Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

oto moj nowy watek na kafe!!!!

Polecane posty

Gdzie jestescie wszyscy zainteresowani tarotem albo figurą UŚ. Kto chce kupic figure UŚ albo historie łąk w Polsce. Postanowiłam to spisac i za no zalezy ale za 1000 zł tez moge sprzedac te historie. Z tego jest zielnik jakis lekarski - kto wie co? Kto jest chetny to tarotonline123@o2.pl Wiecie postanowilam sie nie poddawac. Zostaly mi jeszcze tu nauczycielki na miejscu i brak kontaktu z kimkolwiek z was na zawsze za to, ze doszlo do WTC. Wiecie, ze kiedys bede musiala je kupic? Co my tam bedziemy robic? Ja wiecie nawet wiem co - ja mam duzo pomyslow. A ta reszta? I wiecie musze trzymac z tymi ofiarami bo nie ustapia za klasy matki i tyle. Nie ma szans tak nauczyciele w Polsce walili sie z ta sluzba i padli, tak sie walili zalozyciele bankow i ...padli i wiecie ja mam juz teraz na wszystkich ale to jest historia bardzo mimo wszystko bogatych ludzi, sytuowanych czyli zalozycieli bankow a ja? Ja nie moglam troche z tej renty zobaczyc wczesniej? Rodziny miec? Tego systemu zobaczyc matematycznego? Nie moglam? Takze wiecie bez kontaktu z kimkolwiek ale jest to takie straszne jak to WTC i powiem wam nie przejmujcie sie tym. Oni mieli ten system i to ci Amerykanie sa szurnieci- placza tam za nimi albo za tym systemem. Na pocieszenie uwalniam im system 40 lat Zydow przez Pustynie i tyle. Jeszcze byly inne rzeczy i tyle. I wiecie tak sie zabili zalozyciele bankow i nie istnieja bo jak pokonani sa to ja wiem - takze ja ogrywam ten system i tylko go UWOLNILAM - ograny jest tak, ze nic sie nie dzieje. Nauczycielek w podstawowce nawet za szmaty nie uwazam, te wilki to chyba kogos szatan opetal ze tak tego Mengele urzadzili. A ja? No ja szklam studiowac do miasta - wyszla mi uczelnia. Rozne watki tam byly, ale w sumie jakie?Koniec - odnoze owada. Tu z rodzina??? nie rozmawiam. Chce rente i wyprowadzka.Nie przewiduje stalej pracy w Polsce - nie mialam takiej.Jak mialam ja miec? Brata juz tez nie szanuje -nikogo kto sie przyczynił ze do dzis tu jestem I PIERDY W TWARZ, ze nie wrocilam do babci. Takze nienawidze wszystkich, dostane rente wyprowadzka i koniec. Bez kontaktu. Ze szkola nie mam NA ZAWSZE nic wspolnego.Wyciagac musze POLAKOW z WTC, kiedys moze to odbuduja albo cos innego w NOWYM JORKU zeby takie cos bylo a jak to nazwa to nie wiem ityle. Moze tak samo WTC REACTIVATION i tyle. Takie cos. Zapraszam do biznesow i to wszystko :(

Powiem wam jakie te nauczycielki w tej szkole sa nienormalne to pojecia nie macie. Ja moge proces im wytoczyc ze oprocz CIPY nic.I co one robia? Lyzkami sobie grzebia? Nawet nie za te krzyze rodowodowe tylko DLACZEGO TO WPISAŁY i co ja tutaj robiłam. I 6 ma łeby urwane, a reszta? Reszcie CIPSKA głupie powinno powyrywac za głupote. Bo łebow to szkoda w ogole uznac ze głowy maja. Znaczy dla siebie to maja tylko co to ma byc- tam zadna nie miala rodowodu to moglam byc. Jedyny powod. Chociazby za to nalezy sie proces i odszkodowanie i tyle. A co ja robie z systemem matematycznym 40 lat przejcia Zydow przez pustynie? I tyle. CZY te kurwy sa normalne? Bo dla mnie one nie sa kobietami? Jakies chore umyslowo kurwy,ktorym powinno cipy powyrywac zywcem jak im CZEGOKOLWIEK zal. Mnie? I tyle:(

