Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska100

Jakie słodkie menu na urodziny dla 4 latki???POMOCY

Polecane posty

Gość mamuska100

Robimy urodziny naszej 4latce w sali zabaw od 16-18.Bedzie 6-8osob w wieku 4-8lat.I co dalej jakie menu??Czy 4 paczki duzych chipsow starczy czy to przesada??4 soki 2 litrowe??Bedzie tort smietankowy,oczywicie picolo :)Jakies omleciki,ptysie,paluszki,delicje,ciasteczka i co jeszcze powinno byc i ile tego??

Gość Ebelin
wafelki wróbelki zrób

Gość mamuska100
chcialam wszystko gotowe kupic...

Gość mamuska100
i co macie jakies pomysly??????????????

Gość a jaka cena i ile
lody im daj ale nie takie jak kobieta robi facetowi

Gość grdhrfdhe
4 paki dużych chipsów oszalałaś. to tylko 2 godziny przecież a dzieciaki nie bądą ciągle jadły bo beda się bawic. ja bym kupiła po jednej paczce chipsy paluszki ciastka ze 2 rodzaje np markizy i delicje cukierki do tego tort soku sporo bo pewnie bedzie chciało im się pic

najlepiej chyba w ogóle zrezygnuj z tych chipsów. Nie mam dzieci, ale wkurzyłabym się gdyby moje dziecko zostało zaproszone na urodziny, na których ktoś daje same, tak niezdrowe przekąski. Tort i picolo- ok Ja bym dała michę truskawek, czereśni, borówek + talerz z zimnym, pokrojonym arbuzem. Soki, koktajl truskawkowy ładnie podany (np. z kolorową parasolką, rurką i truskawką wbitą w bok kubeczka- dzieciaki to uwielbiają) I coś, co może Was zdziwi, ale dzieciaki to uwielbiają: pokrojone w długie słupki: marchewka, zielony ogórek, czerwona słodka papryka, długie rzodkiewki, seler naciowy- powkładane do kolorowych kubeczków i do tego ze 2-3 kolorowe sosy zrobione samemu- np. śmietankowo-ziołowy i pomidorowy z przetartymi warzywami i odrobiną śmietany. Kolorowe, pięknie wyglądające jedzenie, które można jeść palcami. Te dzieci mogą zostać zamulone słodyczami patrząc na menu, jakie podałaś.

Gość mamuska100
Możliwe ze złe menu podałam,dlatego prosze o pomoc:)poniewaz zawsze mojej corce robilam w domu i tak jak bylo napisane podawalam,kolorowe kanapki,koktajle,owoce.lody itd.Teraz robie pierwszy raz w sali zabaw dlatego nie wiem co i jak :)

no wlasnie mi sie wydaje, ze kolorowe kanapeczki, kawalki warzyw z sosami, w ktorych dzieci same moga sobie je maczas, miseczki z owocami i do tego np. bita smietana w osobnej misce albo nawet ta w spraju (juz trudno)- dzieciaki będą nią sobie psikały po owocach i beda miały frajde. A tłuste chipsy i tony sztucznych ciastek bez ensu, jak jest tort. Do tego ewentualnie miska dobrych cukierków czekoladowych (np. mieszanka wedlowska) i będzie super :)

Gość akurat_nie
kolorowe kanapeczki to fajna opcja. poza tym - teraz sezon na pyszne owoce jest przecież. jakaś galaretka z truskawkami i bitą śmietaną może? słodkie, ale zdrowe... weź pod uwagę, że jak upasiesz dzieci czipsami i innym śmieciowym jedzeniem, to rodzice maluchów mogą mieć do ciebie pretensje..