Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet1706

Ratunku, potrzebna rada. Proszę

Polecane posty

Gość facet1706

Przyjaźnię się z dziewczyną już od dwóch lat. Niestety ona się we mnie zakochała. Niestety ja nie potrafię jej pokochać. Jest cudowną osobą, opiekuńcza, czułą, ma dobre serce i jest boska w łóżku tylko nie za bardzo podoba mi się jej wygląd może dla tego nie potrafię jej kochać. Spotykamy się często, dużo rozmawiamy przez tel ale ciągle jej powtarzam, że nie mamy przyszłości. Mimo, że ją ranie ona dla mnie robi wszystko tylko ja już nie chcę jej krzywdzić, ale też nie chcę jej ranić. Co ja mam robić? Proszę o radę.

Gość samolubbelzebub
przestan sie przyjaznic

powiedz jej dokładnie to co teraz napisałeś tylko tak delikatnie :) ale z drugiej strony dziwne troche to co piszesz ze nie podoba ci się z wygląda ale fajnie ci z nią w łóżku??? troszkę to nie teges

Gość facet1706
Ona należy do kobiet, które potrafią każdego doprowadzić do szaleństwa z przyjemności. Ona to wszystko wie, ale mimo tego dalej jest przy mnie wspiera mnie żebym tylko ja był szczęśliwy, nie liczy się ze sobą myśli tylko o innych a zwłaszcza o moim szczęściu.

Gość facet1706
Ona nawet pomagała mi poderwać dziewczynę mimo że niemiłosiernie cierpiała. Już sam nie wiem co robić z jednej strony nie chcę jej stracić z innej nie chcę by cierpiała.

Gość facet1706
Nikt już się nie wypowie?

Gość entliczekpentliczekuksks
Co cie razi w jej wyglądzie? Ma sporo cech które już dawno wyginęły. Sypiasz z nią, a to tylko koleżanka? Co to za układ? Ona dla ciebie robi wszystko, a co ty robisz dla niej? Kogo w takim razie szukasz?

Gość facet1706
Lubię szczupłe kobiety a ona ma trochę ciałka, nie jest gruba, ale też nie taka jak bym chciał, buźkę ma śliczną ale figura nie ta. Staram się sprawiać jej przyjemności, ale wiem że nie tego chce. Ona pragnie miłości i mimo, że nie jesteśmy razem ona jest mi wierna nie umawia się z innymi nie szuka bo uważa, że już nikogo nie pokocha.

Gość AS26
Jesteś egoistą. Dla niej najlepiej byłoby gdybyś po prostu wyparował z jej życia. Biedna, naiwna dziewczyna.

Gość facet1706
co robić?

Gość hibiskususus
Jak to co? Nic procz latwego i przyjemnego seksu nie trzyma cie przy niej. Dlaczego nie poszukasz innej?

Gość facet1706
Chciałem odejść ale ona błagała żebym tego nie robił

Gość facet1706
nie tylko sex bo też jest naprawdę dobrą osobą i ona mnie rozumie potrafi wysłuchać i doradzić i wspiera mnie jak nikt

Gość wykrzystujesz ją
albo rzucasz albo kochasz i tyle. Ona robi wszystko ,żebyś przy niej był a ty jej mówisz, że nie kochasz to przestań się z nią spotykać. Zwierze z ciebie i tyle

Gość facet1706
tylko jak ją rzucę to też będzie cierpieć i to bardzo

Gość hibiskususus
On jej nie wypusci z rak tak szybko, bo ktora by mu tak dobrze dawala bez zobowiązań i to tak dobrze?! Taka darmowa pomoc w dawaniu przyjemnosci, rozladowywaniu napiecia fiz. i psych. czego wiecej chciec?! No w przypadku Autora jej przemiany sylwetki na szupla i jedrna ale i to by nie pomoglo w pokochaniu jej. Bo autor to egoistyczny samiec, ktory zaspokoic musi tylko i wylacznie siebie. Moim zdaniem gdyby schudla bylaby chodzacym idealem z czego wynika opis chlopaka. Ile bym dal zeby ja miec.

Gość OlgaaaaazKrakowaa
Ona będzie cierpieć czy ty? Bo mnie się wydaje, że ty, bo kto ci tak dobrze zrobi jak nie ona? Ona teraz już cierpi, więc przestań myśleć tylko o sobie, zrób jej przyjemność i odejdź.

Gość facet1706
Wiem, że jestem egoista. Ona nie jest idealna chyba a może i jest tylko ja jestem świnią i ciągle myślę o byłej już sam nie wiem co robić

Gość OlgaaaaazKrakowaa
To proste, idź do byłej.

Gość facet1706
Była odeszła i zmieszała z błotem nie będę już z nią

Gość OlgaaaaazKrakowaa
A ty mieszasz z błotem osobę, która podobno cię kocha. Teraz wiesz jak się czuje kobieta która dla ciebie chce dobrze.

Gość facet1706
Chciałbym żeby była szczęśliwa

Gość wfelekczekoladoworumowy
Za co kochasz tę drugą, skoro zmieszała cię z błotem? Nigdy nie zrozumiem takich ludzi jak ty.

Gość kAśKaaaaaaaaaaa
Przestań utrzymywać kontakt z Tą dziewczyną tylko ją ranisz ;/

Gość facet1706
Nie wiem. Przyjaciółkę też kocham na swój sposób, ale nie tak jak ona by chciała, nie jak tą jedyną. Jest z nią dobrze ale nie bardzo dobrze.

Gość poporstu wykorzystujesz
dziewczyne, napatoczyla sie i korzystasz z niej jak z darmowej dziwki daj dziewczynie szanse na znalezienie prawdziwej milosci

Gość CaroLaineeeeee
wiesz kiedy bedzie ci dobrze z panna? Wtedy kiedy bedzie toba poniewierac i mieszca z blotem wtedy bedziesz ja kochal.

Gość ROmanooo
Potrafisz powiedziec za co kochasz była?

Gość kAśKaaaaaaaaaaa
Sam wiesz ze robisz zle to po co pytasz.Zrób jakis konkretny krok urwij kontakt bo chleba z tego nie będzie :( Tylko jeszcze więcej cierpienia które serwujesz tej dziewczynie.Jak tak kochasz byłą to moze postaraj sie o następna szanse

Gość facet1706
Przede mną była w 5 letnim związku z facetem, który ją bił a wcześniej z chłopakiem, który zmarł nie ma dziewczyna szczęścia