Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfglk

Powiedzieć jej prawdę?

Polecane posty

Gość rfglk

Mam taka kolezanke z ktora sie trzymam w klasie.Ostatnio doszlam do wniosku ze przyjazn to nie jest, wydaje mi sie ze wydaje sie jej byc osobą ktora jest pewna i dlatego ze mna sie trzyma.Co prawda duzo mi mowi ale na pewno nie wszystko i nie tak wyglada przyjazn wiem bo mam poza szkola przyjaciolki.No ale mniejsza.ona jest ciekawska a ja mam wtyki i dobrze o tym wie.przemilczec czy powiedziec prawde co o niej gadaja(chwali sie ile to ciuchow nie ma itp, a jest strasznie brzydka)

Gość nnnnnnnnkk
:-O żal mi cię dziecko jak dorośniesz zasilisz społeczeństwo ciemnodrodu

Gość llkok
no tak , wredna jesteś , ty jesteś wredna .

Gość rfglk
czemu wredna?

Gość Skóra na niedźwiedziu
napisz to dziecko jakoś zrozumiale :O

Gość kremooweczka
Przemilczeć. I skoro wiesz, że jest interesowna, a nie szczerze Cię lubi, to odpuść sobie znajomość z nią. Nie warto zadawać się z takimi ludźmi.

Dwa razy przeczytalam i nadal nie wiem co masz jej powiedziec :D O tym co o niej gadaja? Ale co ze sie chwali a jest brzydka? Napisz to jasniej jakos

Gość rfglk
No w skrócie chodzi o to , że ja się z nią nie przyjaźnię tylko kumpluje ale czuję że to nie jest znajomość bezinteresowna i mam wtyki w klasie a ona nie, nie lubią jej. I nie raz wspominala ze chce wiedziec co o niej gadaja,jest ciekawska.I jesli bedzie okazja to chcialam jej powiedziec (uwazam tak jak reszta ) co mówią : że jest brzydka, chwali się a nie ma czym, nie uczy sie itp. może by jej to dało do myslenia,ale wątpie

E tam ja bym sobie dala spokoj. A jak chcesz cos mowic to sama jej powiedz co o niej myslisz. Ja nigdy nie przekazywalam jak bylam w szkole co ktos mowil o kims za plecami tej osoby. Sama sie przez to wpakujesz w niepotrzebne konflikty. A skoro jej nie lubisz to ogranicz kontakty do typowych klasowych, nic ponad to i daj sobie spokoj.

Gość kremooweczka
Popieram, nic nie mów. Będziesz miała tylko przez to problemy.

Gość rfglk
Dzieki za rady:)