Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stazystyka'21

Pomozcie.. Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Stazystyka'21

Witajcie. Mam pewien problem i sprobuje wam go przedstawic. Otoz dostalam sie 3 miesiace temu na staz. Mialam zajmowac sie papierkowymi sprawami (faktury, etykiety) oraz pakowac tusze. Okazalo sie dopiero po tym jak zaczelam staz ze maja takze rozne sprzety rtv i agd (nowe, uzywane, zepsute). I przyszlo mi sprawdzac te wszystkie urzadzenia czy dzialaja, a nastepnie czyscic z kamienia lub przypalen srodkami takimi jak nitro (i inne rozpuszczalniki), kwasek cytrynowy, ocet, rozne cliny. A ja juz wysiadam w tych oparach itp.:( Co o tym myslicie? Czy zgloszenie do urzedu cos da? Napewno trudno bedzie mi to w urzedzie obejsc bo nie mam typowo wpisane pracownik biurowy ale spedytor czy ekspedytor sprzedazy internetowej.

Gość dftrytuytiuyi
ja bym chciala miec taka pracę, za dobrze masz chyba dziwo

Gość Stazystyka'21
Chyba nie wiesz co piszesz. 700zl za 8 godzin dziennie. W rozpuszczalnikach i syfie. W powieszczeniu bez przeplywu powietrza. Do tego trujac sie..

Gość fsdfs
ale masz problem kobieto. Kup sobie taka maske (maseczke taka biala na gumce) i po problemie.

Gość Maturzystka2011_92
Masakra, spróbuj coś z tym zrobić powiedz o tym dziekanowi czy komuś tam. Praca biurowa przy rozpuszczalnikach, nie wiem jak można tak wyzyskiwać ludzi. Napapierku tylko ładnie wygląda. Współczuję

Gość Stazystyka'21
Mozecie mi pisac ze nie jedna osoba chcialaby taka prace ale to brednie. Bo jestem ciekawa ile taka osoba wytrzymalaby? I to nie kwestia maseczek itp. Po 3 miesiacach bylam teraz u lekarza, zrobilam badania i coo? Podtrucie tymi chemikaliami.. A ja mam dosc i nie wiem co robic..

Gość Stazystyka'21
Fakt ciezko jest mlodym ludziom o prace, a ja sie strasznie wacham co zrobic.. Z jednej strony syf i trucie sie, a z drugiej strony strace prace.. ;(