Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam obsesję na punkcie zdrady

Mam obsesję na punkcie zdrady

Polecane posty

Gość zdrado bzikk
bo plakac to nawet nie warto po takim debilu ;)

Gość zdrado bzikk
hej, ja przeciez mowie w twoim jezyku szmato :) bo dla ciebie to nie mam za grosz szacunku

Gość zdrado bzikk
a prawda jest taka, ze jestes ciota, amen :)

Gość zdrado bzikk
w ogole, skoro koles nie tlumi instynktow to juz widze jak grzebie w dupsku by potem wachac co tam znalazl.. :) jakiez to urocze... i typowe dla facetow :)

Gość Nieszczesnice z was
Chlopak ma racje, bo facet moze byc tzw. porzadny, ale do zdrady duzo nie trzeba. Wystarczy flirt, impreza, alkohol. Laski swedza cipki i tak na prawde wiekszosc ma wyjebane czy facet zajety. Taka prawda, niby tu sie pisze, ze laska co sie spotyka czy sypia z zajetym facetem to szmata, ale to wy tak o nich myslicie, one i wasi faceci, maja na to wyjebane, wazne, ze nowa pachnaca cipka jest. Bedzie chcial to skorzysta z okazji, ale to wy musicie tak robic, zeby te laski nie dorastaly wam do piet. Myslicie, ze jestescie w stanie zapobiec odejsciu do innej przez kontrolowanie, podstawianie mezczyznie wszystkiego pod nos? Jak bedziecie o siebie dbac i w seksie jest ok to sie chlopak 2 razy zastanowi czy warto isc do tej co ja raz puknal.

Hmm to bardzo interesujace ale popatrz -- > mnie moj facet zdradzal i romansowal z innymi z nudow ... na seks nigdy nie narzekal mogl sie ze mna kochac dzien i noc zawsze powtarzal, ze bylo zajebiscie itd itp zeby nie bylo ze sobie wmawiam. Ja dbam o siebie i mnostwo facetow sie za mna oglada a jego koledzy mowili mi ze jestem glupia i ze sie z nim marnuje bo gdyby oni mnie mieli to trzymaliby mnie rekami i nogami i nie zdradzaliby mnie tak jak on. Jego podboje --- byly przecietne ... Uwazam iz on nie dorosl jeszcze to powaznego zwiazku boo wczesniej zaliczal panienki i budowal z nimi zwiazku a tuu jeeeb trafilam sie ja i tak polecialo 2 lata.. pozniej stwierdzil ze jest mlody i bedzie robil co chce. Wiec nie pier/dol ze odejdzie do ladniejszej bo dziewczyny o siebie nie dbaja czy naskakuja im zeby sie przypodobac.

Gość zdrado bzikk
wiekszosc facetow to duze dzieci :) niestety taka prawda

Gość mała, która bawi się życiem
oj, przesadzacie z tą wiernością;) ja dość często zdradzam swojego partnera, lubie polować na mężczyzn, wybieram ich sobie, a potem oczarowywuję i uprawiam z nimi namietny sex:) nic więcej mnie z nimi nie łączy, oni zresztą tez mają swoje kobiety w domu kocham mojego faceta, ale życie z nim jest mało interesujące, mi potrzeba wrażeń, ekscytacji, poczucia ryzyka potem jakiś czas siedzę w domu, aż znów mnie "zew" potwie;)

porwie* :)

Gość zdrado bzikk
własnie, chwalisz sie czy zalisz?:D

ani chwalę ani żalę piszę, jak jest czy się to komuś podoba czy nie- to jego sprawa mój facet o tym nie wie, nie ranię go to dobry człowiek, ale takie ciepłe kluchy wiem, że to nie jest w porządku, ale to moje życie i ja liczę się z ryzykiem

Gość zdrado bzikk
a powinien wiedziec szkoda ze fajne dziewczyny sa z kurwiarzami a fajni mezczyzni z kurwami twojego pokroju :o

po prostu są ludzie (w tym i ja) którzy juz mają taki kurewski charakter;) dbam o mojego faceta, przy mnie nie zginie ale muszę się jakoś rozerwać bo z nim to ja mogę ryby łowić a nie przeżywać dreszcz emocji

