Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3sekundy

Został mi miesiąc życia!

Polecane posty

Gość 3sekundy

Mam raka mózgu,lekarze nie są w stanie nic zrobić. To świństwo niszczy mnie od środko. Gdy powiedziałam to swojemu chłopakowi,załamał sie,pije,ćpa,gdy go teraz najbardziej potrzebuje,jego nie ma. Chciałabym jakoś ten czas przeżyć,zrobić jakieś szaleństwo na które nie miałam wcześniej odwagi. Kocham swojego chłopaka i gdy już będzie po,odnajde go po tamtej stronie i na zawsze będziemy już razem:< nie chce umierać,ale już sie z tym pogodziłam,spotkam osoby które tak bardzo kochałam!

Gość 3sekundy
Dziękuje Wam kochani za te słowa. Pamiętajcie ,że to z kim się zadajemy ma wpływ na to z kim będziemy po tamtej stronie. Nie boje się,wierze że tam będzie mi lepiej. Chciałabym zabrać ze sobą swojego chłopaka:

Gość Facet_997997
Bardzo ci współczuję, ale z pewnością dłużej pożyjesz. Gdyby został ci 1 mc to nie siedziałabyś na cafe.

Gość nie anioł
🌻 przytulam

Gość to w takim razie
zrób coś pożytecznego i oddaj się prawikowi91, przestanie może zakładać te debilne tematy, czego raka masz, mózgu? Spoko, nie masz raka :D

Gość drtgf
tak jest daj dupy pravikowi i zdychaj :-D

Gość 3sekundy
Mogę wszystko robić,to że siedze na tym forum nie ma nic do tego,po prostu chciałabym się tym podzielić z innymi ludźmi. Moja rada! Nigdy nie rezygnujcie z marzeń,róbcie to na co macie ochote i bądźcie sobą,nie udawajcie nikogo innego. Gdy kogoś kochacie powiedzcie mu o tym ,nawet jeżeli ta osoba o tym niewie:

Gość też tego chcę
:(

Gość Meleńka 88
tez bym Ci oddala swoje zycie jakbym tylko mogla , przykro mi bardzo:( az nie wiem co Ci napisac:( Trudno sie z tym pogodzić kiedy tacy Mlodzi Ludzie jak Ty odchodzą !

Gość Facet_997997
,,Mogę wszystko robić,to że siedze na tym forum nie ma nic do tego" Ja wiem jak postępuje choroba nowotworowa i mc przed - uwierz nie usiądziesz na cafe. Więc, albo to provo, albo masz więcej czasu, niż myślisz.

Gość 241351
ile masz lat?

Gość kluczborska legenda o ranii
Nie wierzę w ani jedno słowo. Głupia i podła prowokacja. Jak sie panienki zabawiają w prowokacje typu: znalazłam czerwone stringi w jego aucie, co robić, to można się posmiać lub usmiechnąc z politowaniem, ale jak ktos usiłuje wjechac na wspólczucie, a nic mu nie jest, to krew zalewa. Idź może dziecko ,poucz się geografii, jutro klasówka. Aha, to ciekawe,że masz tylko miesiąc zycia. Kto ci powiedził, lekarz. Szalenie interesujące, bo oni nigdy nie określają daty śmierci z dokładnością do miesiąca czy dnia, jak już, to podają tylko terminy orientacyjne. I jakbyś miała tylko miesiąc życia, to znaczy,że rak jest na tyle zawansowany,że na pewnio byś nie pisała składnie na kafeterii, tylko leżała pod kroplówką w szpitalu. A mówi ci to ktoś, kto niedawno pożegnał bliska osobę chorą na raka mózgu. Wstydź się. Żerujesz na ludzkiej tragedii.

Gość 3sekundy
20

Gość też tego chcę
tzn. nie chce miesiaca zycia wyłącznie, taki mam tylko nick a tobie wspolczuje i mysle, ze bedziesz zyc dłuzej, pamietaj siła woli moze wiele zdziałać

Gość Maniusia22.123
jeju naprawde przykro, ciezko cos powiedziec, musisz sie trzymac i modlic mozna zdarzy sie cud..... jeju jestem z Toba Kochana

Gość 241351
ja tez, a jak to sie stało? maiałas jakies objawy?

Gość drtgf
kluczborska tu siedzi takie frajerstwo ,ze wszystko łyka

Drtfg - no niestety. Szkoda,że niektórzy łykają wszystko jak glodne pelikany. :)

Gość 3sekundy
zapomniałam dopisać ze chodzi o miesiąc świetlny, także luz

Gość 3sekundy
To nie prowokacja. Czuje się dobrze alet niestety późno to wykryli. Po prostu cały czas bolała mnie głowa,poszłam do lekarza,zrobiłam badania i po paru dniach usłyszałam diagnoze. Rak mózgu postępuje inaczej niż inne nowotwory. Wszystko rozgrywa sie w wewnątrz.

Gość drtgf
czasem sie zastanawiam ,nawet nie chodzi o ten temat ale wiele innych ,czy ci co odpisuja w tych wszystkich kretyńskich i wrecz absurdalnych tematach ,robią to na serio czy udają

Wielu chyba wierzy w prowokacje. A wystarczy odrobina krytycyzmu i logicznego myslenia....

Gość drtgf
i tych wiele niestety jest zbyt wielu ,to jest porazajace ,ze mamy takie sfrajerowane społeczeństwo

Gość 3sekundy
Dokładnie! Jestem zdrowa i kocham rap! 5

Gość Van Zann
mogę oddać kuchenkę, bo własnie zmieniam. przyda się?

Gość berciaaaak
kluczborska legenda o ranii - zgadzam sie w 100% z twoja wypowiedzia. Autor tematu robi sobie zart z forumowiczow. Jakim czlowiekiem trzeba byc by czerpac satysfakcje z takiej dyskusji i jakiegos sztucznego wspolczucia. Moderacja powinna ujawniac takie osoby a najlepiej blokowac.

Gość berciaaaak
I powiem wam, ze na poczatku mojego istnienia na kafetreii tez wierzylam w takie tematy. Z czasem jednak zdobylam umiejetnosc rozpoznawania takich "zmyslonych tematow". Jestem juz 7 lat na kafe i nie dam sie oszukac.

Gość berciaaaak
I powiem wam, ze na poczatku mojego istnienia na kafetreii tez wierzylam w takie tematy. Z czasem jednak zdobylam umiejetnosc rozpoznawania takich "zmyslonych tematow". Jestem juz 7 lat na kafe i nie dam sie oszukac.