Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mango91

facet w burdelu

Polecane posty

Witam wszytskich! Jestem z facetem pol roku, bylo cudownie do czasu kiedy wyjechal do frankfurtu na 3 mies. Przed jego wyjazdem przez zupelny przypadek znalazlam jego haslo na fb, kiedy juz pojechal , po niecałym tygodniu cos mnie tknęło żeby zobaczyc z kim pisze.. okazalo sie ze flirtowal z eksepdnietka ze sklepu, ktora ewidentnie szukal na fb i perfidnie podrywal typu , ze sie wprosi do jej wanny itp. Powiedzialm mu o tym on myslal ze ta dziewczyna wyslala mi rozmowe do glowy mu nie przyszlo ze moge nzca jego haslo... wybaczylam. tlumaczyl sie ze robil to dla jaj ze z kolega maja zawsze z niej polewke. po tym wszytskim stalam sie nieufna i podejrzliwa i on o tym doskonale wiedzial. 2 tyg pozniej zerknelam na jego fb i w rozmowie z kolega byl taki tekst" stary tu jest prze dluga ulica z burdelami.."ten kolega zapytal czy skorzystal , a moj facet na to zeby wszedl na skype to mu powie. Powiedzialm mu o wszystkim tz ze ktos mi powiedzial ze byl badz widzial burdele a roznioslo sie to poczta pantoflowa, wszystkiemu sie wypiera. jak myslicie byl czy nie byl? co robic?

Gość superr.....
wszyscy co jeżdzą do niemeic do pracy to zwykli dziwkarze