Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fressa

Czy będzie mi pasować? FOTO

Polecane posty

Hej, zastanawiam sie nad rozjaśnieniem włosów,myślałam nad blondem, myślicie że będzie mi pasować? Zdjęcie wkleiłam poniżej. Aha i czy znacie jakieś domowe sposoby na rozjaśnienie włosów chociaż minimalne? Z góry dzięki za odp ; )

Gość lllhhhyyy
Emocje trwały do samego końca. Wbrew obawom to nie Włosi musieli się bać ustawionego 2:2, ale Hiszpanie musieli się obawiać walczącej do końca Chorwacji. Mistrzowie świata i Europy grają dalej, ale forma jaką pokazali dziś w Gdańsku nie może napawać ich optymizmem.

Gość 2-0
Będzie, farbuj :classic_cool:

Kurde, nie wiem co jest, zdjęcie powinno być w sygnaturze a nie ma :O

Gość 2-0
Zmieniam zdanie, blond nie będzie Ci pasował. Zostaw tak jak jest, zarzuć jeszcze cycki do oceny :classic_cool:

Gość pieprzwrażliwy
dopoóki ktoś cie nie zdemaskuje to bedzie

Gość 2-0
Przyznaj się, skąd fotke ukradłaś/eś? :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
w twoim wypadku blond to błąd tak jest dobrze i w blondzie nie będzie ci dobrze co najwyżej jakaś czekolada chociaż może posuwam się za daleko bo to tylko czarno białe zdjęcie ale blond NIE

daj spokój mam lepsze rzeczy do roboty niż kraść komuś zdjęcia, nie wiem skąd w ogóle taki pomysł

Gość ddddddddqaqq
nie, zwlaszcza jesli masz brazowe oczy to wtedy juz jest obciach z bladem, no chyba, ze ma 45+ lat a nie masz poza tym zniszczysz wlosy

oj to widze że wszyscy na nie, no to nic chyba pozostane przy tym kolorze ale już mi sie troche znudził : )

wg mnie wyglądasz bardzo dobrze, ale lepiej by było jak byś dała kolorowe zdjęcie ;)

Gość MarekZMarek
Wyglądasz jakbyś przed momentem miała kutasa w mordzie szmato

Piękne słownictwo i kultura na bardzo wysokim poziomie, Marku : )

Owszem, ale nie nadają sie do publikacji hehe jutro wstawie jak zrobie w dzień to będzie dobrze widać kolor :)

Gość nieoNN
Nie rób blondu!W ciemnych włosach wyglądasz świetnie!Ktoś kiedyś powiedział że farby są po to by podkreślać,wydobywać naturalny kolor włosów a nie całkowicie zmieniać.Blondy są więc dla bkondynek a ciemne dla szatynek,brunetek. I tobie blond poprostu nie pasuje.

Gość feafed
nie wiem czy fotka kradziona czy nie ale fakt jest taki że temat założony po to, żeby ludzie na fotkę w stopce zwrócili uwagę. gdyby na prawdę zależało ci na odpowiedzi na to pytanie to dałabyś normalne zdjęcie na którym widać cię dobrze ,w kolorze i najlepiej bez makijażu, bo kolor włosów dobiera się do koloru cery, oczu ich oprawy a na tym zdjęciu nic z tych rzeczy nie widać

Fressa daj zdjecie na tym topiku :) Ale i tak myśle że pasuje Tobie ciemny kolor. ;)

O widze kolejna znawczyni :D dałam taką fote a nie inną bo wyglądam na niej w miare ok żeby publicznie pokazać i jak widać niektórzy umieli ocenić że w blondzie będzie mi źle. Wiadomo że beż makijazu, na kolorowym zdjęciu wyglądam o wiele gorzej niż tu ale nie będe takiej fotki wstawiać

Gość feafed
czyli przyznajesz że bardziej zależy ci aby ludzie wypowiedzieli się na temat twojego wyglądu niż ewentualnej zmiany koloru włosów? :-P

Nie, zależało mi na tym, o czym napisałam w pierwszym poście i dałam zdjęcie na którym korzystnie wyszłam, bo i z takiego zdjęcia ktoś może mi coś doradzić. Jakby zależało mi na ocenie wyglądu to załozyłabym temat z prośbą o ocenienie mnie, takie to trudno pojąć?

Gość manio ciekawski=)
Jest kobietą, trochę próżności i kokieterii, jej nie zaszkodzi ;) Nie każda musi upaść na takie dno, jak Szczuka, albo Środa.

Gość feafed
a tak trudno pojąć że ja nie liczę na to, że się przyznasz ale po tym co robisz widać prawdziwe intencje? i ja nie mam nic przeciwko próżności ale śmieszy mnie takie udawanie :-D

manio, no właśnie, dzięki za zrozumienie :) Nie no super że Ty lepiej odemnie wiesz na czym mi zależało zakładając ten temat :) Ale dobra niech ci będzie, tylko nie wiem po co bym miała pytać o włosy zamiast odrazu zapytać co o mnie myślicie??