Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowanaaa

co autor miał na myśli;-)

Polecane posty

Gość skolowanaaa

Ktoś mi zadedykował piosenkę Kings of Leona'a Pyro i głupio mi go jakoś pytać o co kaman;-) Polskie tłumaczenie: Pojedyncze pudełko zapałek spali wszystko co stanie na jego drodze Wyjąc w dół zbocza Teraz wzywają straż pożarną Zakop wszystkie zdjęcia i powiedz dzieciom, że ze mną wszystko ok Jeśli zostałem zapomniany, przypomną mnie sobie takiego jak dziś Nigdy nie będę dla Ciebie oparciem Cała czerń we mnie Powoli sączy się z kości Wszystko co miłowałem powoli umiera lub jest stracone Małe podrygujące panienki i pijacy wydają się zgadzać ze wszystkim Kiedy przedstawienie już raz się zacznie Trzeba je obejrzeć do końca. Nigdy nie będę dla Ciebie oparciem Nie chcę tu oczekiwać Nigdy nie będę dla Ciebie oparciem Spójrz jak się kołysze Czy czujesz to? Spójrz jak się kołysze Czy czujesz to ? Rozumiem, że facet jest jakimś egzystencjalnym piromanem i składa fojerę pod jakiś odcinek swojego życia, telepie nim w tę i we wtę więc nie będzie dla mnie oparciem:D Czy ktoś ma jakieś inne pomysły?

Gość bhjbvhjbtwrvrt
ale wy kurwa macie problemy co chcial powiedziec? a co nie chcial powiedziec? o czym myslal? co chcial? dlaczego nie powiedzial taka srak? kurwa co za ludzie glupie💤

Gość skolowanaaa
ja problemu nie mam, a ty jak masz to metr gumy se kup strzel w łeb skoro inni ludzie cię przyprawiają o taką boleśność istnienia he he