Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienasycona kiciusia

Co pomyśli facet, jeśli się z nim prześpię na 2. randce..?

Polecane posty

Gość Rage Against The Machine
ulgowa

kultowo 3 randka

Gość heyhey
jestem wolna i mamy około po 20 lat

Gość do Mg 34
wolna i pasują wam takie spotkania na seks? na ktorym spotkaniu byl seks na 1 czy 2? nie mozecie spotykac sie czesciej? byc razem, jako para a nie od roku sam seks tylko :-0 jak kochanka kochanke a skoro wolni jestescie nie wiesz co on czuje do ciebie? spotkania sa u ciebie, u niego, w hotelu?

jak jest po niemiecku druga randka?

zweite Datum

Gość heyhey
dziękuję za tą odpowiedź dużo mi dała :) teraz przy kolejnym spotkaniu, spróbuję się go zapytać co o mnie myśli, czy coś czuje coś w tym stylu bo chcę mieć to czarne na białym tak mu powiem. On pracuje i ma dużo zajęć jeszcze to nie wiem czy dał by radę spotykać się częśćiej ale dla chcącego nic trudnego i jak to mówią jak komuś zależy to znajdzie czas nawet jakby ani jednej chwili nie miał...przyznał mi się ostatnio że cały dzień w pracy myślał kiedy tylko do mnie napisze i pisał kilka dni z rzędu ale po wyznaniu tego ucichło na kilka dni;p

Trafiłam tu przypadkiem, czytając link w temacie o Mg , jaki miałam zapisany. Mg pewnie kojarzysz jakieś moje wpisy w skasowanym już twoim topiku? Jestem ciekawa jak wygląda twoje życie. Mąż czegoś się domyśla, ale jak wam się teraz układa? Czy potrafisz mu patrzeć w oczy i normalnie dalej żyć? Jakie są wasze relacje? Czy masz kontakt z kochankiem (byłym kochankiem jak wnioskuję)? Czy zdarzyło ci się żałować tego czynu zdrady? Gdybyś miala cofnąć czas co byś zrobila? Bardzo proszę byś odpisała na moje pytania, myślę,że takie wnioski pomogłyby nie jednej kobiecie która stanęłaby przed decyzją czy zdradzić czy nie. heydehdh ty również odpisz na powyższe pytania. Chociaż ty myślisz o kolenej zdradzie, więc widocznie pierwszej nie żałujesz. Możesz tak funkcjonować normalnie? Dokonasz kolejnej zdrady? hehhey o tobie twoj facet źle nie myśli skoro ciągnie się to już rok, ale także mnie zastanawia brak głębszych relacji między wami, młodzi jesteście, wolni, więc warunki by stworzyć prawdziwy związek są. Chyba nie jest dla ciebie tylko kochankiem, bo go kochasz, ale spotkania na sam seks tylko macie? To mnie dziwi, bo jak ktoś wolny to nie musi się ukrywać, może wyjść tu i tam z partnerem. Jak was tylko łączy łózko to zbyt mało by zbudować fundamenty.

Gość anka2244
Ja spotykam się na sex ze starszymi facetami :)

Gość ciekawy Georg
Hania może mnie zechcesz?

Gość ciekawy Georg
dlaczego nie?

Gość ciekawy Georg
ale ja nie byle kto :P uparłaś się na jakiegoś kolesia jakiejś Mg, a nie znasz go, może kryć się pod każdym nikiem, nawet moim :-) i co? jak rozpoznasz?

Gość ciekawy Georg
jak uważasz, tylko,że jest coś takiego jak ochrona danych osobowych więc nie liczyłbym że akurat ona poda ci namiary na tego gościa.o ile się wogole pojawi na tym temacie. szkoda,że nawet poznać mnie nie chcesz, a juz przekreślasz.

Jest też konstytucyjnie zagwarantowana wolność i skoro nie chcę Cię poznać, to powinieneś to uszanować :P Szukasz seksu przez internet więc musisz być desperatem :)

Gość do Mg 34
Hania, skoro czytalas tamten teamt Mg to jej kochanek i ona tez szukali seksu przez internet.Przecież umowili sie na sam seks, a ze potem zaprzyjaznili to juz tego nie przewidywali. Nie mamy tu pewnosci czy oni nadal sie nie spotykaja w ukryciu i ona ci go nie odstapi...Wiec jak nie pasuje ci gregor to i tamten ci nie spasuje bo tez szukal seksu, chcial sobie sprobowac seksu z nowa dziewczyna, bez zobowiazan, tak tam Mg pisala, wiec szukal jak Gregor kochanki nawet poczatkowo na 1 seks tylko, ale spasowli sobie i widzieli sie pare razy i byc moze nadal widuja a tylko pisala ze zakonczyli.