Gość el condom pasa
Witaj, mam pytanie, które nurtuje mnie od weekendu: jak wygląda kobieta z językiem niemieckim na ustach? Czy to aby nie urąga jej kobiecości? No sama powiedz... 🖐️

Onewiecienawet dla mnie cip nie maja tylko chuje tam maja te baby. Do kolan.Za te krzyze rodowowe i ...cale pieniadze moje za system matematyczny , ze nie moglam byc w Polsce z tym systemem i tyle.I wszystko przez nie. A odgrodzona jestem tak jak Anglicy wybili zalozycieli bankow ze DALI IM RADE. Takie mialam zycie i jak dadzami te chuice rade to mozemy rozmawiac i tyle. Jeszcze nawet ochrzczona nie jestem. I NORMALNE to jutro wisza przeze mnie - szkola zburzona - przynajmniej podstawowka i nowy budynek tyle im zostaje za moja krzywde,ale niestety. Albo dac mi rade. Tak zostali wykonczeni zalozyciele bankow, a ja OMC 40 lat zylam , zeby co? Zeby mialy racje?Nie mialy.Juz nie pamietaja? Czego? A moi dziadkowie wiecie. Te maja rodziny. Tylko krasc. Ich chuja w dupie nie warta szkola nic mnie na zawsze nie obchodzi. I ich passy USA. Alez mnie potraktowaly.A moj ojciec byl idiota bez matury. A brygidki? One sa madre tak? Wszyscy idioci tylko one madre? No cos podobnego. A w czym one sa takie madre? Ityle :(

Nie wiem o co ci chodzi. Prosze mi oddac moja rente wy CHUJODUPY polskie. Wy i ten Mengele i jego mamusia. Nie wiem kto wiecej w zyciu osiagnal. Ja studiami hahaha. A po chuja w dupie mi byly. A te dzieci tu z JEZYKIEM POLSKIM NA USTACH nie byly w stanie mi powiedziec, ze jestem ADOPTOWANA.Nie byly. A brygidki tez.Jedna ksiazka z sensem to Ania Shirley. Dacie jej rade to sie zgloscie i tyle. A reszta to chujodupstwo nie wiadomo po co i na co. Ot brygidki - chujodupy zyjace nie wiadomo po co i na co. Tam chujac na magazyny! I tyle :( Co im zostaje? Szkoly z ich ksiazek. Mam nadzieje ze wszystkie w piekle skonczyly. Ale nagrane maja. Tylko skad? I co sadza o tej szkole tutaj? Chujodupiczna SZKOLA LESBIJ, ktore nie wiem MAJA STALA PRACE SIE DOWIEM - no i to bez kuratorium. Przeciez nikt nie bedzie budynku burzyl calkiem dobrego. No OK ale co ja tam robilam z tym rodowodoem W TAKIM CHUJODUPSTWIE, CHUJOCIUSTWIE i wiecie a inne rodowody? A roslina? A nazwisko? A ta prababacia tu to w koncu CHUJODUPICZNA KURWA czy moze CNOTA CHODZACA - 5 dzieci kazde nie z mezem? Co to mialo byc? Do kogo ja mam miec pretensje? I co ja mialam zyc tak samo? A czy ja KURWA MAC Z AFRYKI JESTEM? Z KAINEM> Bo znowu srtanie zesmiechu ze Bonie nie dalam rady - tak tylko CHUJODUPY zrozmcie i chujocipy ze ona ma KAINA i na tej ulicy jest jeszcze jedna rodzina Z KAINEM i oni tu atamnie wiem ale tu powinno byc OBSRANSTWO I OBEJSZCZANSTWO do dzis. CHUJDUP{ICZNE I CHUJOCIULICZNO CIPICZNE -jak ta szkola. Przykro mi. Bo prababcia byla corka wojta? Ona chyba byla adoptem z Afryki i ratowala sie tu JAKIMS CUDEM? Dziecmi bo Kaina miala - a te potwory jak sie chca uratowac? Bo wiecie ja mam te rodzine NAWET NIE W DUPIE za calosc. Przykro mi. A te nauczycielki tu CHUJOCIULICA - SZKODA NA NIE TEJ NAZWY nawet w ciazy. One chyba na mnie pojechaly z cip krew pic menstruacyjna i tak na mnie wiecie chyba latami przez to tak wygladalam i jednym leby pourywalo a drugie z cip krew pija do dzis. TAKIE KOBIETY TU SA i tak morduja. CHUJOCIULICA I CHUJODUPICA to szkoda slow na nie. Nie wiem co one sa. Krety i tyle. I tak morduja, zakopuja. KJU to jest i tyle. A wszyscy ze lesby. No ale co one robia. Tez wyroki smierci i tak dalej. I teraz gardza tym moim ojcem, a ja za to oddanie im proces wytocze ze to jest na papiery adopcyjne jak masz 10 lat a nie z takimi KURWAMI, CIULAMI, CHUJAMi, I BYDLEM siedziec a one tez saKURWAMI,CIULICAMI, PIERDOCIULICAMI I CHUJOKURWAMI pierdolonymi w leby cipy dupy obsrane i tyle mnie obchodza. I paczka jest moja i koniec. Chyba ze mnie ograja - na swoje CIPY obpierdziale czy obsrane moga mnie zabic - paczka i tak jest moja i tyle :(

