Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŚredniaJa

zablokowali mi tel w orange bo za pozno zapłaciłam za abonament. jak odblokować?

Polecane posty

Gość alebezedura
poopłacać i wysłać dowód wpłaty faxem

Jeżeli zapłaciłaś to ci odblokują, kiedy pieniądze wpłyną na ich konto. Swoją droga Orange robi takie numery i dlatego przeniosłam numer do innego operatora. Nie robia problemu i rachunki mam połowe niższe, a rozmawiam tyle samo. Byłam wierna Orange przez wiele lat, a oni mnie olewali. Nigdy więcej.

ale kiedys tez tak mialam i czekałam dlugo i nie odblokowali. podobno dzwoni sie pod *600 lub * 500 ?? Orange tez mi sie nie podoba. w grudniu jak mi sie skonczy umowa to chyba przejde do innej sieci

tez tak mialam przelewasz kase bierzesz wyciag zanosisz do salonu i gora 30 minut odblokowane mozesz tez zadzwonic na biuro obslugi pi puscic faxem wyciag ;)

ktoś kto ma telefon w orange to chyba nie umie liczyć ;) jak można tak dawać się doić? :D 40ch - zdradź tą lepszą sieć która nie blokuje - PLAY?

Gość gość
Czy ja wiem czy doić? Byłem u kilku operatorów i żaden nie dał mi takiej oferty jak orange. Za 74 zł mam 2gb internetu, nielimitowane do wszystkich, 400 minut do uni i xperie z1c warta 1300zł około za 99zł