Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goran66

Chcesz otworzyć KEBABa ?

Polecane posty

Gość Goran66

Oferuję pomoc przy otwarciu baru typu KEBAB.. Od dawna interesujesz się otwarciem podobnego lokalu? Nie wiesz od czego zacząć? Dobrze trafiłeś! Moja wiedza poparta jest 14 letnim stażem pracy w tej dziedzinie gastronomi. Proponuję pomoc od A do Z, czyli: *poszukiwanie lokalu, *analiza rynku, *przystosowanie do wymagań sanepidu, *dobór maszyn i pomoc w kupnie, *aranżacja kuchni i zaplecza, *aranżacja sali konsumenckiej, *gotowy przepis na wyrób kebabu wołowo-jagnięcego, *gotowy przepis na wyrób kebabu z kurczaka, *gotowe przepisy na sosy, *poszerzenie asortymentu:hot-dog,zapiekanki,hamburger itp... *oferta produktów gotowych wielu (sprawdzonych) firm, *sposoby kontroli pracowników, *rekrutacja pracowników, *szkolenia pracowników, *pomoc w prowadzeniu kebabu. Za nieduże pieniądze masz pewny i szybki start,bez kompleksu,że o czymś zapomniałeś. Zakres pomocy zależy od Ciebie. Oferuję profesjonalne i indywidualne podejście. Kontakt: pon-piąt. 11-20 , sob.-nied. 12-18 503 644 723 Andrzej ZE MNĄ ZYSKASZ WIĘKSZĄ SZANSĘ NA SUKCES!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
Co w tym dziwnego??? Wiedza kosztuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przykro mi.............
to chyba slabo Ci idzie ten kebab skoro szukasz dodatkowego zarobku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
Niestety się mylisz,ja jestem menagerem-jeśli to słowo jest dla ciebie zrozumiałe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dziwi mnie, że do otwarcia kebaba mogą być potrzebne jakieś szczególne szkolenia :) Musiałbyś trafić na wyjątkowego durnia który nie poradziłby sobie z czymś tak prostym a skąd dureń miałby mieć pieniądze na płacenie za twoje usługi ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
Dziwisz się-to jedź do Tunezji-tam jest łatwiej.O zakładaniu własnego biznesu to ty wiesz tyle co trener naszej reprezentacji o jej prowadzeniu.Jeśli czegoś nierozumiesz ,to wpierw poczytaj lub spytaj mądrzejszego od ciebie i PRZESTAŃ się dziwić-bo ci zmarszczki wyjdą i tak zostanie.Nie interesuje cię temat ,to jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.Ale widocznie błądzenie to twoja pasja życiowa.Współczuję twojemu partnerowi.....jak ty tak często się dziwisz..........

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak z ciekaowsci zapytam
jaki jest koszt informacji z tego zakresu *gotowy przepis na wyrób kebabu wołowo-jagnięcego, *gotowy przepis na wyrób kebabu z kurczaka, *gotowe przepisy na sosy, *poszerzenie asortymentu:hot-dog,zapiekanki,hamburger itp... *oferta produktów gotowych wielu (sprawdzonych) firm, inne rzeczy mnie nie interesuja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
"O zakładaniu własnego biznesu to ty wiesz tyle co.." Nie martw się. Na tyle dużo, żeby nie musieć za parę groszy doradzać jak zrobić kebab :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ihjjklkjhjkl
Nie rozumiem, chcesz wpakowac kogos w biznes, gdzie konkurencja jest olbrzymia, dobry czas na zakladanie kebabow(w miejsce budek z hot-dogami) minal jakies kilka lat temu? Jesli juz sie oglaszasz w formie - zrobie za Ciebie biznes, Ty daj pieniadze - to napisz(zgodnie z prawda, ludzie to i tak sprawdza), ile takich placowek zrobiles, w ktorym roku otworzyles ostatnia i jak prosperuja :-). Ale ja osobiscie odradzam zakladanie kebabow - raz, ze dobry kebab robia glownie Turcy, ktorych w Polsce brakuje(a na zachodzie np. maja obstawione wiekszasc budek), dwa konkurencja juz dawno nie spi, trzy wiekszosc lokali gastronomicznych pada w pierwszym roku dzialalnosci, wiekszosc reszty w ciagu nastepnych kilku lat... Zreszta przejdzcie sie ulicami i zobaczycie, ze w kazdym europejskim/amerykanskim miescie praktycznie jest wiecej takich barow/restauracji niz chetnych, a stoliki w wiekszosci z nich sa (prawie) puste...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bednitko
co myślicie o otwarciu kibelka ? Mam taki plan, że będę mieć w centrum 3 stanowiska z ładnym klopem i będę brać 2,5 za jedno siknięcie. W centrum sporo ludzi to może być niezły biznes. Dziewczynie dam 600zł a wieczorami sam będę siedzieć coby zaoszczędzić na drugim pracowniku. Podpowiedzcie jak zdobyć miejsce ? Bo lokal na kółkach mam, taki wóz specjalny, został ojcu po sprzedaży hod dogów na miejscowym targu zwierząt