Gość kornick
hallo,Wie geht's es dir? Was hast du heute gemacht? Ich sehe dass: 1. Du nicht die Rente gegeben 2. Du machst ein Geschaft/Business. Verkaufst du Bucher? Uff es ist so warm heute.

kornick hallo,Wie geht's es dir? Was hast du heute gemacht? Ich sehe dass: 1. Du nicht die Rente gegeben 2. Du machst ein Geschaft/Business. Verkaufst du Bucher? Uff es ist so warm heute. DU HAST DIE RENTE NICHT GEGEBEM also ich werde mit solche Analfabeten nie mehr schreiben. Gute Nacht.

Gość el condom pasa
alez eby nie dyskryminować, to kobieta wymawiająca taką nazwę: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch - ło matko! :D

Und zu diesem Otto Berwebungen hatte ich nie gehoren ab sowohl und so was. Na wie kenne ich segeln dazu? Ich heuteuge will ab Meine Rente warten... :(

Wiecie jak te skurwiale CHUJOCIULICE I CIPOCHUICE wpisza sobie Ania Shirleyy w krzyze rodowodow3e toOBY IM CIPY CHUJE JAK DEBY POWYRYWALY - oby im wsadzili do tych cip nie wiem DEBY normalnie i cipy im porozrywalo takie dla mnie byly za tego ojca i cala paczka moja bo TAKICH KUREW OBESRANYCH< OBSJSZCZANYCH>

Gość el condom pasa
i jak Ty Basiu wyglądasz z tym niemieckim w ustach. Sama osądź... richtig Schlesien ;)

Wiecie jak te skurwiale CHUJOCIULICE I CIPOCHUICE wpisza sobie Ania Shirleyy w krzyze rodowodow3e toOBY IM CIPY CHUJE JAK DEBY POWYRYWALY - oby im wsadzili do tych cip nie wiem DEBY normalnie i cipy im porozrywalo takie dla mnie byly za tego ojca i cala paczka moja bo TAKICH KUREW OBESRANYCH< OBSJSZCZANYCH>

Gość kornick
ich habe nur ein Wort vergessen. Entschuldige. Hast du nie ein Fehler gemacht? Jeder kann mann Fehler machen, nicht wahr? Wie geht's es dir?

Gość el condom pasa
miałaś nie kląć, zawsze to powtarzasz i później przepraszasz!!

