Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PogardaDlaKobiet

Skutki palenia w ciąży

Polecane posty

Gość PogardaDlaKobiet

Jakie są długofalowe skutki palenia w ciąży? Nie chodzi mi o niską masę urodzeniową, podatność na choroby i infekcję w wieku niemowlęcym - to już wiem, pytam o co czy dwudziesto lub dwudziestopięciolatek będzie w jakikolwiek sposób odczuwał to, że jego matka popalała w czasie ciąży? A jeżeli tak - to jak?

Gość takie matki co palą powinny
............. bez komentarza. Choroby układu nerwowego.. pozdro.

Gość PogardaDlaKobiet
Mogłabyś coś szerzej napisać? Pytam, bo okazało się, że matka mojego chłopaka paliła w ciąży. Teraz strasznie się martwię o niego :(

Gość A może....
Mój mąż jest alergikiem właśnie z tego powodu że jego mama paliła. Stwierdził to lekarz. Nie martw się na zapas.

Gość dfdddddddddddddddddd
wiecie ze w latach 50-60-70 WSZYSCY palili? skutki, popatrz na naszych rodzicow

Gość tyle ze kiedys
byly inne papierosy, teraz papierosy maja inny smak i sa bardziej szkodliwe dlatego matki osob ktore teraz majaok 25 lat mowia ze palily w ciazy i nic sie nie stalo dzieciom, rodzily sie normalne mowia ciezarnym ze palily i nic sie ich dzieciom nie stalo...

Gość A może....
Uważasz że dawne Popularne lub Klubowe były mniej szkodliwe ? NIe zgodzę się. Mówią tak bo nie kojarzą że np. problemy dziecka w szkole były spowodowane właśnie ich paleniem

Moja mama paliła bedąc ze mną w ciąży. Ja niby jestem zdrowa, ale ja rzuciłam w ciaży bo zdrowiem i życiem swojego dziecka nie będę się bawić na zasadzie - zapalę może się nic nie stanie....

Gość PogardaDlaKobiet
Upnę, może ktoś się w końcu wypowie na temat...

Gość torxagah
twój chłopak, to co miał odczuć, to juz odczuł- może byłby trochę inteligentniejszy, zdolniejszy, może łatwiej by się koncentrował i lepiej uczył, gdyby mamusia nie paliła, ale teraz, to już nie ma sie czym martwić i ci przezywać