Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam odchudziaczki. Tyle się o Dukanie nasłuchałam że sama postanowiłam zacząć. Jestem sceptykiem i nie wierzę w diety cud, ale...Zapraszam chętne do wspólnej zabawy :). Już trzy dni jestem w fazie uderzeniowej i jak na razie jest super...Początkową wagę mam w stopce :). Zjadam tak 600- 800 kalorii na dzień. Od jutra podaję wam swój jadłospis...Nie zostawiajcie mnie samej :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Jak jakieś dziewczyny są dłużej na Dukanie to proszę, podzielcie się wrażeniami i opiniami. Z góry dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loara25 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 hej:) moj maz jest na tej diecie od 2 tygodni i schudł 6 kg:) tylko ze on nie sugeruje sie tymi fazami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Wow...no to ładnie. Ja to też mam fazy w nosie, ale jak na razie wcinam samo białko bez warzywek praktycznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loara25 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 to moj maz je ser bialy bez tłuszczu do tego jajka na twardo,pomidory,ogorki kiszone,jablka on sie odchudza a ja probuje przytyc a ty ile wazysz/?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 trzy dni temu było 58...jutro zaczynam 4 dzień dietki :) ja to bardziej dla zabawy niż samego schudnięcia drastycznego...po prostu podobno takie fajne rezultaty po tej diecie są więc sama postanowiłam się pobawić nią i przetestować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figurantka z marsa Napisano Czerwiec 20, 2012 Tia... dla zabawy wpieprzasz samo białko, zakwaszasz organizm i zjadasz 600-800 kcal dziennie (głodówka). Świetna zabawa. Co będzie następne? Odrąbywanie kończyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Nie uważam by jedzenie 4 posiłków na dzień było głodówką :/. Poza tym dieta a odrąbywanie kończyn to chyba ciut inny poziom szaleństwa więc wrzuć na luz...Po prostu chcę sprawdzić, czy ta dieta naprawdę daje takie efekty i tak organizm niszczy...AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 LOARA tyo rwoj maz nie jest na dukanie,,ale na pseudodukanie masakra jakas dukan to dukan i przestrzeganie zasad :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Witam lilka...byłaś już wcześniej na Dukanie? Powiedz mi czy tam można jeść kiełbaski, bo tego nie wiem, a jakbym jechała na grilla to wolę to wiedzieć...oczywiście kiełbaski chude drobiowe jakieś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 \wow...tak dla jaj się zważyłam, bo to już 4 dzień dukana i ku mojemu zaskoczeniu ważę 56, 5 kilo...Żeby w 4 dni 1,5 kilo stracić?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 LOARA CHYBA NIE JESTES ZŁA? ZE TAK NAPISALAM? pozdrawiam:) kwiatek, ja bylam 3 lata temu ; byla jedna taka kielbasa , kupowaalm ja w stokrotce i ona wg skladu nadawala sie na dukanie, i jestenm zal bo nie moge sobie przypomniec nazwy za cholere , juz pytalam na tym forum co bylam 3 lata temu i zero odzewu , zapytam dzis znowu moze ktos napisze albo poszukam po stronkcah ale dziewczyny jadlay takie drobiowe ale od 2 fazy , w sklepie szubryt sa tajkie pod nazwa limanowskie . ja jadłam dopiero na ucztach w 3 fazie, wczesniej jadąłm te ,co nie pamietam nazwy ';jak znajde to napisze ci tu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja mam zamiar 10 dni pierwszą fazę prowadzić...Potem 2 tak 5/5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja wole 1/1 chudnie sie tak samo a nie jest tak monotonnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figurantka z marsa Napisano Czerwiec 20, 2012 Nie rozśmieszaj mnie. Normalne śniadanie ma 400-600 kcal. O jakich czterech posiłkach mówimy? No chyba że zjedzenie śliwki traktujesz jako obiad... a nie, przepraszam, Dukan uznał, że owoce to zło... Pewnie za obiad uznajesz nać... Oj, też nie... przecież to uderzeniówka... bez warzyw. Wiem... serek light ze słodzikiem. Tyle, ile zmieści się w spodku dla kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Sorki, ale tak szczerze to nikt cię tu figurantko z marsa nie prosi...a to, że TY jesz tak a nie inaczej nie znaczy że każdy MUSI twoje zdanie podzielać, bo wybacz, ale ty w swojej omnipotencji kompletnie nie szanujesz rozmówcy i plujesz swoim jadem na kilometr...dlatego zachowaj swoje wypowiedzi na poziomie 5 latka z problemami natury egzystencjalnej dla siebie :). Tak poza tym to wybacz, ale ja WIEM, że to jest głupia dieta...Ale nie zmienia to faktu, że chcę ją przetestować na sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figurantka z marsa Napisano Czerwiec 20, 2012 Oj jak się nadęliśmy. "Omnipotencja" i "plucie jadem"w jednej wypowiedzi znamionuje taką nieco wiejską inteligencję. Niby do szkół posłali, kupili słownik, ale słoma w bucikach została. To forum publiczne, jeśli księżniczka - rozdymka nie zauważyła, znać nie tylko z tuszą ma problemy. Księżniczka sobie forum zakupi - będzie miała swoje. Nikt jadem nie opluje, grubym słowem nie rzuci i nadętego ego nie urazi. