Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tworek z Tworek

Moja kocia wizja

Polecane posty

Gość Tworek z Tworek

Ej wiecie wyobrażam sobie takie kocie party podświetlana podłoga koty siedzące przy barze. Kocice jako kocie dewizówki. Mleko Klara i Whiskas w kubeczkach lub Łaciate ale to takie ekskluzywne. Kocie Taxi i czarne koty i białe z czapeczkami z daszkiem z wycięciami na uszy. Serwowany kurczak i wołowina. Koty zamroczone kocią miętką

ale te kocie dewizówki to w marcu chyba za darmo by dawały? i oczywiscie musialby byc jakis urząd który za darmo im provere rozdaje

wyobrażam sobie izbe wytrzeżwien dla kotów z takim drapakami miękkimi sofkami do leżenia a na sniadanie po nocy w wytrzezwialce dobre mleczko i saszetka whiskasa

Gość Tworek z Tworek
Do tego każda kocica moje pierwsze imię to Kicia moje drugię imię to Gurmed Gold

Gość Tworek z Tworek
Bo różowe noski mają dobre koty, czarne noski mają podłe koty

ale i tak wszystko by sie dobrze konczylo , przeciez zadna krzywda im by sie nie stala chodzilyby na kocie dancingi wymienialy kocia walute pod pevexem u kota cinkciarza kupowalyby w pevexie torby royala na nereczki i jezdzilyby do cicechocinka na wczasy

Gość Tworek z Tworek
Czarne koty i koty czarne z białymi skarpetkami handlowały pod pewexem royalem i sheibą