Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i ciocia przeszywana

Bransoletka dla 8 letniej dziewczynki.Doradzicie?

Polecane posty

Mała miała komunię.Chce jej kupić bransoletke Lilou taką z aniołkiem. Są również z perełkami i zastanawiam się czy perełki to nie przesada?Jak myślicie? I jaki grawer dać. Myślicie, że imię dziewczynki będzie ok ? np.Julii

Gość dekoltem
a czemu to takie drogie? !00 zł za kawałek sznurka i blaszkę?!

Oczywiście, że dobry pomysł. To teraz modne i chyba każda dziewczynka się zna, że to Lillou :D Perełek bym nie dawała, to już raczej dla starszej dziewczyny. Sam aniołek z imieniem wystarczy. I możesz poprosić o grawer aniołka z drugiej strony, bo inaczej będzie pusty. A kupujesz przez Allegro? Nie lepiej z ich strony? Jeśli nie osobiście oczywiście.

Ta z tymi koralikami między supełkami mi się nie podoba, ale ta z takimi koralikami luzem wygląda fajnie. Imię jak najbardziej wystarczy

Dziękuję tez tak myślałam;) Przez allegro bo jest taniej, a ja mam jeszcze 3 chrześnice i urodziny mają niedługo.nie wyrobię;) A to jest córa mojej bliskiej koleżanki.nie muszę jej nic kupować, ale myślę, ze to będzie ładny gest.

Aha i z tym grawerem aniołka to faktycznie dobry pomysł. Pierw nie skumałam o co chodzi, ale rozumiem że zawieszka jest "goła" tylko kształt i ten aniołek na niej zrobiony jest na zamówienie? To ja bym też wzięła tak żeby z jednej strony zrobili ten wzór aniołka, a z drugiej strony imię

Tak, jest goła, a grawer jak dla mnie jest śliczny ;) Przeglądałam inne bransoletki, ale ta jest najładniejsza, właśnie ten aniołek. Grawer akurat tu jest gratis, nie wiem ja w salonach.

Gość oł noł
Serio wam się podobają takie rzeczy? Wg mnie to trochę tandetne, wygląda jak breloczek do kluczy z kiosku :O

Tak, grawer w Lilou tez jest gratis, tzn napis i proste rysunki, bo np za grawerowanie zdjęcia trzeba dopłacić. Ale grawer aniołka jest gratis, jak nie dodasz uwagi, to przyjdzie goły :D

Podobają, nie podobają, są modne i wiele dziewczynek je chce, ale rodziców np nie stać na właśnie kawałek blaszki na sznurku, dlatego to właśnie jest fajny prezent od kogoś bliskiego :)

Gość ale chłam z bazaru
wies i tandeta

Gość takie gowienko
taki szajs za stowe ... takie gówsno moge ci za 5 zeta zrobic . za 100 mozna nieźle %%% kupić

Gość komu się to podoba
Zauważyłam, ze na tym forum wszystko co brzydkie to się chwali i mozna się dowartościowac. A to co ładne to jest krytykowane. ;) Ale widać, ze ten naszyjnik wiochą zajezdza dlatego tyle pozytywów. Głupia autorka sie nabierze

A co wg was byłoby lepsze? Złota bransoletka którą rodzice schowają "na pamiątkę" ? Prezent fajny bo naprawdę będzie dla dziewczynki

Gość moja prapra babcia
moja praprapra babcia ma taką samą dostała ja od swojej praprapraprababci w spadku po tarzanie

Popatrzyłam na stronę Lilou i w sumie nie wychodzi jakos drogo w porównaniu z Allegro.Muszę jutro tam zadzwonić. Ja wiem, że Mała się będzie cieszyła, pytałam jej mamy:)

A co niby jest ładne, jeśli to jest brzydkie? Piękno jest subiektywne;)

Gość a_ja_miesiąc_temu
kupiłam 3 bransoletki Charms dla dziewczynek na prezenty komunijne. Były zachwycone, specjalnie pod ich życie dobrałam zawieszki.... piękna sprawa :) Za miesiąc będę u Kruka i swojej córeczce też kupię Charms.

A możesz podać linka?

Gość ja kupiłam swojej
córeczce w aparcie taki sznureczek czerwony ze srebrną cyrkoniową gwiazdeczką, chrześnicy podobny z koniczynką /na Boże Narodzenie/ i dziewczynki bardzo zadowolone. Nie znałam tej Lilou, ale sam sznurek z aniołkiem jest fajny. Dobry prezent.

Zajrzałam tu: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3044 i tez fajowe;) hmm mam jeszcze troszkę czasu.. pomyślę A ile to kosztuje w Aparcie lub Kruku? Zawieszka i sznurek?

No właśnie.Jakoś porządniej wyglądają chyba. ja widziałam jedną z aniołkiem, ale mi się nie spodobała a teraz widzę, że sporo jest tego i moz enie musi byc to aniołek.mała lubi tańczyć, więc jest wybór. Pozdro!

Gość ja kupiłam swojej
w aparcie taki cienki sznureczek ze srebrną/cyrkoniową gwiazdeczką np. + zapięcie srebrne kosztowało 59 albo 69zł, jak podwójny to 79 w górę w zależności od wielkości zawieszki. To nie charmsy, ta gwiazdeczka jest bezpośrednio na sznureczku. Wygląda delikatnie i ładnie na prawdę a moja córka wypatrzyła taką samą u celebrytek więc już wogóle szał ;-)

Jutro sobie sprawdzę:) dziękuje bardzo:)