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bednitko
a zapomniał bym możesz mi pomóc opracować biznes plan ? ile byś chciał za to ? Tak żeby mi to wypaliło i żeby zachęcić babki do przychodzenia. Szkolenia raczej mi nie trzeba, sikam codzień sam i wiem że trzeba tam troche umyć mydło dać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
"tak z ciekaowsci zapytam" Proszę o telefon w tej sprawie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
Tunisiana Więc się nie mart o moje "parę groszy". Widać jakie masz rozeznanie w tym temacie."Głupi kebeb" pewnie zajadasz w Tunezji - mięsko z gekona czy z żółwia?. Głupota nie boli, ale podobno jest uleczalna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
ihjjklkjhjkl Przeczytaj uważnie mój temat . "zrobie za Ciebie biznes" gdzie tak jest napisane?? Zrobienie a pomoc - to spora różnica. Otwarte (przy mojej pomocy punkty) tego typu dla informacji zainteresowanych współpracą . Pracowałem z Turkami, Arabami,Indyjczykami ..etc.i wiem co mogą polecić w Naszym kraju-oczywiście znam wyjątki.Żeby kupić prawdziwego kebaba z jagnięciny w Polsce trzeba by było zapłacić około -25 zł za 1 szt.Bardzo droga i mało dostępna jagnięcina trafia w 80% na export.A importowane mięso np z Irlandii jest gorszej jakości i o wiele droższe niż krajowe.Dlatego Polacy kombinują z wieprzowiną i np z mięsem z indyka. A dlaczego padają takie punkty?- odpowiedź jest prosta.Ludzie nieprzygotowani na taki biznes myślą ,że otworzą kebaba -zaoferują byle jakie mięcho i już biznes ma hulać.Kupują tzw gotowce nafaszerowane chemią ze zmielonego mięcha.Poczytajcie w necie co tam jest mielone!!!Masakra!!! Jeśli zrażą na początku klientów to klapa gwarantowana. Następnym czynnikiem tzw klapy jest pogorszenie jakości produktów-np w okresie zimowym zamiana pomidora (jako dodatek) na jakieś kiszonki z czerwonej kapusty(przykład), kapusty pekińskiej na włoską itp....Można tu wymieniać całą listę. Związane to jest z tym żeby oszczędzić -bo biznes siada.Nie na tym to polega.Dodatki mają być codziennie świeże i przez cały rok takie same. Gastronomia to taki biznes ,w który trzeba inwestować co najmniej rok czasu żeby potem były efekty długoterminowe! Jeśli ktoś myśli ze za 2-3 miesiące bedzie wynosił utargi walizkami to jest w grubym błedzie-a duża większość ludzi zakładających kebaba w Polsce tak NIESTETY myśli. Jest to ciężki kawałek chleba, ale jeśli ktoś do tematu podejdzie rozważnie i profesjonalnie to skazany jest na sukces!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
bednitko Jakie aspiracje-taki biznes. Widzę że jesteś przygotowany na ten zasr...y biznes - zacznij już dzisiaj. Jedyna uwaga to może pomyśl nad przenośnymi pisuarami dla facetów ,bo napisałeś tylko o babeczkach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie wykluczam tego
Co w tym dziwnego??? Wiedza kosztuje. zależy jaka wiedza i ile można na niej zarobić :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie wykluczam tego
Dziwi mnie, że do otwarcia kebaba mogą być potrzebne jakieś szczególne szkolenia to się wydaje proste :D robisz jeden błąd i tracisz tracisz wszystko "*poszukiwanie lokalu, *analiza rynku, " - to mi się podoba :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie wykluczam tego