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że do swojej "zabawy" księżniczka zaprasza gromko i entuzjastycznie innych użytkowników a później kręci perkatym nochalem, że mieli czelność przyjść - znać, nie tylko z tuszą ma jaśnie utyta problem, ale i psyche szwankuje. Tak - teraz cię obraziłam. Rozmyślnie i z premedytacją. Wcześniej tylko nabijałam się z twojej głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Jeśli tuszą nazywasz 58 kilo to sorki ale jesteś większą ( tu wstaw odpowiednie słowo) niż się spodziewałam, a wierz mi, że zbyt wysokiego mniemania o tobie nie miałam. No i ciekawe jak ty SAMA wyglądasz, skoro lubisz innych obrażać. Co do krytyki, to proszę bardzo, mamy demokrację, ale w jakiejś znośnej formie, a nie krytykować sobie bez celu...Zresztą nie rozumiem osób które wchodzą jedynie na forum by krytykować. Co do "wiejskiej inteligencji" czy jakoś tak, to wybacz, ale tak jakby zniżam się do twojego poziomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figurantka z marsa Napisano Czerwiec 20, 2012 Och, nie zniżaj się księżniczko. Znać, dlatego nie możemy znaleźć płaszczyzny porozumienia, bo starasz się zniżać a winnaś zadrzeć łepek w górę. Wstawiać nic sobie nie będę w miejsce twoich luk w wypowiedzi, ni słów, ni obelg bo twój tok rozumowania jest niezbyt pociągający i przyznam - banalnie przaśny. Skaczesz po stylach niczym ropucha. Najpierw w wiejsko - nadęto - uczono, by po chwili przejść w formułę baby na targu kłócącej się o brukiew. Owszem, nie wiesz, jak wyglądam... i owszem, dla mnie jesteś gruba. Ale nic w tym złego. Otyłość to najmniejsza z twoich wad. Dużo wstrętniejszy masz umysł, ale nie załamuj rączek. To, że masz inteligencję dżdżownicy przepołowionej szpadlem wcale nie umniejsza cię w oczach Pana. Tylko w moich Tak, tu też cię obrażam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Wiesz co...Nie obrażę cię, choć bym mogła. Pisz sobie dalej co chcesz bo tak szczerze to mnie to nie rusza. Skoro to TY atakujesz ludzi bez wyraźnego powodu, to zastanów się sama, czyi umysł jest gorszy. Bo kompleksów w ten sposób raczej nie wyleczysz. A skoro uważasz, że osoba ważąca 58 (obecnie 56,5 kilo) jest otyła to naprawdę z tobą źle...I przypuszczam, że sama "księżniczko" ważysz dużo więcej i wyglądasz jak dorodny pasztecik, skoro twierdzisz, że normalne śniadanie to 400-600 kalorii. AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łotewer Napisano Czerwiec 20, 2012 figurantka ale z ciebie dziwadło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figurantka z marsa Napisano Czerwiec 20, 2012 Że też ci to "amen" paluchów nie parzy. Od razu poznać córę RM :D Tak, tu też cię obraziłam. Nie komentuję twojej opinii na temat mojego wyglądu, bo i komentować nie ma czego. Dedukcja powalająca i godna twego geniuszu. Bez żadnych przesłanek wyciągać wnioski. Ot inteligencja. Ale czegóż oczekiwać po grubasie na białku z niedożywionym mózgiem? Choć właściwie, po co karmić nieużywany narząd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figurantka z marsa Napisano Czerwiec 20, 2012 Czemu dziwadło? Bo śmiem wątpić w treściwość czterech posiłków o łącznej wartości 600 kcal, złożonych z samego białka? Bez jaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 haha...rozbawiłaś mnie...a na jakiej podstawie TY wyciągałaś wnioski na mój temat...widzę że tracisz rezon i sama się pogrążasz...i ty śmiesz mnie obrażać...przecież ty jesteś zwyczajnie komiczna...zwykle nie jestem wredna, ale mam satysfakcję z tego, że to ty w tej rozmowie wyszłaś na idiotkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdaj Napisano Czerwiec 20, 2012 na dukanie sie kalori nie liczy, nawet nie znasz zasad a robisz diete haaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lasiczka 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Sledze watek od poczatku i sie nie zgodze :D Figurantka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figurantka z marsa Napisano Czerwiec 20, 2012 Chyba nie ma o czym rozmawiać. Jaśnie odchudzaczka nie rozumie, co się do niej mówi. A styl już tak kolokwialny, że brakuje tylko "ha ha ha" powplatanego w wypowiedź. Żegnam grubasa ozięble i życzę wielu dodatkowych kilogramów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek22 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja je sobie liczę, wybacz...Zresztą na początku prosiłam o opinię i rady na temat diety więc przyznałam się do pewnej niewiedzy...Mi po prostu jest łatwiej pisać co jem i ile to ma kalorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdaj Napisano Czerwiec 20, 2012 sam dukan pisze w ksiazce- im wiecej jesz tym wiecej chudniesz trzeba bylo wejsc na forum o dukanie i sie dowiedziec, skoro ksiazki nie czytalas a powinnas i potem nie dziw sie ze na 2 beda zastoje przy twoim liczeniu kalori ja jadlam nawet 2500 i chudlam szybko, nbez zastojow i teraz od 2 lat nie mam joja , szukam diety dla mojej mamy ale zdrowej jakiejs i dlatego jestem na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdaj Napisano Czerwiec 20, 2012 je sie 4 lub 5 posilkow, nie liczy kalori,. je sie tak aby sobie pojesc -tzn ,nie byc głodnym ,ale zeby sie nie przejesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach