Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfssdfsd

czy ja jestem nieforemna, albo co? co robić?dziewczyny!!

Polecane posty

Gość fddfssdfsd

wczoraj w croppie zobaczyłam wymarzone dżinsy prawdziwy dżinsy, klasyczny, krój super, tyłek wygląda w nich jakby należał do jakiejś miss ale... dlaczego nad tyłkiem mi odstają te spodnie? nie mam bardzo wypiętego tyłka! mam zgrabną pupę spodnie na nogach leżą idealnie, w biodrach też co robić? rozmiar mniejsze są jakieś takie za krótkie i zbyt obcisłe help! muszę je mieć, a z drugiej strony wiem, że jak kupie to będą odstawać pod bluzką z tyłu przy pasie co mam robić, ja chcę takie dżinsy!! czy Wy też tak macie? że wszystko gra, ale w jednym miejscu coś odstaje??

Gość fddfssdfsd
mam w tyłku 88cm, a w pasie 60- więc chyba normalnie? dlaczego więc tak odstają? jak oni szyją te gacie ja się pytam ?!

Gość Czarny_Rudzielec92
może wystarczy jakiś ładny pasek żeby to zatuszować? :)

Gość fddfssdfsd
ale wiesz... letnie fajne dżinsy cienka bluzka i pasek? poza tym mam wrażenie, że jak jeszcze dołożę pasek to będzie pomarszczone buuu te dżinsy są tak świetne :(((((((((((((

Gość manio ciekawski=)
Jeansy są świetne, ale TY już nie :p ps mam wrażenie, że histeryzujesz

Gość prosze o odzew!!!!!!
przykro mi, ze jesteś pasztetem :(

Gość ja też mam ten problem ze
spodniami - przyczyną jest duża różnica między talią a biodrami. Kupuje więc biodrówki - dość niskie lub ratuję się właśnie paskiem.

Gość fddfssdfsd
teraz większość dżinsów w sklepach do pasa, ciężko znaleźć fajne biodrówki a jak już się znajdzie to przy siadaniu widać tyłek

Gość ulalalallaallalaa
kupiłam dżinsy, w zarze-wszędzie pasują, tylko odstają w pasie, noszę z paskiem, ale robią się "falbanki" , mam nieco mniejszy tyłek, ale w pasie też 60 cm i tak sobie pomyślałam, że zaniosę je jutro do krawcowej, może potrafi sprytnie zmniejszyć ten pas

Gość assi
No niestety kobiety z talią, to ginący gatunek, nie opyla sie szyć dla nas. Ja przerabiam spodnie w pasie i tyle. Jak fajne te portki, to daj do krawcowej. Ja sama szyję. Odpruwam szlufkę i pasek z tyłu, rozpruwam szew , zwężam ile trzeba, przecinam pasek i zszywam na środku, przyszywam szlufkę i nie widać przeróbki.