Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulka_Mięty

Czy kotom się robi endoskopię?

Polecane posty

Gość nananana0
Boże widzisz i nie grzmisz... Kiedyś widziałam jak toś chciał sprzedać kota perskiego z zestawem badań lekarskich w tym ECHO serca :/ Tymczasem w ludzkim świecie czeka się na to badanie długo i sporo kosztuje prywatnie Porażka

Przy leczeniu i diagnostyce zwierzaków stosuje się chyba wszystkie opcje ze świata ludzkiego ;) nananana0 - jesli myślisz, że badania weterynaryjne są za darmo, to się gruuuuubo mylisz. Kosztują tyle co u prywtnego lekarza "ludzkiego".

Gość chujstano sronaldo
nananaanao czaisz to ?!! ja pierdole to chyba koniec świata

Chyba nie myslisz ze mnie to badanie będzie kosztowało pocałowanie ręki :). Jak kot jest chory to trzeba go zdiagnozować, mam wyjść z załozenia, ze jak ma przeżyć to przeżyje? Widać, ze nie masz zwierząt.

Gość nananana0
ej no ja rozumiem jak zwierzak choruje i sie meczy by go ratowac ale czasem widze w tym przesade a najbardziej mnie wkurza wypaczony pryzmat wypaczonych ludzi iz zaluja kota myszke a czlowiekowi nie potrafia pomoc :/

no ja nie przesadzam, ewidentnie kotu coś blokuje przewód pokarmowy i musze chyba sama się tym zająć, bo mój wet najwyraźniej minął sie z powołaniem

Pewnie, że zmienię. Trochę się hmmm przywiązałam, bo od lat tam chodzę ze zwierzakami, ale ten każdą sugestię traktuje jako obrazę majestatu. Mam wrażenie, że błądzi po omacku, a kot nie je i nie pije od kilku dni, nie załatwia się i żyje dzięki kroplówce.

Ja chodzę ze swoimi do Lancetu na Godebskiego. Na USG z jednym byliśmy za to na Gagarina w Multi-Wet. Dosyć wypasiona jest też klinika Animal Center na Zamiany 12 - pełny wypas, rehabilitacje, bieżnia wodna i inne luksusy. Tylko nie wiem jak z cenami stoją...

Dzięki :). Mój dziś po południu będzie miał robiony kontrast, ale wet od razu powiedział, ze on bywa zawodny jeśli idzie o wykrywanie nitek, folii itd, itp.

Juz jest dobrze, to jednak nie było ciało obce, tylko ostre zatrucie pokarmowe. Zjadł salamandrę, w trawie leżał ogonek ;]. Myślałam, ze zwierzęta instynktownie omijają takie żyjątka, a tu proszę. Teraz ma wilczy apetyt, muszę go karmić małymi porcjami nie ulegając wrzaskom. Kilka dni na kroplówce i została z niego skóra i kości, a był dośc pulchniutki.