Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mobilnysalon

mobilny salon warszawa-wesoła manicure hybrydowy i inne

Polecane posty

Gość mobilnysalon

witam wszystkich, od września otwieram mój mały salonik kosmetyczny w domu, jednak póki co chętnie dojadę do klientki w celu wykonania manicure, pedicure, manicure hybrydowy (shellac CND). jak w temacie, najchętniej warszawa-wesoła, zielona i okolice. w razie pytań proszę pisać na maila mobilnysalon@o2.pl

Gość mobilnysalon
up

Gość mobilnysalon
nadal aktualne

Gość mobilnysalon
i jeszcze raz na pierwszą stronkę ;)

Gość rozsądnieNierozsądna
dlugo w zawodzie jesteś?

Gość mobilnysalon
kosmetyczką jestem od 10 lat, ale "papiery" na same pazurki mam od dwóch miesięcy. wcześniej zajmowałam się zabiegami kosmetycznymi i zwykłym manicurem i pedicurem, teraz rozszerzyłam działalność o przedłużanie paznokci, zdobienia, hybrydy, japoński i inne

Gość upus upus
jeszcze raz na górę

Gość gość
Nail & Beauty Bar - Warszawa, Mokotowska - NAJGORSZY MANICURE W MOIM ŻYCIU! Podczas wykonywania manicure pani była bardzo miła, herbatka, kremik, jaki zapach, cud, miód i malina. Gorzej było kiedy przyszłam po 3 (!) dniach, kiedy z manicure hybrydowego odprysnęły mi 3 paznokcie, które miały się trzymać przez 2 tygodnie! Obsługa była bardzo niemiła, pani wręcz bezczelna. Próbowała mi wmówić, że na pewno rozdwoiły mi się paznokcie i dlatego lakier odpadł. Ciekawe, że po żadnym innym salonie nie odpadał. Poprawka wyglądała tak, że lakier został po chamsku spiłowany pilnikiem, część gdzie odpadł jako tako wygładzona do płaskiej powierzchni i zamalowana jedną warstwą lakieru, która po 1 dniu znów odpadła! Bez bazy, bez jakiejkolwiek staranności przede wszystkim o zdrowie płytki paznokcia. Wyglądało to też okropnie, bo na środku paznokcia było widoczne załamanie wynikające z piłowania. Żenada! Co ciekawe, manicurzystka która weszła w połowie "poprawki", patrząc na ten obraz nędzy i rozpaczy powiedziała kręcąc głową "mogę wiedzieć, gdzie pani tak zrobili paznokcie?"... NIGDY WIĘCEJ! Ostrzegam, bo to najgorszy salon w jakim kiedykolwiek byłam, zmarnowany czas i pieniądze i przede wszystkim mnóstwo nerwów.

Gość mobilnysalon
kobieto!!! nie pisz w moim wątku o takich przeżyciach bo pomyślą, że ja taką "lipę odwalam" :P