Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamalacomusisciacwloski

Fryzura na "chłopczyka"

Polecane posty

Muszę ściąć włosy na krótko lecz nie wiem jaka fryzura będzie najlepsza : 1. http://zapodaj.net/84d1b16e69e93.jpg.html 2. http://zapodaj.net/3631a571353be.jpg.html 3. http://zapodaj.net/d392e7d4f6b32.jpg.html 4. http://zapodaj.net/ef57dddc2b238.jpg.html Dodam, że kształtem moja twarz przypomina tę pani spod 2. i 4. Które wam się podobają, a które mi polecacie?

A dlaczego musisz? mi sie żadna nie podoba pewnie dlatego że bardzo nie lubie krótkich włosów u dziewczyn

Gość kjhgtd
Przecież te fryzury są praktycznie identyczne.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvot
Żadne, bo każda z tych pań wygląda aseksualnie w takich włosach 🖐️

wez 3, jest najdluzsza, jesli bedziesz sie dobrze w takich wlosach czula mozesz zawsze skrocic..jesli nie...nie bedzie AZ TAK krotko

A czemu takie hełmy wybierasz? Ile masz lat? Wybierz coś nowoczesnego - tu krótko tu długo, tam stoi tu leży Wygoogluj sobie Katarzynę Zielińską i podpatrz może coś od niej jak się ścinała i jak czesała włosy

Niektóre są krótsze, niektóre dłuższe, inaczej ścięte itp. Muszę, gdyż miesiąc temu okazało się, że mam Łysienie Plackowate, włosy wypadały powoli utworzyły łysy placek z tyłu głowy i teraz bardzo dziwnie to przy moich długich włosach wygląda.

Gość kjhgtd
Moim zdaniem fajne są te fryzury. :) Sama bym się tak mogła ściąć, gdybym miała bardziej regularne rysy twarzy.

No to tym bardziej nie wybieraj takich grzecznych fryzur bo jak widać tam wszystkie jest "ładnie" uczesane. Wybierz coś w stylu lekkiego irokeza to będziesz mogła stawiać włosy w różne strony dzięki czemu zakryjesz miejsca z łysieniem. Jak pozwala Ci styl życia to możesz nawet podgolić tył lub boki asymetrycznie

mam 16 lat, wybrałam takie ponieważ u innych kobiet (tu:u Kasi Zielińskiej) włosy są dobrane do baardzo drobnej trójkątnej twarzy czyli przeciwieństwo mojej

hej, jestem grzeczną dziewczynką :D

Idź do dobrej fryzjerki nie osiedlowej Pani Krysi, powiedz jaki masz problem i ona Ci dobierze fryzurę do kształtu twarzy i tak żebyś mogła zaczesywać na wichurę pod rożnymi kątami

blondynko, zobacz różne krótkie fryzury Ginnifer Goodwin, co myślisz?

jesteś?

No fajne fajne, ale jak widać ona ma gęste włosy co u Ciebie raczej teraz nie bardzo. Uczesanie http://images5.fanpop.com/image/photos/29800000/Ginnifer-ginnifer-goodwin-29898596-706-940.jpg Me gusta, ale żeby tak mieć trzeba mieć co zaczesać. Musisz szukać wśród sław z rzadszymi włosami, a najlepiej właśnie z fryzjerką dobrą pogadać tak żeby fryzurka była czesana na różne strony i sposoby ( grzeczniej do szkoły, rozczochrana na wyjścia ze znajomymi). O tyle dobrze z krótkimi włosami, że trzeba często podcinać i zmieniać więc jak Ci gdzieś placek łysy wyjdzie to po prostu następnym razem inaczej podetniesz - a tu wskazana byłaby raczej asymetria, żeby zaczesywać raz tak raz inaczej. Kurde nie znam się na łysieniu, ja to bym np tam gdzie mi wyłysiało jeśli na jakimś boku poleciała na łyso i czekała aż razem odrośnie no ale to nie wiem co jak gdzie ta łysina Ci wychodzi i ile to odrasta

jestem pewna, że prędzej czy później i tak polecę na łyso :D szkoda, że idę do liceum akurat teraz i z akceptacją chyba będzie trudno... włosy odrastają mi już normalnie ponieważ podjęłam leczenie, ja raczej nie mam z łysiną problemów, to ludzie wyolbrzymiają ten problem i wciąż pytają czy się zgoliłam co mnie śmieszy ;)

No teraz nawet doczytałam, że masz łysy placek z tyłu nie po bokach czy coś, no nie wiem mi się wydaje, że nie ma co szukać inspiracji w sieci jeśli ścięcie dotyczy jakiegoś tam problemu. Po prostu idź pokaż fryzjerce jak wyglądają teraz twoje włosy i powiedz jej w jakim stylu chcesz się ściąć tzn czy grzecznie układnie, czy asymetrycznie do czochrania itp. Zawsze jakieś katalogi fryzjerki mają to przed ścięciem wyszukacie coś razem i ewentualnie dostosujecie

masz rację, poczekam do zakończenia gimnazjum i ruszam do fryzjera ;)

nie sluchaj ze bedziesz aseksualna w krótkich wlosach. A dziewczyna Bonda Halle Berry? Jest obiektem westchnien wielu facetow, a ma krótkie wloski