Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam obsesję na punkcie zdrady

Mam obsesję na punkcie zdrady

Polecane posty

przejdzie ci przegladanie tel jak wielokrotnie nic nie znajdziesz bedziesz spr. Zadziej az wogole

Widzisz, Ciapata, najgorsze jest to ze jak nic nie znajduje w telefonie, tylko np smsy wyslane swiadczace o tym ze np mu na mnie zalezy bo komus tam o mnie opowiada to oczywisice mwawiam sobie ze pokasowal wszystkie smsy oraz połączenia do dziewczyn z którymi robi mnie na boku i sprawdzam codziennie z "nadzieją" ze w koncu sie potknie i jakis sms jednak znajde :)

Gość on-z-monaco
Wy naprawdę nie macie innych problemów ???? I co z tego że zdradza ???Ważne ,żeby was kochał,żeby w chwili np .choroby był z wami itd itp. Co to jest zdrada ? proszę o definicję ? Facet myśli członkiem (też tak mam :D ) ,kiedy zdradzi to znaczy spuści się już czy to w tej kochance czy na niej to całe napięcie seksualne z niego uchodzi i jak najszybciej chciałby tą kochankę zostawić i tu zagadka ?? :) zgadnijcie za kim wtedy tęskni ??? tak,tak nie mylicie się ZA WAMI !! Bo przecież tylko was kocha,a tamto to tylko chwila przyjemności i koniec !!! więc wraca do domu DO WAS !!! i o co to wielkie halo ?? o przyjemność ?? a jak je ulubioną potrawę i ma tego przyjemność to też jesteście o niego zazdrosne ?? Weźcie się puknijcie w czoła i i nie myślcie o pierdołach :D

autorko... jesteście jeszcze bardzo młodym związkiem więc jeszcze na pewno Cię nie zdradza... to z czasem gdy wkrada się rutyna to takie rzeczy mogą mieć miejsce..

Gość zdrado bzikk
on z monaco mam nadzieje ze zobaczysz jak to jest, jak cie kobieta zdradzi, po czym wroci do ciebie i bedzie to ukrywac :) powodzenia 🖐️

Gość shuma
dziewczyny mam podobnie, ale u mnie wcześniej tak nie było, pojawiło się dopiero jak urodziłam dziecko i siedzę teraz z małym w domu i też włącza mi się obsesja, że na pewno mnie zdradza.... :(

on-z-monaco wiesz jakoś ciężko było by mi się pogodzić z faktem że jest to tak normalne...ciekawe czy wy faceci też tak byście do tego podchodzili,jak by was kobieta zdradzała i argumentowała to jako przyjemność chwilową ale to przecież Ciebie kocham kotku!

on z monaco Ty jestes psychiczny! Ciekawe czy takie mialbys podejscie jakby twoja zonka puszczala sie na prawo i lewo albo ci jeszcze dzieci innych jej kochankow rodzila ;p Pewnie bilbys brawo krzyczac MOJA KREW!! Debilu jeden ty!

Zajęta wiesz, ale ja sie boje tez tego wzgledu, ze w moim poprzednim zwiazku zdradza zdarzyla sie keidy tej rutyny jeszcze nie bylo - bylismy bardzo zakochani (tak mi sie wydawalo) zafascynowani itd itp, poprostu on pojechal na pewna impreze beze mnie i tam mnie zdradzil a jak wocil to byl taki jakis dziwny i w koncu sie wydalo :/ Boze jakie to wszystko straszne. Damy jakos rade kobiety, bo nie mozemy z powodu jednej porazki niszczyć sobie zycia. Ja teraz ide do pracy ale piszcie piszcie i bedziemy sie jakos wspierac :)

Gość shuma
do zajęta - W Twojej ostatniej wypowiedzi nie powiało optymizmem :) tj że zdrada dopiero po jakimś czasie :)

Gość on-z-monaco
jest pewna różnica ,której ty chyba niestety nie widzisz !!! Mówimy o ludzkiej naturze . Facet zdrade ma w genach !!! To jest u nas normalne jak jedzenie i picie !!! Taki jest poprostu mechanizm !!! To nie tak ,że facet obudził się pewnego dnia i stwierdził : oooo,dziś jest ładny dzień będę zdradzał !!! Nie jest tak !!! My się z tym rodzimy i z tym umieramy !!! No prosciej chyba wytłumaczyć tego nie mogę !! Kobieta z kolei inaczej funkcjonuje !!! Woli kochać jest bardziej uczuciowa !!! I to też jest normalne !!! Takimi się urodziłyście !!! A te które zdradzają to poprostu działają wbrew naturze i są pospolitymi szmatami qqurrwami !!!

