Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moj Iker

Jak zagadać do faceta???

Polecane posty

Codziennie rano jadę tym samym pociągiem z blond przystojniakiem, który przypomina mi Ikera Casillasa Aż trzęsie mnie jak go widzę. Jak do niego zagadać??? Na pewno mnie zauważył, bo zawsze czatuję w miejscu, w którym czeka na pociąg i tymi samymi drzwiami wchodzimy do pociągu. Mam 23 lata a problem jak nastolatka!!! Jak mam zagadać?????

Gość po pierwsze 1
czy facet jest w ogóle tobą zainteresowany? to że ty chcesz wcale nie znaczy że on chce, zapewniam cię :) po drugie każdy pretekst jest dobry, przecież on i tak będzie wiedział że specjalnie zagadałaś żeby nawiązać znajomość, albo pociągnie znajomość albo cię oleje

Jak mam mu dać do zrozumienia, ze jestem zainteresowana?? W tym samym miejscu stoją zawsze inni ludzie, więc to nie jest tak, ze tylko my stoimy a reszta ludzi daleko daleko. Nie powiem 'whaaats up' przecież.... (nie mieszkam w pl, w uk tez nie :P ) Najchętniej to bym powiedziała mu, ze jest bardzo przystojny i nie mogę przestać na niego patrzeć, ale będę brzmieć jak jakaś desperatka.

Gość Mazter111
rzuć mu się do rozporka, zrozumie 🖐️

Gość Boga nie ma......
Ale wasz wzrok chyba sie spotyka czy tylko go obserwujesz ukradkiem ? Jak to pierwsze to on dobrze wie że na niego lecisz, w oczach widac wszystko.

Tak tylko ukradkiem spoglądam i sie goruje we mnoe, bo to chodzacy seks. Ale jutro zacznę sie na niego Non stop patrzeć i sie modlić, zeby zagadał. Co do mnie to mówią mi, ze jestem ładna i słodka. Z figura tez wszystko ok. Cyca tez mam. Może zajęty? A może nie jest Ainteresowany? :(

Gość stras
moja rada jest taka,wyjdz na peron ściągnij majty rozszerz dupy i wysraj sie na jego oczach jezeli twoja kupa go oczaruje jest twój

Gość pokaz fotę ocenimy
a może gej teraz jest pełno gejów ci najbardziej zadbani i "dopracowani" to co drugi

Gość popatrz mu w oczy
i się uśmiechnij, jak będzie zainteresowany to może zagadnie. No i jeszcze jedno może on terz jest nieśmiały.

Gość popatrz mu w oczy
o matko też sorry za byka:)

I chyba tak zrobię. Uśmiechne sie :-) Najwyżej będę brać poźniejszy pociąg, bo ten biorę tylko ze względu na niego!

Gość popatrz mu w oczy
no co ty . Przeciez jak cię oleje ,to możesz iść do innego wagonu :) będzie dobrze .Powodzenia

jak wyzej ktos napisał : " popatrz mu w oczy i się uśmiechnij, jak będzie zainteresowany to może zagadnie. No i jeszcze jedno może on terz jest nieśmiały." Tyle, ze 'teRZ' przez Ż :D

Dziękuje za te pomocne komentarze!!! Jestem atrakcyjna osoba, ale cholernie niesmialą. Dlatego chyba uśmiech będzie ok jak dla mnie. Zdarzyło wam sie zakochał od pierwszego wejrzenia? Bo mi sie właśnie to przytrafiło :-)