Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminnnnka

Jakie tabletki anty są teraz popularne?Jak się po nich czujecie?:)

Polecane posty

Gość yasminnnnka

Hej Jestem już ponad rok po porodzie i myslę o antykoncepcji No i pytam Was drogie forumowiczki - jakie tabletki wy bierzecie?Jak się po nich czujecie?Jak libido? Rozumiem,że ginekolog dobiera tabletki indywidualnie ale czy zawsze> Każdy też przepisuje jakies swoje "ulubione" - zatem zobaczymy jaki jest ogólny trend w tym roku Ja przed ciążą brałam YASMIN - no powiedzmy ok było tyle,że libido spadło do zera i częściej mnie głowa bolała. Czy teraz będzie chciał mi te same przepisać?

Gość TakaSobieMama;)
Od 3 lat YAZ ... sampopczucie swietne, libido w normie :)

Gość yasminnnnka
Dziewczyny ale jeśli ochoty na seks po tabsach nie ma to to jest skutek uboczny prawda?I znaczy ze tabletki źle dobrane? Bo mi ginekolog wcześniej tłumaczył,że tak musi być:/

Gość makatka03
przez 2 lata stosowałam YAZ, było bez problemów

Gość yasminnnnka
Czyli YAZ jak narazie najlepsze niby:)

Gość TakaSobieMama;)
Nie musi. Najlepsze sa tabletki nowej generacji, z minimalna iloscia hormonow, one nie powinny dawac efektow ubocznych.

Gość yasminnnnka
No mam nadzieję,że przepisze mi takie po których będę miała ochotę na seks:/

Zaznaczam, że efekty działania tabletek są indywidualne. Cilest - brałam kilka lat, z czasem miałam wahania nastroju (w przerwie między blistrami wręcz stany depresyjne). Yaz - po kilku miesiącach masakryczne migreny. Novynette - katastrofa, w miesiąc przytyłam 7kg i nijak się nie dało zrzucić (zmieniłam tak szybko, jak się dało). Asubtella (czy jakoś tak) - znowu waga w górę. Midiana - super, waga spadła, cera ładna. Przy każdych libido niskie.