No i co? I widac jak mnie wykonczono.Lesby pijace krew menstruacyjna mnie wykonczyly na to zeby byc lesbami? Ogranie rzeczywistosci? Tak mnie tu wykonczyli, ze moglam byc. Bo z rodowodem na szkole w zniknieciu nie powinnam moc byc. Ale moglam. A czemu? Idobrze mi bylo.Nieprawda ja bylam chora psychicznie i tyle. I prosze mi zwrocic bo jest to MOJA RENTA OD DZIECKA za brak pracy stalej. Za brak wrazliwosci w pracy z 2??? kobieta.No z 2 kobieta - dokladnie. I tyle :(

Meine einzige Fehler war hier zu kommen :( Wie peinlich!

Wiecie mnie zaden kornik ani nikt nie obchodzi. JAK MOZNA KOMUS TAK ZROBIC? Jak bedziecie sie tak wyrazac to sie zgloscie. Przez takie zachowania zboczone nie mam passu USA tylko niemiecki i cale zycie do kitu. Mengele to zboczeniec. Ja powinnam miec inne nazwisko.Prosze mi dac paczke i bez kontaktu. Kto tu ile osob zamordowal -nie obchodzi mnie to.Moze babcia tez by mnie zabila? Ale tak kogos urzadzic to darujcie sobie na 2 raz. BITTE SCHON - tyle moge wam napisac po niemiecku. I ULITUJCIE SIE NA DRUGI raz nad dzieckiem oddanym W SUMIE na papiery adopcyjne w wieku lat 10 i choc dom dziecka mu powiedzcie ze ma sobie prace dopasowac bo marnie to widzicie. Ale wiecie lepiej sie napic krwi menstruacyjnej, wpisac imie nazwisko dziecka w krzyz rodowodowy. I glupio sie pytac PO CO BYLY RODOWODY? A czemu mi one mi pieniadze kradna? Tak paczka miala byc ich. No ale ja z ich NIE WIEM CO TO JEST , jak to nazwac - ja nie mam pracy przez to ze one sie tak zabawiaja. I koniec. Bo ja mam rodowod na szkole. A w ogole jak ja jestem oddana? Gdzie i tyle. I do domu dziecka powinnam miec prawo od dziecka. PRZYKRO MI i tyle :(

Gość kornick
so,warum bist du hier gekommen? Antworte mir bitte :)

Ich komme hier und suche und suche nach Erfolg.Du weisst? Hier wo keine Brigitte sehe...

Gość el condom pasa
nie z własnej woli Kornick tu przyszła!! Taka karma. To przez Brygidki.

Gość pinio kogut terpenton
krzyże rodowodowe tanio i kurierem piniokogutterpenton@gmail.com

Gość kornick
na ja, alles klar...

