Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa osoba

pomocy

Polecane posty

Mam pytanko mój chłopak 4 lat temu dostał za napad z nożem po pijaku i dostał zawiasy na 4 lata od Sądu Okręgowego.Po 3 latach zbroił z art 280 (rozbój w biały dzień tez po pijaku) i dostał 3 lat do odsiadki wyznaczony przez Sąd Okręgowy. Potem po roku odsiadki (nadal siedział i siedzi)Sąd Rejonowy odwiesił mu wyro i dołożył 1 rok. On w ZK przechodzi terapie alkoholową. Pisaliśmy o wyrok łączny do Sądu okręgowego ale była odmowa....co można zrobić dalej, żebym mu pomogła i czy będzie mógł się ubiegać o wokandę po połwie wyroku? Opinie ma dobrą jak i od sąsiadów jak i w ZK

Gość celestynnnn
niech siedzi tam ta kurva i kryminalista do konca zycia albo nie, niech zdycha od razu jak szczur nie mam zamiaru utrzymywac choja ze swoich podatkow dobrzejeszcze by bylo zeby kotasa przed smiercia dobrze wyruchali kaktusem w dope i potorturowali go

ty głupi kretynie/nko jak nie wiesz albo nie umiesz czytać, ta osobę wkopano jak można coś zrobić jak on dzień w dzień byl tak pijany, że na nogach nie mógł się utrzymać, te 2 sprawy co mu sie w pechowym zyciu przydażyłay to był tak pijany że zwłoki z niego były a ty tak bezczelnie opisujesz nie życz komus co tobie nie miłe bo ciebie moze coś gorszego spotkać i obyś tego nigdy nie doswiadczył