Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet1706

Ratunku, potrzebna rada. Proszę

Polecane posty

Gość facet1706
Macie rację jestem egoistą

Gość aliada
No sorry, ale trochę jesteś.

Gość facet1706
tak wiem tylko czy jak bym był z nią to było by lepiej?

Gość aliada
Nic na siłę, to też nie działa. Nie znam tej dziewczyny ani ciebie, ale sorry miłości nie da się nauczyć, jest albo jej niema. Tyle.

Gość facet1706
Czyli nic nie ma sensu jak tylko odejść

do autora... jesteś tak zapatrzonym w siebie egocentrykiem że aż mi Ciebie żal! znajdź sobie plastikową szprychę i daj normalnej dziewczynie spokój ! to jak możesz uprawiać z nią seks skoro Ci się nie podoba?

Gość facet1706
Pisałem już sex z nią jest jak bajka doprowadza do szaleństwa jest po prostu boska w tym. Zawsze powtarzała, że jest szczęśliwa z tego co ma

Gość aliada
Szczera rozmowa, to dobry sposób. Jeśli jesteś pewien, że nic z tego nie będzie, powiedz jej prawdę, wtedy przynajmniej okażesz jej szacunek. Bez żadnych wyświechtanych egzaltacji typu. jesteś kochana, zasługujesz na kogoś lepszego, nie jestem ciebie wart. Powiedz jej, że nic z tego nie będzie i że najlepiej będzie dla wszystkich jak nie będziecie się kontaktować, spotykać, "przyjaźnić". Bądź stanowczy i konsekwentny. Ale autorze przemyśl sobie wszystko dokładnie, czasem po prostu z głupoty człowiek nie zdaje sobie sprawy co traci.

seks jak bajka...mówisz że jest śliczna,wywnioskować mogę że zrobiła by dla Ciebie prawie wszystko! nie obraź się autorze ale większego kretyna niż Ty to ze świeczką szukać! niejeden facet oddał by wszystko za Taką kobitkę...

Gość facet1706
Już raz próbowałem tak zrobić odejść wtedy ona powiedziała że to będzie gorsze niż to co ma. Woli być przy mnie i cierpieć niż beze mnie cierpieć

Gość aliada
Często się widujecie?

Gość facet1706
minimum raz na tydzień i każdą wolną chwile rozmawiamy. Lubię rozmowy i spotkania z nią.

Gość aliada
Nie sypiaj z nią w takim razie. Wiesz seks to intymność.

Gość facet1706
tylko ona tego chce.

A co będzie z Nią jak znajdziesz odpowiedniego "patyczaka", w którym Ty się zakochasz i będziesz chciał być?? A do tego jak będziesz chciał założyć rodzinę... to jaką role będzie Jej przyjąć... kochanki?? Nie sądzisz, że skoro nie jesteś w stanie ja pokochać, tak jak na to zasługuje (a jesteś tego świadomy), to nie warto przeciągać czegoś co i tak kiedyś nadejdzie?? Później może być gorzej dla Niej... teraz wygląda to jakby żyła chwilą a nie zastanawia się(i ty również) nad tym jak to będzie w przyszłości... Sam się zastanów czego Ty od Niej oczekujesz ... gdzie jest ta granica zwykłej ludzkiej przyzwoitości i jak to będzie wyglądać na dłuższą metę. Jak sądzisz ile da się tak wegetować?

Gość aliada
Ojej, no pewnie, że chce bo dla niej to sposób na to żeby się do ciebie zbliżyć. A ty co, nie umiesz się powstrzymać? Takie gadanie, ona tego chce to z nią sypiam. Sam też chcesz, wybacz ale to beznadziejne wytłumaczenie.

Gość aliada
Zgadzam się z przedmówcą, a co będzie jak kogoś poznasz? Odstawisz ją? Wtedy będzie cierpieć bardziej.

Gość facet1706
Chciał bym żeby była szczęśliwa żeby ktoś ja szczerz pokochał i dał jej szczęście

Możesz Jej w tym pomóc... musisz podjąć męską decyzję ... teraz Tobie trudno ale im dalej w las tym więcej drzew... będzie jeszcze trudniej.

Gość Na podstawie zdjęć
Przyjaźń? A dobra w łóżku? To tak sie to teraz nazywa?....

masz 26 lat a zachowujesz się jak byś miał 16...jeżeli jesteś facetem to podejmij jedyną słuszną w tym wypadku decyzje i zerwij tą znajomość...bo przeciąganie tego w czasie jeszcze bardziej skrzywdzi tą dziewczynę...

Gość facet1706
Byliśmy razem ale mojej rodzinie nie podobało się to że daleko mieszka i jej rodzice wyjeżdżają za granice. Zaczeły mi truć że mają lepszą kandydatkę i dla świętego spokoju napisałem do niej, wtedy Viola ( ta przyjaciółka) się dowiedziała i powiedziała że woli bez zobowiązań a nie żebym ją zdradzał

Gość facet1706
Ona nie chcę odejść

Gość czlowieku lecz sie, jestes
zaburzony i niszczysz do tego dziewczyne jestes gorszy niz ten facet, ktory ja bil !!!!!!! cierpienie psychiczne jest 100x gorsze od fizycznego !!!!!

Gość facet1706
Mi jest po prostu żal jej że błaga abym jej nie zostawial nie lubię jej łez nie chcę by cierpiała

Gość facet1706
Co mam zrobić?

Gość blablablablabla ble?
ale do ruchania jest ok tak? jakos sypiac z nia mogles tyle czasu, dziwisz ze sie zakochala?

Gość facet1706
Proszę pomóżcie

Gość blablablablabla ble?
figura nie taka jaka bys chcial, Ty za to jestes pewnie mister universe co?