Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety :(

ale baba z komisji sie na mnie wydarla ;/

Polecane posty

pisalam dzis egzamin zawodowy no i na koniec wstalam zeby im odniesc prace zeby nie musieli chodzic a idiotka z komisji tak sie na mnie wydarla typu "dziewczyno siadaj!!! Co ty sobie wyobrazasz!!!! siadaj i masz czekac a nie bedzie mi tu lazic gdzie jej sie podoba !!! zeby tyle razy mowic i do niektorych nie docieralo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ale to tak sie wydarla krowa ze az normalnie mialam lzy w oczach. Mam nadzieje ze to czytasz suko. ja pierdziele no dobra przyznaje zrobilam blad nie powinnam wstac ale mogla jakos normalnie a nie bedzie drzec morde przy klasie na mnie. tak samo kumpel ... gdy powiedziala KONIEC moj kolega dopisywal pesel a ta tez z morda do niego "w tej chwili odloz dlugopis!!!!!!!!!!!!! natychmiast@!!!!!!!!!!!!!!!" i tak gorzej sie arla nie umiem opisac tego.... co za niemili ludzie ;/ z zjej mordy jak ja zobaczylam od razu pomyslalam "co za wredna baba" :O

Gość poli anna
no jakas idiotka, nie przejmuj sie burakami

Gość korona na ropuchu
tak to już bywa z frustratkami... wyobraź sobie jak musi się czuć jej mąz i dzieci mając taką żmiję na codzień i od razu ci się samopoczucie poprawi

no nie które kleopatry takie są. Ale ty też nie powinnaś wstawać, na pewno mówili na początku, że będą podchodzić. Ja też pisałam dzisiaj. Jaki kierunek?

dokladnie to samo pomyslalam...ciekawe jak z nia rodzina wytrzymuje ;/ a co gorsza to chyba nauczycielka to wspolczuje uczniom ;/ jak do obcych tak bez ogrodek potrafi wydrzec jape to ciekawe co robi z uczniami :O ale jestem strasznie wrazliwa i mialam lzy w oczach... moja byla wychowawczyni chyba zobaczyla ze sie zdenerwowalam itd bo zrobila mi herbate i ciastko dala i poglaskala po glowie jak male dziecko ... i zrobilo mi sie jeszcze bardziej glupio... a oni sie na mnie patrzyli z komisji jak na idotke... musialam tak czekac do konca chociaz skonczylam przed czasem (procedury) dodam ze z drukarka byly problemy podnioslam reke czy moge drukowac pozwolili i nagle jeb nie dziala nie drukuje zaczeli mi robic cos w kompie a taki facet z komisji 3 razy mi drukowal i dodatkowo po 2 kopie idota ;/ na szczescie nasza pani powiedziala im ze musza pojedynczo bo inaczej sie nie da...co za buraki. stracilam dobre 15 min przez to

lietta2 technik ekonomista a ty?

Gość hgfhgfhONA
technik ekonomista?

tak a co

Gość hgfhgfhONA
autorko jaka firma, jakie operacje, ile?

hgfhgfhONA musze wiedaziec czemu pytasz... ale jesli jutro piszesz watpie zebys miala to samo

technik administracji, w sumie ja do tej szkoły bardzo rzadko zaglądałam, bo jeszcze studiuje na szczęście miałam dobree koleżanki, które mi wszystko załatwiły :) ale powiem Ci, że test był bardzo prosty na moim kierunku,bez problemu powinnam zaliczyć. Szukam na necie arkuszy do sprawdzenia, bo na CKE odpowiedzi już są

Gość hgfhgfhONA
pisze w czwartek, i przypuszczam ze bedzie ten sam rodzaj dzialalnosci:)

mialam firme ROSA zajmujaca sie sprzedaza perfum. W sumie podstawowe dokumenty FVZ FVS WZ PZ 2xPK polecenie przelewu dziennik ksiegowan zestawienie obr i sald

Gość hgfhgfhONA
inwentaryzacja byla?

byla... a skad wiesz?

Gość hgfhgfhONA
skoro sprzedaz a nie produkcja to raczej innej opcji nie ma:).. kurde myslalam ze bedzie produkcja...

hgfhgfhONA a ja np tego nie wiedzialam bo nigdy nie robilismy zadan z inwentaryzacja... serio :O

Gość hgfhgfhONA
my tez niestety dlateg jutro musze od a do z hurtownie powtarzac, bo uczylam sie do dzis z produkcji:(

ciekawe czy zdam... u nas mala zdawalnosc jest ;/ nauczanie na poziomie 0

Gość hgfhgfhONA
moze nie jest az tak zle?