Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fressa

Czy będzie mi pasować? FOTO

Polecane posty

Gość kocham trenera Chorwacji
nie rozjasniaj teraz dobrze wygladasz 🖐️

Gość feafed
nie wiesz po co? ojojojoj :-D może dlatego że to nie jest zbyt dobrze odbierane?:-)

Gość manio ciekawski=)
Bo wstydzisz się trochę swojej próżności ;) co tylko dodaje Ci wdzięku, nawet jeśli wszystko to jest podświadome. Moim ulubionym zajęciem jest rozumienie kobiet :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
feafed Już daj spokój, dziewczyna jest kulturalna, miła, niech nas poczaruje ;)

Gość fran rozbój
jeśli założyła ten topik rzeczywiście po to, żeby o ten blond zapytać to średnio rozgarnięta musi być dając czarnobiałe niewyraźne zdjęcie do oceny z mocnym makijażem oka a jesli pomarańcz ma rację ( też jestem tego zdania, nie trzeba być toba, wystarczy znać podstawy psychologii ) to również trzeba przyznać że umysłowo średnio skoro liczy że się ludzie nabiora na to pytanie o kolor włosów reasumując tak czy siak trochę niekumata żeby nie powiedzieć tępawa jest ta autorka, a jeśli jak pisze bez mocnego makijażu nie wygląda zbyt dobrze, to już zupełnie porażka :-O

Gość feafed
a ja tą kulturę i uprzejmość odwzajemniam :-)

kazda w miare atrakcyjna dziewczyna czy atrakcyjny facet sa prozni, i co z tego? odrobina pewnosci siebie jeszcze nikomu nie zaszkodzila :)

Gość feafed
lekka próżność ok, tutaj rózni pytają co sądzimy o ich wyglądzie ale takie zakłamanie to już troszkę żałosne :-)

Gość manio ciekawski=)
To nie zakłamanie, tylko kokieteria. Wszystko trzeba, Ci tłumaczyć?

Gość feafed
to nie tłumaczenie, to wmawianie :-P

Gość feafed
nieudolne proszenie o to to nie tylko brak klasy ale i inteligencji a przekonanie że nie mozna pisać o sobie dobrze czy prosić by inni potwierdzili to, że wyglądamy ok to taki polaczkowy zwyczaj, bardzo bardzo biedny

Chooya na tym zdjeciu widac. Jest czarno biale. Moglas nam polaroid dac, wtedy bysmy ci dobrali. Swoja droga bez sensu zwracanie na siebie uwagi w taki sposob. 😴

ZDŻ - pewnie ze tak, ale od tego sa tematy "ocencie mnie w sklai 1-10", a nie "czy w blondzie bedzie mi lepiej?" a wkleja zdjecie typu "fajna ze mnie dziunia" ktore nawet nie jest w kolorze.

Gość zerknelam z ciekaw
Ty jesteś rasowa sexi bruneta, z blondem będzie Ci mniej ładnie, ale jeśli chcesz odmiany... Zobacz się wcześniej w peruce może, co?;)

nie farbuj się nigdy przenigdy, jesteś śliczną gorącą brunetką i niech tak zostanie nie niszcz sobie włosów :) już widziałam przypadki jak laski ujmowały sobie seksapilu przed rozjaśnienie włosów i stawały się bezbarwne. Jak ktoś nie jest naturalną blondynką to niech lepiej nie eksperymentuje, zawsze wyjdzie to na złe ;)

Gość marian z koperni
Ale żydóweczka z Ciebie, żydowski nos, ryj pociagły i te cygańskie włosy, nie lubie żydówek.

Gość r4tgtg
podobna jestes do Kim Kardashian!