Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verycreatice person

Mam pomysł na świetny program do telewizji!Odsprzedam go telewizji polskiej albo

Polecane posty

Gość verycreatice person

polsatowi! 20 tysięcy i mówię o co chodzi + prowadze castingi na uczestników tego programu i wyznaczam rózne tak takie resztę zostawie producentowi dodatkowo chcę udział po odsprzedaniu licencji zagranicznym stacjom (pewnie beda chciały go kupic) oraz życzylabym sobie mojego wkładu w prowadzenie programu tj. wyznaczania kreatywnych zajęć uczestnikom (bez mojego uczestnicwa w programie)

Gość verycreatice person
za 40 tys sprzedam go TVNowi jak telewizja polska nei bedzie chciała to nie są duże pieniadze zważywszy na jednorazowe gaże różnych prezenterów a moj pomysł moze byc na conajmniej kilka serii bo tego jeszcze nie było :)

Gość verycreatice person
to bedzie coś z gatunku: - u can dance, mam talent, top model, big brother kawaler do wziecia itp. czyli reality show z domieszką serialu bo bedzie rezyserowany (oczywiscie bohaterowie nie beda o tym wiedzieli) ale caly moj pomysl opiera sie o czyms zupelnie innowacyjnym co napewno przyciagnie mase ludzi przed telewizory

Gość verycreatice person
a dokładniej to bedzie "u can tańczyć na rurze i brac dobuzi"