Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ile kapiecie dzieci

czy dzieci chodzi mi o 4 latki kapiecie codziennie?

Polecane posty

Gość na czechoslowackiej jest
a mnie dziwi czy was skora nie swedzi jak sie nie umyjecie?

Gość natew;p
Moim zdaniem przesadzacie z tym brudem, łojem itp na skórze... Ok rozumiem po 2,3 dniach, ale przez 1 dzień ?! Tym bardziej, że człowiek nie chodzi nago.. ma na sobie spodnie, bluzkę, sukienkę, cokolwiek ale ma. I mam codziennie wchodzić do wanny i szorować swoją skórę żelem i gąbką bo ''jestem cała w brudzie i łoju'' ? :O bzdury....

Gość jfhfjfj
Ma pewno ktoras z was nie myla sie kiedys choc dwa dni. Mam wiec pytanie, jaki zapach mialy wasze cipki? I nie bylo tam bialego nalotu? Szczerze. Bo ja po jednym dniu nie mycia sie, czuje tam lekki zapach rybki. Taka prawda. Wiec uwazam,ze codzienna higiena jest wskazana,zwlaszcza z preparatami o neutralnym ph.

Gość natew;p
nie nie swędzi nas skóra...

Gość oi3oi4o32
szczerze mówiac, to mnie swędzi właśnie jak sie umyję.... chyba że się spocę to wtedy się myję ale ciezko się spocic siedząc cały dzień przed kompem

mnie swedzi jak sie umyje, ale od razu zaznaczam ze uzywam delikatnych plynow do mycia wiec to nie wysuszenie. a jak cie swedzi skora po umyciu to znaczy ze gownianych zeli uzywasz do mycia, ktore te skore wysuszaja. mam azs, codzienne mycie to mus.

Gość oi3oi4o32
jesli chodzi o te preparatu- to one z higieną nie mają nic wpsólnego. Spytaj ginekologa czy uzywac płynów do higieny intymnej.

swedzi mnie jak sie nie umyje* i oczywiscie po myciu trzeba nacierac sie balsamami i maslami :O a jesli nie musicie myc wlosow co dzien to tylko pozazdroscic, ja musze.

Gość oi3oi4o32
uzywam mydła, nie mam kasy na zele, poza tym zele to gówno i nimi się nie da umyc

Gość jfhfjfj
No,ale nawet mimo siedzenia przed kompem,sikasz i robisz kupe.

Gość oi3oi4o32
z włosami jest tak, że skóra sie przyzwyczaja i m cześciej myjesz- tym bardziej się wydziela łój.

jak lubicie chodzic spac nieswiezy i myjecie sie od swieta to wasza sprawa... tylko nie narzekajcie później na forume ze a autobusach smierdzi itd... a z ciekawosci, jak myjecie sie co którys dzien, to rano jak wstajecie i wychodzicie do pracy to pryskacie sie nieumyci antyperspiratnem i perfumą? a pozniej zmywacie z siebie 4 warstwy? lol

Gość oi3oi4o32
ale jakoś się przy sikaniu nie pocę... :p

Gość jfhfjfj
To wlasnie mydla sa beznadziejne w wiekszosci. dobry zel do higieny intymnej to podstawa. Czym ci kaze sie myc ginekolog??? A moze nie myc,bo lubi zagladac w takie..

Gość oi3oi4o32
nie wychodze do pracy, bo nie pracuję, perfumów nie uzywam bo strasznie smierdza i mi od tego się robi niedobrze.

oi3oi4o32 brednia, z tymi wlosami 🖐️ to tak samo jak ze skora, niestety od rzadkiego mycia wcale sie czlowiek mniej nie poci, o czym swiadczy zapach w autobusach latem :O

Gość jfhfjfj
Boze...ale sikasz,robisz kupe,wiec mimo podtarcia sie sa tam zarazki.

Gość gwiazdeczka aa
taka zjeźdżalnia byla w tesco po 99zł NOWA!

Gość kwiatek czerwony
to sie mozna podmyc wieczorem okolice intymne a nie juz sie kapac

oi3oi4o32 widze nastepny dermatolof sie znalazl hahaha skora glowy wydziela wiecej loju tylko wtedy kiedy jest nadmiernie wysuszana nieodpowiednimi kosmetykami, mozna myc wlosy codziennie, wystarczy uzywac preparatow pielegnujacych skore glowy a nie szamponu familijnego z kiosku

Gość jfhfjfj
Oi3...sorry,ale nie rozumiem cie,jednam twoja sprawa.

jesli uzywasz mydla perfumowanego to moze tak byc. poza tym niestety, ale niektorzy maja skore bardziej sucha niz inni i warto uzywac jakichs balsamow.

Gość oi3oi4o32
Lekarze odradzaja zele do higieny intymnej bo one zabijaja bakterie co sa w pochwie, te bakterie chronią przed innymi szkodliwymi, i łatwiej o rózne zapalenia, poczytak coś czasem zamiast Pudelka

Gość jfhfjfj
Dlatego woda,woda,woda. Obojetnie,kapiel czy prysznic.

Gość jfhfjfj
Hahaha. Wiec czym kaze ci sie tam myc????

Gość oi3oi4o32
wiele osób zauwazyło, że im czesciej myli włosy tym czesciej się tłusciły. Ale wy swoje. Myjecie co dzień, i musiscie co dzien. Współczuję.

oi3oi4o32 nie wszystkie, sa preparaty kwasne i one sa dobre wlasnie w infekcjach intymnych bo daja kwasny odczyn. tylko nie trzeba uzywac tego szajsu z supermarketu.

Gość oi3oi4o32
zapachy spod pachy mozna umyc wodą, bez kąpania, na co gówna typu antyperspiranty??? Jak ludzie sobie lubią utrudniac zycie...

Gość kobitka fajna 23
codziennie podmywam okilce intymne, myje pachy a kapie sa co 3 dni i jakos ode mnie nie smierdzi i nic mnie nie swedzi