Gość kornick
ruf mich an brudny.analny.sven@gmail.de

GDZIEJEST MOJARENTA!!!!??? 😡😡😡😡 Oby im cipy powyrywalo wiecie za moja krzywde!!!! 😡😡😡😡 I tyle.Oby im cipy powyrywalo i cipy im smierdzialy i OBY SIE ZAPIERDZIALY NA SMIERC ze rzeczywiscie wiecie tylko praca fizyczna mi juz zostawala po tej matce i wiecie JUZ WYSZLO ZE KREW Z CIP LATAMI PIJA i przez to tak smierdza te zboczone kurwy NIELUDZKIE i tyle. SMIERDZA IM DUPy,CIPY,CYCKI i oby je wszystkiie ksiasdz pozabijal i ktos - oby im znowu LEBY POURYWALO TYM GLUPIMNIEWYRUCHANYM KURWOM - oby skonczyly Z DRAGAMI W CIPACH, Z WIDLAMI i zeby im dupy porozwrywalo naich walkacjach za OJCA BIOLOGICZNEGO MENGELE a w sredniej tez KURESTWO - oby im dupy, cipy, cycki i MORDY SZATAN WYRUCHAL ZA MOJA KRZYWDE w tym kurestwie na wsi - za Bone, MENGELE,krolowa Victoriw i chuja w dupie zwanego brat jakis. Za brak matmy!!!Oby ich wszystkich szatan zywcem do piekla wciagnal tak ich NIENAWIDZE ze zostawilili mnie z tym MENGELEM I ZYCZE IM ZA NIEGO I JEMU TEZ I TEJ RODZINIE POTEPIENIA WIECZNEGO ZE NIE POWIEDZIAL MI NIKT ZE NIE JESTEM JEGO CORKA i zycze wszystkim KURWOM NA GTEJ WSI za prace fizyczna ,pomiatanie mna ZEBY ZACZELY TAK PIERDZIEC ZE IM DUPY POROZRYWA, ze ZADEN LEKARZ IMNIE POMOZE, Zeby CIPY IMSMIERDZIALy, ZEBY DZIECI NIE MIALy, ZEBY IM TAK CIPY IM SMIERDZIALY zamoja krzywde ze azdupy beda im OBSRANE PACHNIEC - za moja krzywde za CORKE BIOLOGICZNA TEJ RODZINY i za wszystko co mi zlego zrobili tak im zycze.I koniec. I nigdy sie nie poprawie.Od jutra jeszcze gorsza bede i koniec. I WRESZCIE IM CIPY ZNIJA I DUPY I RYJE I WSZYSTKO IM ZGNIJE CYCKI IM ZGNIJA , facetomciule odleca ZA PRALEMTNT BREYTYJSKI W TEJ WSI - dupy oim opdleca,cycki tez im odleca, DZIECI NIECH IM UMIERAJA ZA MOJA KRZYWDE za porownanie z caryca tez. Za klase Stalina za wszystko. Anawet za promotora - niech go sobie ZEZRA.OI oby was wszystkich ANALIZA MICHAEL opetala tak wam zycze za to jak mnie nieludzko traktowaliscie, klamaliscie, za chrzest , za wszystko. ZA CALE ZYCIE. Tak wam zycze i tak do pracy wroce.POMARZCIE sobie i tyle. :(

GDZIEJEST MOJARENTA!!!!??? 😡😡😡😡 Oby im cipy powyrywalo wiecie za moja krzywde!!!! 😡😡😡😡 I tyle.Oby im cipy powyrywalo i cipy im smierdzialy i OBY SIE ZAPIERDZIALY NA SMIERC ze rzeczywiscie wiecie tylko praca fizyczna mi juz zostawala po tej matce i wiecie JUZ WYSZLO ZE KREW Z CIP LATAMI PIJA i przez to tak smierdza te zboczone kurwy NIELUDZKIE i tyle. SMIERDZA IM DUPy,CIPY,CYCKI i oby je wszystkiie ksiasdz pozabijal i ktos - oby im znowu LEBY POURYWALO TYM GLUPIMNIEWYRUCHANYM KURWOM - oby skonczyly Z DRAGAMI W CIPACH, Z WIDLAMI i zeby im dupy porozwrywalo naich walkacjach za OJCA BIOLOGICZNEGO MENGELE a w sredniej tez KURESTWO - oby im dupy, cipy, cycki i MORDY SZATAN WYRUCHAL ZA MOJA KRZYWDE w tym kurestwie na wsi - za Bone, MENGELE,krolowa Victoriw i chuja w dupie zwanego brat jakis. Za brak matmy!!!Oby ich wszystkich szatan zywcem do piekla wciagnal tak ich NIENAWIDZE ze zostawilili mnie z tym MENGELEM I ZYCZE IM ZA NIEGO I JEMU TEZ I TEJ RODZINIE POTEPIENIA WIECZNEGO ZE NIE POWIEDZIAL MI NIKT ZE NIE JESTEM JEGO CORKA i zycze wszystkim KURWOM NA GTEJ WSI za prace fizyczna ,pomiatanie mna ZEBY ZACZELY TAK PIERDZIEC ZE IM DUPY POROZRYWA, ze ZADEN LEKARZ IMNIE POMOZE, Zeby CIPY IMSMIERDZIALy, ZEBY DZIECI NIE MIALy, ZEBY IM TAK CIPY IM SMIERDZIALY zamoja krzywde ze azdupy beda im OBSRANE PACHNIEC - za moja krzywde za CORKE BIOLOGICZNA TEJ RODZINY i za wszystko co mi zlego zrobili tak im zycze.I koniec. I nigdy sie nie poprawie.Od jutra jeszcze gorsza bede i koniec. I WRESZCIE IM CIPY ZNIJA I DUPY I RYJE I WSZYSTKO IM ZGNIJE CYCKI IM ZGNIJA , facetomciule odleca ZA PRALEMTNT BREYTYJSKI W TEJ WSI - dupy oim opdleca,cycki tez im odleca, DZIECI NIECH IM UMIERAJA ZA MOJA KRZYWDE za porownanie z caryca tez. Za klase Stalina za wszystko. Anawet za promotora - niech go sobie ZEZRA.OI oby was wszystkich ANALIZA MICHAEL opetala tak wam zycze za to jak mnie nieludzko traktowaliscie, klamaliscie, za chrzest , za wszystko. ZA CALE ZYCIE. Tak wam zycze i tak do pracy wroce.POMARZCIE sobie i tyle. :(

