Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaa0

Co to za piosenka?? słowo "żałować" było. Napiszcie jak wiecie

Polecane posty

Gość anaa0

niestety nic mi nie świta :( przedwczoraj leciało w tv....po piosence blue cafe buena... śpiewała kobieta, taka fajna melodia jak w Farba Chce tu zostać, ale taka wolniejsza, z pauzami jak gdyby. wiem, że to niewiele, ale może ktoś kojarzy! polska piosenka..

Gość ewelina flinta zaluje.
.

Gość anaa0
nieeee, to nie to. Takie wolne, z przerwami co chwila tak jakby. Co do tego słowa "żałować" to nie wiem czy było...2 dni temu leciało, jakaś lista przebojów chyba! wcześniej leciało blue cafe buena. pls napiszcie

Gość anaa0
i chyba kierowała piosenkarka słowa do jakiegoś faceta, niestety nie moge sobie słów przypomnieć ;/

Gość anaa0
Proszę was napiszcie. Taka miła, wpadajaca do ucha, wydaje mi się ,że z początków XXI wieku, to może być piosenkarka jakiejś piosenkarki blondynki, tak mi sie kojarzy kolor włosu, ale nie jestem pewna...chdzi o naprawdę wpadającą w ucho, taka jakby co 3-4 słowa piosenkarka wstrzymywała oddech na sekundę i tak ciągle. Tak śpiewa, z lekkimi przerwami co 3-4 słowa. Nie kojarzycie???

Gość anaa0
śpiewając mogła mieć tak na oko 25-29 lat. Błagam was !!! muszę to znać :D :D piosenka polska, strzelam, że z roku 2003-2006. Głos troszkę podobny do Sylwii Grzeszczak, ale to zupełne zgadywanie jest... 2 dni temu w tv leciało po godz. 18! być może na koncercie Anny Dymnej, ale nie wiem. Nie wiem czy to taki koncert był. Leciała najpierw piosenka Blue Cafe Buena i chyba jakieś okno było obok, może z smsami, zaraz po niej inne, w tym właśnie ta której tak poszukuję :P

Gość jedyne co przychodzi
mi do głowy to kiedy powiem sobie dość O.N.A. :)

Gość jedyne co przychodzi
nie chcę żałować żadnych chwil... jedynie to przyszło mi na myśl :D

Gość anaa0
nie :( może coś z varius manx, farby ? taka superowa piosenka, spokojnie parę lat jej daję, ale chyba nie uda się znaleźć. Śpiewała tak fajnie wolno robiąc co parę słów krótką przerwę, dosłownie pół sekundy. Tak jakby śpiewany rap? ale to nie rap, to pop. Trudno mi to opisać, nie pamiętam nic więcej poza tym, że w niedzielę tą co była po godz. 18 leciała piosenka blue cafe i zaraz po niej inne. Spróbujjciee ;)

Gość anaa0
ale podobnie śpiewała. Też tak powoli.

Gość anaa0
Varius Manx - Maj . blisko blisko jestem :D ale to nie to

Gość kasion
moze Kaja Paschalska - nie chce zalowac? :)

Gość anaa0
Niee.. to było coś podobnego do: śpiiij, zamknij oczy, śnijjjj, śpiiiiiij... ale po wyszukaniu piosenki, to chyba nie to :( ale tamta była bardzo podobna. Taki sam rytm, przerwy..

Gość anaa0
odśwież. na pewnooo wiecie

Gość anaa0
nie wiecie ? :(