Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka grubaska

Która dieta lepsza

Polecane posty

Gość Malutka grubaska

Witam potrzebuje waszej pomocy :] która dieta lepsza dieta dukana czy jabłkowa? Chcialabym schudnać tak z 6-8kg:] na której będą lepsze efekty? Tylko te diety najbardziej mi odpowiadają na dukanię myślałam żeby być tak z trzy tygodnie a na jabkowej tyle nie można ale chyba efekty będą takie same:]

Gość foczka20
jak byłam głupią nastolatką zaczęłam stosowac jabłkową :) z koleżanką. Wytrzymałam 3 dni, to nie jest dieta lecz sczyt glupoty :D odradzam stanowoczo. Już z dwojga złego lepszy ten dukan. Chociaż ja jestem zwolenniczą MŻ i ŻZ ( żryj zdrowiej )

Gość Lka.20
A po co kombinować? Masz do wyboru tonę białka albo wodę z cukrem. Nie można po prostu zdrowiej jeść? Wywal słodycze, ogranicz węgle, weź się za ćwiczenia i nie kombinuj.

Gość Bo kiedys tak też bylam
Każda szuka jakiejś diety "cud" bo chce szybko schudnać wiem bo też taka bylam:] też bylam młoda i głupia...ja bylam na diecie jabłkowej i w ciągu 14dni schudlam 14kg czulam się doskonale. Waga utrzymuje mi się do tej pory czyli już prawie rok jem już wszystko

Gość hahahahaha111
kilo dziennie na jabłkoweij i 14 kg w 14 dni nie czaruj

Gość Bo kiedys tak też byłam
Ha wiedzialam ze mi nikt nie uwierzy...tak 1kg dziennie a jadlam dużo jabłek i dużo wody piłam a to podstawa w tej diecie dużżo jabłkek i dużżo wody...wiem że znajdą się niedowiarki i osoby krytykująące ale uwierzcie że osoba która chce schudnąć zdolna jest wszystko zrobić...

Gość ljnm
ja mam 5 kg za duzo, co zjem 5 dni jablka i schudne 5 kg????????????? moze na poczatku w pare dni wafa leci .ale nie codziennie kilo bo potem juz mniej

Gość El@
Zależy co wolisz: jojo czy rozwalone nerki...

Gość To pewnie autorka pisze
Zdrowe odzywianie I cwiczenia :) Zadne dukany jabluszka octy cytryny czy 300 kcal