Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina-----

guz w piersi pomocy!!

Polecane posty

Gość ewelina-----

mam 22 lata i pod sutkie wyczulam u siebie guzka a raczej takie wybrzuszenie oraz wydzieline z sutka jestem zalamana totalnie bo juz mysle ze to rak ze umre. A do lekarza umowilam sie dopiero na srode zwraiuje mial tak ktos?

Gość Ania----------
Miałam identycznie, okazało się, że rak :(

Gość powiem i ja.....
przede wszystkim zaczekaj na wizytę u lekarza ....który przede wszystkim zleci zrobienie USG do tego powinna być zrobiona biopsja i wtedy dopiero okaże się co Ci tak na prawdę jest ja miałam podobny przypadek z tym że żadna wydzielina mi się nie wydobywała z piersi ....najpierw miałam USG ...później mammografię i oba te obrazy nie pokryły się ....później biopsja i okazało się że mam zwykłe torbiele....lekarz powiedział mi że to się może powtarzać 5 lat miałam spokój a w tamtym roku jesienią na nowo rozpoczęła się moja droga po badaniach USG.....mammografia ....biopsja która wykazała że ok po 2 miesiącach kontrola USG i jak na razie jest ok .....kontrola za rok więc nie panikuj ( chociaż wiem że sama po sobie że myśli czarnych tysiące....a oczekiwanie za każdym razem na wynik biopsji to horror )...zaczekaj na to co powie lekarz i wyniki

Gość
Mozesz rowniez miec podwyzszona Prolaktyne, a to sie leczy farmakologicznie , nawet jakby byl to rak to wczesnie wykryty jest do wyleczenia Trzymam za Ciebie kciuki i nie zamartwiaj sie tak Ja w twoim wieku to samo przeszlam i wiem jaki jest strach

Gość ewelina------
mam nadzieje ze to nie rak bo normalnie zeswiruje

Gość edcfefef
ja mam tluszczaka ktorego kontorluje co roku. Mialam tylko usg zadnej biopsji. nie mialam wyplywu z piersi

Gość ona523
nie martw sie bedzie dobrze to nie rak