gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam Mam 17 lat i jeszcze nie wspolzylam z moim chlopakiem, jednak 7.06 uprawialismy petting i jego sperma wytrysnela mi na udo...wytaram dokladnie chusteczka, po czym po jakis 15 min poszlam do lazienki sie wysikac i przy okzji zmoczylam papier toaletowy woda i wytarlam jeszcze raz udo, ale niestety zapomnialam sie i wytarlam tez ta sama chusteczka moje wargo sromowe. ostatnia miesiaczke mialam 23.05 a cykle mam ok 24-25 dni. czy jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze?okres spoznia mi sie jeden dzien, ale dodam, ze w ostatnim miesiacu mialam duzo stresu zwiazanego ze szkola...a teraz zauwazylam taki zoltawy sluz na majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie, nie nie nie Napisano Czerwiec 19, 2012 prawdopodobienstwo zerowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 jestes pewna, ze nie moge byc w ciazy? bo bardzo sie denerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach