Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karloszkaa

Kto z was się przekwalifikował ??

Polecane posty

Gość karloszkaa

Hej Właśnie przekwalifikowuje się ;) Moja obecna praca nie przyniesie mi nigdy więcej niż najniższą krajową, nie jest też rozwijająca. Dlatego czas na zmiany ;) Interesuje mnie grafika - jestem już po kilku lekcjach on-line oraz poradach znajomych grafików. Wyznaczyłam sobie cel - po nowym roku szukam pracy jako grafik komputerowy. Oczywiście wiem, że jest masa świetnych grafików (ale też programistów, informatyków, fryzjerów, handlowców itd.), ale przecież ja nie chcę więcej niż najniższą krajową na początek ;) Przeboleję jeszcze trochę te psie pieniądze, a potem, będę szukać lepszej pracy (mając doświadczenie w CV). Czy ktoś z was się przekwalifikował o 180 stopni ?

Gość dollllllllllllka :)
ja tez zmieniam branze z nudnej pracy w biurze za kompem , na szybka i energiczna prace z klientem. a dokładnie do tej pory przygotowywałam nudne jak flaki z olejem oferty przetargowe a od za tydzien zaczym mam nadzieje nowy rozdział w swoim dorobku zawodowym jako manager w sieciówce bardzo znanej. duze wyzwanie, ale o to mi chodziło