Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaa.94

Propozycja od byłego..

Polecane posty

Gość aaaaaa.94
chyba zrobię tak jak mówił dafa zrobie mu odzika na zgodę :)

Gość dafa
spierdalać już podszywki I co odpisał już ?

Gość dafa
Konsternacja widać, bo nic nie pisze I o to chodziło taa albo idze do szkółki jutro i poszedł spać :D a wy wielka konsternacja :D

Gość aaaaaa.94
Napisał mi, że będą jeszcze jego dwaj kumple z dziewczynami. Napisał, że nie myślał o tym wypadzie jak o randce po czym dodał, że różnie może wyjść.. Co mu odpisać na to?

Gość dafa
aaaaaa.94 Różnie może być czyli on wie że Cię ma

Gość dafa
A ty chcesz do niego wrócić ?

Gość dafa
Mi tam jest obojętne czy do niego wrócisz czy nie tylko ci doradzam ale jak do niego wrocisz to bedziesz łatwą suczką do ruchania chyba że tego chcesz ?

Gość aaaaaa.94
Nie wiem.. bo mimo, że to ja z nim zerwałam to wciąż coś do niego czuję.. ale jak po powrocie ma być tak jak przed zerwaniem co wydaje mi się prawdopodobne to ten związek nie ma sensu. Nie wiem co mu napisać.. :/

Gość dafa
Więc napisz co czujesz ja ci wtedy napisze co masz mu napisać :)

Gość Odpisz mu tak:
Odpisz: Aha, to spoko. Dzięki, że napisałeś, ale wiesz co, ja Ci dam znać bliżej soboty, bo jeszcze nie wiem czy coś innego/ciekawszego (se wybierz opcję :P) mi nie wypadnie może. Dobranoc!

Gość dafa
no ja ci mówię że ten związek nie wypali raczej ( choć są wyjątki ale to nie reguła.... ) no ale jak chcesz się z nim przespać to się zgódź facet się nie zmieni bo ty jesteś za łatwa i nie ma do ciebie szacunku i tylko mu sie podobasz ale nic wiecej i pewnie chce z toba byc tylko zeby miał jakąs dziurkę na spermę....no ale może tobie to odpowiada więc wtedy się zgódź :)

Gość Odpisz mu tak:
A poważnie, to zapomnij o nim. Serio, nie idź na to spotkanie, chyba że tylko z nudów i z ciekawości, jak się zachowa po tych smsach. Ale na związek bym się na pewno nie zdecydowała.

Gość Odpisz mu tak:
A jak pograsz trochę taką niedostępną i niezainteresowaną, to wtedy się okaże, na ile jemu zleży na ponownym związku. Ale dla mnie to typ, który jak zdobył, to się zaczyna nudzić w związku... Nie zawracaj sobie nim głowy i zimna bądź!!! ;)

Gość aaaaaa.94
dafa - Wiesz co do seksu to ja z nim jestem od 26 sierpnia ubiegłego roku. Mam 18lat, a on 19. Przez ten czas nie bzykaliśmy się..

Gość aaaaaa.94
Napisałam tak jak doradziłaś, że dam znać bliżej soboty itd.. :D Zobaczymy co napisze. :D

Gość Odpisz mu tak:
;) I?

Gość aaaaaa.94
Ale pewny siebie! O.O Napisał mi, że wie, że się zgodzę i żebym nie była taka niedostępna bo wie, że wciąż go potrzebuję. Dodał Dobranoc i słodkich snów kiciu. To mnie zastrzelił.

Gość Odpisz mu tak:
Jeżeli to nie podszyw pisał, to ja bym na 100% nigdzie nie pojechała. Nawet specjalnie coś bym zorganizowała na ten dzień, żeby jemu udowodnić, ze nie jest mi potrzebny, a siebie ochronić, przed zachcianką. Ale widać, że byłaś na jego zawołanie każde i odkrył, że to nie Twój styl pisania ;) Zrobisz co uważasz, ale coś mi się wydaje, że rzeczywiście z łatwa jesteś dla niego, dlatego tak szybko w związku się znudził i przestał dbać. Jeszcze bym mu odpisała: Coś Ty taki pewny siebie? Dlatego Ci napisałam, że nie można na mnie liczyć na 100%, żebyś się w sobotę nie zdziwił niemiło, ale myśl sobie co tam chcesz. Mam nadzieję, że nie będziesz miał koszmarów po tej mojej odpowiedzi. :P Cześć!