Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamamaf

Placz na piersi

Polecane posty

Gość Jamamaf

Co moze oznaczac jak karmie miesiecznego synka piersia najpierw je ladnie przez ok 10'min a potem dorywa sie od sutka i placze, przystawiam znowu zassie raz czy dwa i znowu placze.. Pdobuje podac druga piers i to samo.. Mleko mam i leci ladnie wiec nie wiem skad ten placz.. W koncu sie poddaje i koncze karmienie ale nie wiem czy jest naiedzony. Nie puszcza gazow i nie robi kupy wiec to chyba nie to. Moze tak reagowac gdy juz jest najedzony??

moze byc najedzony, moze chce mu sie odbic. jak płacze to podnieś do pionu, jak odbije mu sie to spróbuj znów przystawić, jak znów bedzie płacz i nie bedzie ssał to zakończ karmienie, brzuszek pełen :)

Gość niusa
U nas tak właśnie dziecko reagowało na powietrze w żołądku.

Gość fafioka
Moje niestety tak reagowało na alergię pokarmową, ale spróbuj najpierw odbijania, może to będzie to :)

Gość Lidzia...
a dajesz smoczka?? mój też tak robi(ma 5 tyg.) wtedy czekam żeby mu się odbiło i daje mu smoczka...po prostu chce sobie "pociągnąć",ale nie chce,żeby mu "tam" leciało,bo jest najedzony

Gość pitupitutralala
moje dziecko tak robiło jak miało kolkę. Zaczęła się jak miało miesiąc. Jeśli dziecko się przy tym płaczu pręży, albo zauważyłaś, że jest on o jakichś zbliżonych porach, to rozważ tą koncepcję.

Gość laluna88
ja mialam tak samo jak Ludzia. dzidzia poprostu chciala sobie przy cycku poleżeć a tu ciagle lecialo. mnie ratuje smoczek. Hania ma pol roku i delej sie denerwuje z tego powodu :D

Gość laluna88
*przepraszam Lidzia

tak, to oznacza, że jest już najedzony i ma ochotę na co innego, np. przytulanko lub spacerek po mieszkaniu:)

Gość tez mamaaaa
u nas tez jak u Lidzi, chcialam dac piers ryk okropny, dostawala smoka - cmokala i cisza ona chciala sobie ciumkac a nie jesć :)

Gość nim2
a może to pleśniawki?zajrzyj dzidzi do buzi.