Gość kornick
22:38 das war dumm podszyw :(

Gość el condom pasa
takie: das schreibwarengeschft lub das Tamerslichtprojektor. Koszmar, choć logiczny.

Gość kornick
gute nacht und alles gut :)

Gość kornick
gute nacht und alles gut :)

Wiecie ja je wszystkie WYPIERDALAM Z ROBOTY ZA MOJA KRZYWDE - tak mi matke ograly, narobily PRZERAZAJACEJ tragedii - zawsze bedzie ze wilki padly bo chuice szkolne KREW MENSTRUACYJNA na nie pily i tak sie wyrzuca z pracy.Bo wiecie jest czerwiec - renta byla wyslana w grudniu i tyle. Ja nie dadza mi paczki to po wakacjach z pracy wyleca Z OPINIA ZLODZIEJEK. Co one sobie nie mysla? One mnie doprowadzily tym piciem krwi menstruacyjnej do ciezkiego kalectwa w zyciu, ze nie mialam matki. CZY ONE SA NORMALNE? Teraz cioraja mi dziadki. CO ONE SOBIE NIE MYSLA? A po chuja w dupie mi ta cala szkola byla? Ja i taktym nie zylam. A do babci nie bo takie samo cos zrobili. Zreszta oni mnie zostawili z Mengele wszyscy - BIOLOGICZNY OJCIEC a adopcja na papiery w 10 lat. No to sluchajcie jaka ja bylam? I tyle. I dom dziecka mi zostawal. Dopasowac sie, praca. Nie bylo warunkow to oddawaj. To se cipy ciely albo krew pily z cipy i tak jestem w Polsce i kurwa CO JA MAM LUDZIOM POWIEDZIEC - ze nauczycielki na wsi krew se z cip pija i dlatego ja jestem do dzis w Polsce i mam powiesic bo nie mam srodkow do zycia. NOZ KURWA WZIC i wypalic chuice jebane wcipy spierdziale mlaskajace , klaskajace, wiwatujace - co to ma byc? Co one sobie te CHUICE nie wyobrazaja? Kurwa mac -niech same sie tak wyrazaja te CIULODUPICOKIURWY i tyle. Na wsi szmaty ostatnie i tyle :( I oby je wypierdolilo zycie z tej roboty bo co te kurwydupochuice tam robia to nikt nie pojmnie - zamiast mnie wpisac do domu dziecka czy zarejestrowac to sobie mnie te ciulodupicochuice skurwiale, spierdziale,obsrane, i obejszczane wpisaly mnie w krzyze rodowoewe ze kurwa wiecie krzyzem jestem dla nich A ONE DLA MNIE CHUJEM W DUPIE, CIPIE, SMRODEM Z DUPy sa dla mnie albo nawet tylko. SKURWIALYMI CIULODUPOCHUICAMI ktore zyja po to ze by z cipy krew wypijac. Po to zyja. Bo co po co ja zyje sie dowwiem? Aone po co zyja? Zeby znowu krew wypic z cipy>? Dawackurwychujoiciulice paczke - wy pierdolone gowna na ryjach i cipach i dupach - obsrane kurwy ze wqsi. Zwolnniczki Otto Schulza i jegomadrosci - ciulochuico kurwy spierdziale w cipy ZAWSZONE i tyle :(