie jestem za tym żebyś jej przywalał z grubej rury o jej wyglądzie wystarczy powiedzieć że nie zaiskrzyło z Twojej strony i tyle....a nie uciekać jak tchórz ....tak nie zachowują się dorośli ludzie

miałam to samo jak spotkałam się z gościem którego poznałam na imprezie... Już nikomu nie dam w klubie swojego numeru :D:D

Gość jak Tu sie Wycofac
chyba nie bede musial duzo robic aby to zakonczyc.. tak jak mowilem, to laska z tych do ktorych jak sie czlowiek pierszy nie odezwie to sama raczej tego nie zrobi :)

Gość powiem i ja.....
wiesz to że dziewczyna jest nieśmiała i nie będzie się narzucała nie znaczy że masz ją potraktować jak śmiecia i bez żadnych wyjaśnień zniknąć .....zasługuje na to wg. Ciebie ?

Gość jak Tu sie Wycofac
nie no, spokojnie.. odezwac sie na gadu i po prostu pogadac to jak najbardziej chetnie i moge to zrobic ale chodzi mi o to, ze nie bede proponowal zadnego spotkania