Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidiaannnaaa

CO NAJBARDZIEJ PODLEGO W ZYCIU ZROBILI WAM LUDZIE?

Polecane posty

Gość Lidiaannnaaa

Do jakiego stopnia potrafia posunac sie ludzie? Jaka mieliscie najgorsza sytuacje w zyciu, ze ktos sie zachowal wobec was, waszych rodzin,znajomych, podle???

Gość jhhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhj
baba na allegro wyludzila ode mnie 200zl, zastraszala mnie policja, najpierw ze towar nie doszedl, wiec chcialam juz oddac pieniadze,wolalam strac pieniadze, niz renome i pozytywy na allegro, jestem stalym sprzedawca, potem ze doszly i zaniesie te rzeczy na policje i tak stracilam 200zl przez ta manipulantke, a towar zatrzymala

Gość rfttyuyyuii
ode mnie tez ostatnio baba na allegro wyłudziła 23 zl, kupilam rzecz, dlugo nic nie dochodzilo, zaczelam sie martwic, a baka juz wczesniej miala negatywy. klamie, ze wyslala towar i ze zgubil sie na poczcie, w co ja ani troche nie wierze. po rpostu nie wyslala i tyle. dalam negatywa, ona mi tez i na tym sie skonczylo, nie bede sie klocic o 23 zl :O poza tym: na ulicy raz okradla mnie cyganka na 70 zl chyba... traumatyczne przeżycie, do tej pory jak sobie przypomne to ejstem wsciekla mimo ze to bylo jakies 10 lat temu.

moja matka wyrzuciła mnie z domu zaraz po maturze twierdząc, że muszę sobie sama w życiu poradzić i poradziłam, dziś jestem szczęśliwą mężatką z 5letnim stażem, a z matką różnie się układa, za często się nie widujemy..ostatnio powiedziała mi, żebym do niej nie przyjeżdżała < jestem obecnie w 20 tc > bo ludzie pomyślą, że mąż mnie zostawił < obecnie jest w pracy w UK > i , że jej się z brzuchem zwaliłam.. więcej krzywdy wyrządziła mi moja matka niż obcy ludzie, których w życiu spotkałam :(

Gość honorata=
dyrektora część mojej premii oddała koleżance

Gość w sumie ciężko
kiedy zaszłam w ciążę (miałam 24 lata) moja matka wyrzuciła mnie z domu (nie byłam wtedy mężatką), potem przyjęła mnie do domu ale czasami słyszałam teksty typu "obyś zdechła razem z tym bękartem" a wczesniej chłopak, z którym byłam, byłam w nim bardzo zakochana zdradzał mnie i mówił mi o niej (robił to w taki sposób, że nie byłam tego świadoma, że mnie zdradza).

Gość tak tak !!!.,.
najbardziej podły jest on i jego rodzinka po rozwodzie

Sytuacja nie dotyczy bezpośrednio mnie,ale mojego faceta. Zaraz po szkole średniej chcieliśmy jechać na wymarzone wakacje. Znaleźliśmy w gazecie ogłoszenie, pewna firma szukała mężczyzn do pracy fizycznej. Mój podjął się tej pracy, była bardzo ciężka ale dobrze płatna. Przez 2 tygodnie pracował po 13 godzin dziennie, wkładał w to mnóstwo starań i siły, a okazało się że umowa była fałszywa, pracodawca zwiał nie płacąc wynagrodzenia za te dni. Było mi bardzo przykro bo tyle jego pracy poszło na marne :(

Gość anetananaett
przyjaciolka nasciemniala mojemu chlopakowi, ze widziala, jak zdradzam go z innym, ze sie nasmiewam z niego za plecami i z jego rodziny