Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bez nadziei na chłopa

Czy jest sens szukać faceta, jeśli ma się takie piersi?

Polecane posty

Gość Xivus
reklama

nie reklama

Gość Izaeeeeoooo
smutna, smutna reklama ;P

Gość uziomN
są OK i proponuję nie kombinować :) a poza tym, co z tego, że wygolisz vaginę jak tej vaginy nikomu nie pokażesz, co z tego, że zrobisz korektę tzytzków a tych tzytzków nawet na plaży nie odsłonisz ?

jak OK? one są aseksualne :o każdy facet jak to zobaczy w łóżku to ucieknie gdzie pieprz rośnie :o nie można całe życie uprawiać seks w staniku i przy zgaszonym świetle :o

Gość ktrorlojkdkdjjkdgg
mam takie same, mialam 5 facetow wyluzuj :)

Gość ojtam oj tam
To samo. Piąty facet, żaden nie nawiał ;)

i co Ci mówili jak je zobaczyli?czy przypadkiem to nie one były powodem do rozstania?

serio?powiedzcie chociaż ile macie lat

Gość ojtam oj tam
U mnie nie były powodem. I niezawsze to facet kończył związek. Z obecnym seks jest super. Kręcę go od 3 lat tak samo. Szkoda, że tak mało w siebie wierzysz.

Gość ojtam oj tam
27 :)

Gość ktrorlojkdkdjjkdgg
obecnie jestem z facetem, nie ucieka jak narazie tamte zwiazki skonczylam ja nie o cycki chodzi tylko o podejscie do siebie, seksu i otwartosci jak jest jakis facet ktory chce w zasadzie nie wiem czego, a nie fajnego seksu, nie tylko seksu oczywiscie to bedzie marudzil wszyscy z nalezyta pieszczota sie obchodzili jesli chodzi o piesrci po prostu lubie jak mnie tam se dotyka nie znam sie na facetach, ale otwartosc kobiety i sympatia do swojego ciala jest wazna

Gość ojtam oj tam
Dobrze powiedziane! Podpisuję się pod wypowiedzią powyżej!

Gość ktrorlojkdkdjjkdgg
prawie 24 dziewczyno, ja nie dosc ze mam takie piersi to jeszcze uwazam ze sa fajne ;) takie cycuszki :)

ok,dzięki🌼 może faktycznie przesadzam :o po prostu czuję się nieatrakcyjna, bo nigdy nie miałam adoratora, i zastanawiam się czy to przez twarz cycki charakter czy coś jeszcze innego :o

Gość rtetrytuytu
glupie dziwy wstrzykują sobie jakis syf pod skorę a potem rak piersi...

Gość ojtam oj tam
Oj autorko, cycki nie mają nic do rzeczy. To kwestia pozywtywnego podejścia do siebie, innych, świata, otwartości. Ja swoje też lubię, nawet bym nie chciała, żeby wyglądały inaczej.

Gość Nie masz adoratorow w ogole
Wiec jest to dziwne. Nie sadze, zeby jedna czesc ciala byla tego powodem. Moze w ogole nie masz fajnego wygladu? ;) Jak juz masz jeczec po forach to sobie zrob te cycki, to kosztuje kilkanascie tysiecy a spokoj bedziesz miala (z cyckami) ;) jesli jestes brzydka to operacja piersi ci nie pomoze, musisz o wiele wiecej zainwestowac :)

Gość Nie masz adoratorow w ogole
Wiec jest to dziwne. Nie sadze, zeby jedna czesc ciala byla tego powodem. Moze w ogole nie masz fajnego wygladu? ;) Jak juz masz jeczec po forach to sobie zrob te cycki, to kosztuje kilkanascie tysiecy a spokoj bedziesz miala (z cyckami) ;) jesli jestes brzydka to operacja piersi ci nie pomoze, musisz o wiele wiecej zainwestowac :)

no podobno mam męską urodę i nieprzyjemny, tępy wyraz twarzy, ale przecież gorsze pasztety ode mnie chodzą po świecie, nałożą kilo tapety i mają facetów... raczej nie mam nadwagi, ale figurę dość nieproporcjonalną tzn. małe piersi i duży tyłek... z charakteru jestem trochę nieśmiała, ale znowu bez przesady, jakichś tam znajomych posiadam... mam 24 lata i kończę studia. no trudno, może to jeszcze nie mój czas? :o

Gość bawimnietotrochę
może chcesz dodać zdjęcie twarzy, pomogłbyśmy Ci trochę, powiedziałyby co możesz zmienić? mówię na serio, a co do zdjęcia to nic nie ma, mogłabyś wysłać jeszcze raz?

dzięki za chęć pomocy, ale jeśli chodzi o twarz, to akurat sama wiem w jakiej fryzurze i makijażu mi najładniej, tylko sęk w tym, że ja się za bardzo malować nie lubię... hmm....możliwe, że wyglądam trochę na niezadbaną :o zdjęcia piersi są w linku u góry

Gość bawimnietotrochę
ok jak wolisz, czyli chodzi tylko o rozmiar?

dokładnie o to, że są małe, obwisłe i rozstrzelone na boki, takie mikro flaki, a pomiędzy nimi rozległa równina :D

Gość ojtam oj tam
Hehe oj autorko, fajne małe piersi, a nie mikroflaki, heh, jeszcze takiego określenia nie słyszałam.

Gość erotoro
przeciez te piersi na rysunku przed zabiegiem sa ok :) ja tam lubie male piersi, chwycic taka w cala dlon - czysta przyjemnosc , nie lubie za to duzych wymion :D kazdy facet jest inny ... to tak smao jak u was jedna lubi penisy ok 15 cm cienki, inna nawet 20 cm gruby kutas nie zadowoli :P najwazniejsze to trafic na odpowiedniego partnera :)

Gość regwrg
jak ok jak widac ze sa wklesle :o to niemozliwe zeby mogly podniecic jakiegokolwiek faceta :o