Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalitalitamoana

całowałam się z mezem kuzynki!

Polecane posty

Gość zalitalitamoana

NA ostatniej imprezie. gdzie byłam pijana i mąż kuzynki najbliższej (nawet rok nie są po ślubie) pocałował mnie a ja odwzajemniłam pocałunek. kurcze nie chciałam tego, on to sprowokował i zaczął. Mam wyrzuty sumienia i boję się że to się wyda i cała rodzina będzie przeciwko mnie. :( co mam robic?:(

Gość aaaaaloha12334555
Stało sie i tyle.

Gość aaaaaloha12334555
Pozatym pogadaj z nim o tej sytuacji.

Gość haloooooooooooooooooooo
skoro tak sie boisz to juz nie daj sie sprowokowac drugi raz i zrob tak zeby do niczego wiecej nie doszlo . Przypomnij sobie wtedy twoj strach .

Gość zalitalitamoana
Nawet nie mam jak z nim pogadać bo boję sie że to się wyda.Boję się że on będzie chciał być uczciwy wobec żony i jej powie. wtedy to będzie koniec ze mną.

ta jakby byl uczciwy to by sie nie calowal. Nie gadaj z nim , bo bedzie powtorka z rozrywki . Na bank sprobuje jeszcze raz , bo mysli ze uda mu sie zaciagnac cie do lozka . Chyba ,ze klamiesz i ty go pierwsza pocalowalas. Tak czy siak jak sie wyda to ty bedziesz winna i ciebie wyklna z rodziny , nie jego . Wiec pomysl nastepny raz co robisz i nie daj sie !

Gość zalitalitamoana
Byłam pijana i na pewno to nie ja go pierwsza pocałowałam bo nie miałam takiego zamiaru. mówiłam mu żeby mnie zostawił samą ale nie! i zrobił to pocałował z języczkiem.

Gość krakoooww222
a co nas to obchodzi???

Gość fotel
z języczkiem!? to niehigieniczne.obleśny typ.

to zawsze bedziesz mu pozwalaal na robienie tego co chce ? Trzeba bylo w leb przywalic . Powiem ci tak , to dopiero poczatek , bo on zrobi to jeszcze raz. Dla tego ,ze wtedy na to pozwolilas . Ogarnij sie dziewczyno i nie pozwol na to . Jak sie wyda , a wyda sie na pewno lub dojdzie do czegos wiecej , to rodzina sie na pewno dowie i bedziesz spalona . A on powie ,ze to ty go prowokowalas itd.Ty zostaniesz obarczona winna , zwyzywana od dziwek , a on "biedak" spadnie na cztery lapy. Przemysl to , dobrze ci radze !

Twoja rodzina na pewno bedzie przeciwko tobie i zwyzywaja cie od najgorszych , dlatego nie pozwol zeby to sie znow powtorzylo .

Gość zalitalitamoana
Oczywiście że nie pozwole mu na to. Chyba wmówie mu jak sie zobaczymy, lub kiedyś porozmawiamy. że do niczego nie doszło, Bo był pijany. A jak się wyda to będe się tego zapierać, nikt nie ma dowodów.