Gość zdrado bzikk
co z tego ze dbasz jak bedzie taki moment ze dowie sie o twoich zdradach? ( a ze sie wyda- to jestem pewna ) wtedy bedzie myslec jaka ty to dobra bylas dla niego, tak?:D

to wtedy zobaczymy w naszym związku to ja jestem sterem i motorem nie krzywdzę go nie zrozumiecie tego

kurwą nie jestem bo kasy za to nie biorę związków też nie rozbijam

Gość zdrado bzikk
jestes, jestes- sama to nawet przyznalas :) sio mi stąd

piszecie wszyscy o wierności moim zdaniem są rzeczy ważniejsze niż wierność gdy mój facet miał poważny wypadek, to ja biegałam za lekarzami, załatwiałam rehabilitację, woziłam go na zabiegi, pomagałam mu sie myć, gotowałam obiadki itd. ja załatwiam jego rodzicom sprawy w urzędach ja załatwiałam wakacje, transport, planuję urlopy ja myślę o zabiezpieczeniu przyszłości (także i jego) to chyba ważniejsze?

a mężczyźni z którymi czasem się spotkam, też nie planują rozbijania swojej rodziny po prostu dajemy sobie to, czego nam brakuje i tyle

monaco z ewolucyjnego pkt widzenia kobiety zdradę mają w genach, bo to jest dla nich korzystniejsze. Dziecko mieć z fajnym zdrowym buhajkiem, a wychowywac je z kimś kto ma zasoby. Po prostu kobieca zdrada musi byc maskowana i tyle :D Pogódx się z tym, chłopcze :D

Gość niet wyjścia i jest
Też należę do grona zdradzonych, miałam męża sporo lat i pewnie od zawsze byłam zdradzana i nie wiedziałam.....teraz wiem bo się wydało w końcu i podziękowałam mu za wspólne życie..niech spada do kochanek. Teraz już nie mam męża choć rozwodu też nie mam , bo po co? To NIC nie zmienia. Ale pozostały konsekwencje w mojej psychice, takie okaleczenie , że już nikomu nie potrafię zaufać i co gorsze ...wiem też że JA nie potrafie rozpoznać oszustwa i zdrady u osoby której ufam....nie potrafię. Dlatego byłam zdradzana tak długo i nie miałam szansy na odkrycie zdrady, intuicja jakoś mnie zawiodła a mężuś okazał się mistrzem obłudy i oszustwa....każdy by się nabrał. Pozostanę sama już na zawsze , bo nie potrafie znowu zaufać. Wiem że są też inni mężczyźni , warci zaufania i godni, ale ja nie potrafię, i nawet nie chcę. Na zimno bez zaufania też nie potrafię...i jakie mam wyjście? Nie ma wyjścia, jedynie rezygnacja z tego typu relacji damsko-męskiej. Wszyscy się dziwią , że taka kobietka jak ja nie chce bliższych znajomości, a ja nie chcę i tak mam teraz. Również ci mężczyźni którzy chcieli związku i czegoś więcej, nie potrafią zrozumieć dlaczego nie chcę, wbrew logice i przyjętym normom. bawić się w przejściowe związki? To nie dla mnie i nie mam ochoty być zarażana brzydkimi chorobami. Wystarczy mi jedno trudne zarażenie przez męża,. tak...bo mnie zaraził oczywiście...leczenie było trudne i długotrwałe...........uraz pozostał.....nigdy więcej. Nie pragnę już miłości, nie pragnę i nigdy nie pozwolę sobie na otwarcie serca dla kogoś..............więc sami widzicie, najbardziej uczciwym rozwiązaniem jes pozostanie w samotności i tylko ze sobą. Jednak nie czuję się osamotniona dzięki rodzinie, kochającej i pełnej bliskości rodzinie,,,,,,,,,,więzy krwi.................to jest TO. Najtrudniej było mi wygasić więź i miłość do męża, był to długi i bolesny proces..udało się ......dzięki Bogu.

Gość Poczytajcie co pisze o
zdradzie tzw.Mała Mi i zastanówcie się po co wam są związki,takie często na siłę.Czy jeżeli nie trafi się na swoją osobę,stworzoną dla kogoś,to czy nie lepiej na dziwki chodzić.