*gotowy przepis na wyrób kebabu wołowo-jagnięcego, *gotowy przepis na wyrób kebabu z kurczaka, *gotowe przepisy na sosy, *poszerzenie asortymentu:hot-dog,zapiekanki,hamburger itp... *oferta produktów gotowych wielu (sprawdzonych) firm, inne rzeczy mnie nie interesuja masz tam jakiś wałek do ciasta ? to pierdolnij się nim w głowę. dwie pierwsze rzeczy są najważniejsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie wykluczam tego
Ale ja osobiscie odradzam zakladanie kebabow - raz, ze dobry kebab robia glownie Turcy, ktorych w Polsce brakuje(a na zachodzie np. maja obstawione wiekszasc budek), dwa konkurencja juz dawno nie spi, trzy wiekszosc lokali gastronomicznych pada w pierwszym roku dzialalnosci, wiekszosc reszty w ciagu nastepnych kilku lat... ale ty jesteś niemądra. Goran66 wie co robi. ma przepisy od turków i jest bezkonkurencyjny. przed otwarciem robi analizę rynku (sprawdza czy produkt znajdzie nabywców) więc czego się boisz ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
nie wykluczam tego Z wałka sam skorzystaj, bo chyba już to robiłeś nie raz-nie interesuje -nie czytać!Prosty przekaz? Akurat przepis nie jest od Turka.Jak byś miał 14 lat doświadczenia to byś sam do tego doszedł-no ale cóż skoro jedyną zabawką jaką miałeś to ów wałek :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
najlepszy kebab robi jemeńczyk w moim mieście kiedyś proponował mi biznes poszerzenie działalności nie weszłem kebab to już przeżytek gościu szuka frajera jak widze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hihihihihihih
Goran - pracowałeś z Indyjczykami? A cóż to za rasa??? :D Chciałeś napisać Hindusami, bo wątpię że z Indianami :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pawelecC
nie potrzebuje szkolenia, ale możesz mi doradzić, w znalezieniu dobrego dostawcy mięsa, mój dotychczasowy nie wywiązywał się należycie, nie spełniał standardów, do tego był opryskliwy i nie przyjemny. Nie wyobrażałam sobie dalszej współpracy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Goran66
Do pawelecC Napisz swoje namiary na goran66@o2.pl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pomocny Dawid
ja ci mogę polecić dobrego i sprawdzonego, bardzo dobrze na rynku stoi Arena Orient Express oni zaopatrują min. King Kebab i wiele innych, zarówno tych bardziej i tych mniej znanych. Poczytaj o nich, poszperaj w Internecie, maja dobra renomę, ale nie reklamują się za bardzo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Firma Gastro-Centrum jest dystrybutorem najlepszych urządzeń gastronomicznych, które dzięki swojej niezawodności, solidności wykonania, użytych najlepszych materiałów, połączonych z przystępną ceną, znalazły uznanie na naszym rynku. Nasza firma wyposaża cukiernie, lodziarnie, piekarnie w profesjonalne, włoskie urządzenia gastronomiczne. Atrybutem firmy są nie tylko atrakcyjne ceny, ale także wysoka jakość oferowanego towaru. Dysponujemy szerokim asortymentem, który umożliwia kompleksowe wyposażenie wszelkiego typu lokali gastronomicznych. kontakt@gastro-centrum.pl www.gastro-centrum.pl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aniiaa21
Ja bym porównała sobie jeszcze ceny z firmą mmgastro.pl , przed zakupem sprzętu gastronomicznego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Roman77
Polecam do wyposażenia zarówno zaplecza, jak i sali, zaopatrzenie się w porządne regały. Z mojej strony mogę śmiało polecić firmę AB RACK. Dostarczają najporządniejsze na rynku regały paletowe. Myślę, że również do tego typu gastronomii będą się nadawały. Link do oferty http://www.abrack.pl/regaly-magazynowe/regaly-paletowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×