Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciziaa

Kobiece problemy intymne, pomozecie?

Polecane posty

Gość Ciziaa

Moje dolegliwości to: pieczenie w miejscach intymnych ale powtarzajace sie tylko co kilka dni, czasem lekkie swedzenie, biala wydzielina(nie wiem czy to prawidlowy sluz czy nie) ale to pieczenie jak juz jest to jest naprawde trudne do wytrzymania:( ostatnio tez boli mnie w dole brzucha np jeden dzien i na drugi juz nic nie boli.. ostatnio 2 razy zdarzylo mi sie krwawic podczas stosunku tak lekko i raz odczuwalam bol.. na poczatku tego roku bylam u ginekologa zbadala mnie wziernikiem mowila ze wszystko jest wporzadku.. a teraz tak piecze ze zginam sie z bolu przed monitorem:( powiedzcie mi co to moze byc? czy jakas grzybice pochwy albo zapalenie bakteryjne wykryla by tym badaniem?

Gość 6363
Idź do niej jeszcze raz bo to typowe objawy grzybicy pochwy.

Gość Ciziaa
Ale chyba wykryla by to podczas badanie a powiedziala ze jest wszystko wporzadku to ja nie rozumiem.. czy na grzybice trzeba jakies inne badania? wymaz z pochwy np? nie wiem juz:(

Gość Van Zann
zajrzyj do mnie wieczorem to cię sprawdzę :classic_cool:

Gość Ciziaa
Hehe z checia:P ale nie mam nawet ochoty na seks przez to, bo ostatnio jak sie kochalam z chlopakiem to tak mnie bolalo:( a i chcialam powiedziec ze mam dopiero 18 lat wiec nie wiem czy w tym wieku moze to byc cos powazniejszego..