Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak i co gdzie

Muszę ją znaleźć

Polecane posty

Gość jak i co gdzie

muszę odnaleźć pewną osobę, a dokładnie laskę, która zarywa do mojego faceta, mam jej nr telefonu, imię, miejcowość, wiem, ze ma synka małego i gdzie chodzi do szkoły (zaoczna, nie wiem jaki kierunek ani rok), no i fb mi jej nie namierza, jakieś inne sposoby? chcę zobaczyć jak wygląda...

Gość ale jestes przyjebana
zal..zenua

Gość rtertete
jeśli boisz się jej konkurencji, to znaczy, że nie jesteś pewna faceta a jeśli nie jesteś go pewna to po kiego z nim jesteś? zostaw chooja i tyle

Gość jak i co gdzie
może i jestem, nie tobie to oceniać... nie pomyślałabym że będzie tak ciężko mi kogoś znaleźć, z jej miejscowości wyświetla mi się kilka kobiet o takim imieniu, ale z wyglądu i weku żadna mi nie pasuje

Gość jak i co gdzie
nie pytam czy mam go zostawić, jestem ciekawa jak ona wygląda i tyle

Gość ale przyjebana prostaczka
czy ty kurwa nie masz co robic ? Chce zobaczyc jak wyglada..ja pierdole. I co ?? I jaki wniosek z tego wyciagniesz ? Bedziesz kurwa kogos sz[piegowac ? To jest karalne ty matole pusty.

Gość ale przyjebana prostaczka
zakompleksiona dziewucho!

Gość jak i co gdzie
czy ja kogoś będę szpiegować, uspokujcie się ludzie, chcę ją zobaczyć i tyle, wiem, że zarywa do mojego faceta, bo mi o tym powiedział, że jest taka dziewczyna w szkole (zaocznej, mój facet ma 30 lat) i chcę zobaczyć i tyle, jakieś rady zamiast wyżywania się?

Gość aaabC
może nk? skoro FB nie wyszukuje?

Gość dfhgg
30 lat hahaha..zalosni jestescie oboje. On, bo kurwa pewnie ubarwnil wszystko i jak jebniety leci i ci gada pierdolowate bzdury, bo pewnie nie ma o czym z toba gadac a ty druga jebnieta od razu chcesz ja ogladac..no kurwa..stara a taka ograniczona..

Gość dfhgg
jedz kurwa z nim do szkoly, niech ci palcem pokaze ktora albo niech jej zrobi fote. A poza tym nie powiedzial ci jak wyglada ? Zapytaj jego. Pustacki zwiazek..pseudo zwiazek.

Gość jak i co gdzie
na nk nie wyświetla mi się nikt z odpowiednim wiekiem próbuję przez fb, ale trudno nie znając nazwiska

Gość jak i co gdzie
ludzie zadałam pytanie, mogłam napisać, że mnie ta osoba oszukała i chcę ją odnaleźć to by były jakieś rady, nie po to pisze żeby ktoś mi związek analizował

Gość aaabC
a wpisywalas jej numer w google? czasem sie wyswietla wiecej informacji niz by sie czlowiek spodziewał...

Gość fdgsdfgh
no to sie faceta zapytaj, bo on wie ktora .

Gość jak i co gdzie
wpisywałam na razie nie ma nic, ale znajdę jakoś :) nazwisko chyba namierzyłam na nk

Gość jak i co gdzie
zapomnialam o gg, że tam też jest wyszukiwarka :)

Gość aaabC
no to pwodzenia ;) bo mnie sie pomysły skończyły :)

Gość jak i co gdzie
chyba mam :) jedna ze zdjeciem druga bez, opbie z synkami, wiek ponad 20 lat, ale szukam jeszcze

Gość jak i co gdzie
włączyłam na nk opcję gości (mamy wspólne konto) jak to mi nie pomoże to chyba jednak jej nie namierzę znalazłam dwie pasujące, żadnej nie ma na fb, nie mają zapisanych szkół więc nie wiem która to jest, jedna ma zdjecia druga nie ma

Gość jak i co gdzie
innej opcji już nie mam na znalezienie, ewentualnie zostaje mi opcja wygrała pani w konkursie, proszę o podanie swoich danych