Gość do Mg 34
Więc tamten facet na ktorego chcialabys namiar od Mg tez byl zdesperowany, skoro uwazasz ze Gregor zdesperowany, Mg tez byla zdesperowana i ty tez chyba jestes, bo tez chcesz kogos ale o ile dobrze pamietam twoje wpisy to tez szukasz kogos nie na staly zwiazek, bo cenisz sobie wolnosc?Wiec nie rozumiem czemu innych oceniasz jako zdeseperowanych, bo i kochanek Mg i ona tez byli w twoim mniemaniu zdesperowani bo poznali sie i zgadali na sam seks. Ona chciala zobaczyc jak to jest z kims innym niz mąż, a on chcial seksu z inna nową dziewczyną, wiec celem byl sam seks!!! Taki cel ma tez Gregor ale on juz ci nie pasuje.To czego szukasz ty? Skoro nie samego seksu? I nie jest powiedziane ze kochanek Mg by cie chcial, bo pewnie on tez dokonal selekcji zanim wybral Mg, nie zrobil chyba tego pochopnie.Jak pisalam mysle ze oni nadal moga sie spotykac a sie do tego juz nie przyzna Mg.

Hania80 -> a powiedz mi, tak szczerze, skąd wiesz, że kochanek MG34 jest czymś więcej niż "byle kim"? :D Bo jakoś nie czaję tego. :D Rozmawiałaś z nim? Może widziałaś foto? Jeśli nie, to w zasadzie nic nie możesz powiedzieć o tym człowieku. Bo widzisz, żeby kogoś poznać, przekonać się o jego wartości, osobowości, niezbędna jest akcja, polegająca na rozmowie. Poza tym nie widzę, Waszego ewentualnego zauroczenia bez czegoś takiego jak wymiana fot. Co będzie, kiedy nie przypadniecie sobie do gustu? Chciałabyś mieć kochanka, który nie pociąga Cię fizycznie? Myślę, że raczej nie :D A kilka kochanek w życiu już miałem :D Dziwne, że tak stanowczo odrzucasz Georga, który jest tutaj, możesz z nim porozmawiać, na priv wymienić się fotosami, w razie zaiskrzenia rozkręcić temat, kładziesz to na rzecz totalnej abstrakcji, jaką w tym przypadku jest dla Ciebie kolega od MG34 :D Nie zgodzę się, że jeśli ktoś szuka seksu przez net, z automatu jest "desperatem". Internet jest nowoczesną, wciąż rozwijającą się, formą komunikacji społecznej, z której ludzie korzystają w różnych dziedzinach życia, także w kwestii seksu. Po prostu łatwiej jest, w obecnym, szybkim tempie życia, obczaić akcję przez net. Chociażby z punktu widzenia czysto organizacyjnego. :D

Mam ochotę na kochanka Mg34 i już! :P Nie będę się tłumaczyć :) Tak wspaniale o Nim pisała, że chcę akurat Jego :)

Gość ciekawy Georg
Koleżka, dzięki, mądrze napisałeś. Nie będę Hani na siłę namawiał by poznać się, porozmawiać e-mail czy wymienić fotkami. Potrafię uszanować to,że nie chce mnie poznawać. Ja też nie szukam jak to się mówi na gwałt, koniecznie. Nie czytałem tematu o tej Mg i jej kochanku i nie wiem właściwie o co chodzi tam, dlaczego akurat Hania chce tamtego gościa poznać. Ale faktycznie jak koleżka napisał każdy ma inny gust, inaczej toczyć się może rozmowa, ktoś z kimś może nie złapać jezyka i to,że on spodoabał się Mg nie znaczy że spodobałby się Hani czy odwrotnie, Mg mu się spodobała ale nie wiesz czy ty Haniu byś się jemu spodobała. I sama czego szukasz, seksu, związku,że mnie uważasz za desperata bo szukam kochanki? W życiu codziennym nie mam czasu bywać tu i tam, nie mam okazji na poznawanie dziewczyn, zresztą w moim mieście to utrudnione, gdyż wolałbym kobietę spoza moich terenów, wiadomo zależy mi na dyskrecji bo całkiem wolnym facetem nie jestem :-) Z biur matrymonilanych nie zamierzam korzystać, żony nie szukam. Jestem ciekawy czy ktoś poznał kochankę, kochanka przez internet, jak, ile miał spotkań, czy to możliwe by się z kimś tak zgadać i umowic, czy to tylko bujdy.

Gość ciekawy Georg
Haniu a co takiego pisała bo ja nie wiem,nie czytałem? Skąd wiesz że to prawdziwa historia, jesli nawet to może facet udawał takiego jakiego go tamta widzieć chciała. I jak ktoś tu wyżej napsiał może wcale ci go nie odstąpić, bo z nim nadal się spotyka, czy zresztą nie jest on chyba towarem by go przerzucać sobie z rąk do rąk, potem następnej go odstąpisz?