Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fac

brzuch wzdęty bez powodu ??

Polecane posty

Gość fac

w sumie od kad pamietam mam tak ze wstaje rano brzuch jest plaski, a po zjedzeniu sniadania i reszty posilków na koniec dnia mam jak balon!! róznica jest nawet o 10 cm, juz nie wiem co mam robic nic mi nie pomaga czasem jest tak ze przez jaies 2 mies jest wszystko ok a potem znowu to samo... myslicie ze torbiele jajnika moga miec cos wspolnego z wzdetym brzuchem?? od 3 mies nie jem tabletek hormonalnych boje sie ze torbiele znów wróciły...

Gość mnio
A jakieś leki próbowałaś -przeciw wzdęciom. Np. espumisan?

Gość siri
Raphacholin , zsiadłe mleko...

Gość fac
espumisan to zawsze mam przy sobie ale nie pomaga za bardzo... a po mleku to mam jeszce gorzej.;/juz mnie szlak trafia. nawet jak sie odchudzalam schudlam 10 kg wszedzie ok tylko ten brzuch- jak bym byla w ciazy

Gość gwatamela
ja miałam podobnie, próbowałam wszystkiego, dopiero pomógł mi taki nowy suplement Sunriese Kyani jadłam go ze 4 miesiące i wszystko przeszło...:)a przy okazji 12 kilo poszło w dół :)

Gość fac
a na co on jest dokladnie

Gość a jak z wyproznianiem?
ja Ci polece mielone siemie lniane. pij codziennie, dobrze reguluje procesy trawienia, przyspiesza przemiane i pozytywnie dziala na flore bakteryjną jelit. ja też mialam czeste problemy ze wzdeciami a odkąd pije wyprozniam sie regularnie i wzdęć nie ma .

Gość fac
jesli chodzi o wypróżnienia wszytsko jest ok . dzis np rano zjadlam jajecznice na cebuli przez chwile bylo ok jak w pracu wypilam szklanke wody to brzuch po 5 min wygladal jak balon potem zjadlam zupe i na wieczór jogurt, ogórek , pomidor, i nie mam sily sie ruszyc czuje jak bym miala w brzuchu balon i by mi rósł caly czas . nie wiem czemu tak sie dzieje nie jem jakos duzo, nic tłustego a czuje sie fatalnie

Gość kagdaKo.
Słuchałam kiedyś te nagrania- http://tnij.org/q38p . Mówią tam np. że jak sie rano wstaje to brzuch zawsze jest bardziej płaski niż później ponieważ podczas spania działa na niego siła grawitacji i 'wgnita' go w ciebie a w czasie dnia jest na odwrót. Może to głupio brzmi ale ma to sens. Z resztą nie umiem tego przekazać tak dobrze jak ta pani.

Gość fac
hehe no tak jak moglam na to sama nie wpasc;p;p

Gość kasza jaglana
no to może spróbuj z tym mielonym lnem, nie zaszkodzi a jest zdrowy

Gość fac
ok spróbuje -mam tylko pytanie siemie lniane je sie mielone czy mozna cale ?? czy to nie ma znaczenia jesli chodzi o jego działanie?

Gość kasza jaglana
lepiej mielone.