Gość shuma
wiele osób mi się dziwi (jak np gadam z przyjaciółką), że taki strach włączył mi się dopiero po dziecku, że własnie dziecko powinno dawać mi pewność, a jest całkiem odwrotnie. Siedząc sama w domu przez 10 godzin z niemowlakiem to dopiero mam projekcje - jak nie odbiera, że w pracy same baby itp :( :(

on-z-monaco Tak,tak sobie tlumacz ...! 🖐️ Facet co ma zone w domu aa biega za kurwami to dziwkarz i tyle w tym temcie i przestan sie tak debilnie tlumaczyc, ze facet ma to w genach ... Nie kazdy facet zdradza i faceci tez maja uczucia. Sam widzisz, ze jakby cie zona zdradzila to bylaby k.rwa a wiec nie pie.rdol!!

Gość shuma
WeLiveWeLoveWeDie - nie dyskutuj z tym trollem - przecież jego wypowiedzi to czyste prowo, żeby nas doprowadzić do spazmów.

Gość zdrado bzikk
monako tak samo ty,zdradzajac jestes meska szmata, zakoduj to sobie 🖐️

Gość on-z-monaco
Ja się nie tłumaczę,bo nie mam przed kim to raz. Staram się wam tylko naświetlić problem od strony faceta to dwa. Wy możecie myśleć jak chcecie to trzy. Mam dziesiątki kolegów,znajomych. wszyscy bez wyjątku mieli jakieś przygody a są w stałych związkach i zawsze jest to silniejsze od nas - NATURA zew . Kurwiarze no ok jak zwał tak zwał,niech będzie. Ja wiem,że wy na tym forum szukacie jakiegoś pocieszenia wśród siebie i wogóle,żeby tylko jedna drugiej napisała no mój chyba nie zdradza,albo mój to jest wierny :D To jest mydlenie oczu sobie i innym !! Czy będzie głośno krzyczeć czy cicho siedzieć TAK JUŻ JEST NA TYM ŚWIECIE !! Dzięki takiemu waszemu myśleniu my faceci możemy robić swoje i nigdy na tym nie być przyłapani. Jeszcze jedna maleńka kwestia :) dlaczego najstarszy zawód świata to dz-iwka ?? Same sobie na to odpowiedzcie. Nie chce was przekonywac do tego co pisze ,chce wam tylko uświadomić, ŻE KAŻDY FACET TO ŚWINIA :D (oczywiscie w pozytywny tego słowa znaczeniu )

Gość zdrado bzikk
a w moich oczach jestes ciota, co nie umie utrzymac kutasa w spodniach, tlumaczac sie ze TAKI SIE URODZILEM :D:D hehe...

Gość zdrado bzikk
masz racje kochany, wiekszosc facetow jest jak ty- pusta, bezrozumna i wiecznie ganiajaca za nowymi cipkami, co nie oznacza ze nie ma juz takiego faceta ktory umie powstrzymac swoje instynkty w imie czegos wyzszego, milosci, przywiazania, zaufania. a ty idz dalej sie kurwic, bo ty sie TAKI URODZILES, nic na to nie poradzisz. biedaku :)

Jeszcze tak plytkiego faceta nie spotkalam --- na szczescie W ogole to spieprzaj z tego topicu i idz pisac te swoje wypociny na innym forum. Nie potrzeba tu debili ktorzy mysla kuta..sem. I to ty obracasz sie tylko w gronie facetow - kurwiarzy -- jestescie siebie warci.

Gość zdrado bzikk
btw.. jak czytam takich jak ten koles to mam ochote zostac lesbijka :D..

Gość Nieszczesnice z was
Dbajcie o siebie to nie bedziecie mialy obsesji, ze facet odejdzie do innej fajnej dupy.

Gość zdrado bzikk
no po prostu nie wiedzialabym czy smiac czy plakac, ale raczej to pierwsze :D hehe

Gość on-z-monaco
LOL innych wypowiedzi to sie nie spodziewałem ,a już na pewno rzeczowej dyskusji :) Język to dno i trzy metry mułu !!! i czym ty chciałaś faceta przy sobie utrzymać ?? takimi wulgaryzmami :D ? Nie mam zamiaru już pisać w tym topicu ,swoje napisałem. Prawda zawsze bywa bolesna - takie życie. Macie tutaj swoje kółeczko wzajemnej adoracji to więc się nakręcajcie dalej :D Być może są faceci którzy nie zdradzają (znów kłania się definicja zdrady) ale to jest 1 % albo i mniej populacji męskiej świata !! Są to faceci pozbawieni własnego zdania ,zdominowani przez swe kobiety hetery,którzy skutecznie tłumią swój instynkt. Także drogie NIE(ZDRADZANE) PANIE :D kończę swoje wypowiedzi tutaj ale sobie poczytam jeszcze te wasze wypociny na temat wierności. Niezły mam ubaw jak się tak wzajemnie nakręcacie :D AMEN .