Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia1231123

Mój facet twierdzi że masturbacja u kobiet jest nienormalna

Polecane posty

Gość klaudia1231123

cześć, dzisiaj przyznałam się mojemu facetowi do tego że sie masturbuje. Był wściekły i powiedział, że go oszukuje i sie poplakal, powiedzial tez ze to jest nienormalne i ze tylko facet ma do tego prawo. Później zaczelismy o tym rozmawiac i zapytal dlaczego to robie, odpowiedzialam ze dlatego ze olewal moje potrzeby i odtracal.. po czym uciekł... NIE WIEM CO MAM O TYM MYSLEC.. pomozcie, prosze ;(:(

to normalna sprawa jak to że jemy czy śpimy ;) Ja na Twoim miejscu żeby go nie urazić powiedział tak trochę śmiechem żartem coś w stylu "sama najbardziej znam swoje ciało i musisz się jeszcze wiele rzeczy nauczyć żeby mnie zaspokoić kotku" z wielkim uśmiechem na końcu xd Pogadaj z nim jak z człowiekiem i powiedz że tak samo jak faceci to robią, tak samo u was kobiet jest to normalne :)

Gość njmhv
Masturbacja nie jest normalna ani u kobiet ani u mezczyzn.Jezeli ktos twierdzi inaczej to po prostu jest niedouczony.Poza tym to sa teorie lewactwa powiazanego z lesbo-pedalstwem,eutanazja i legalizacja narkotykow.Czyli same chore pomysly prowadzace do katastrof w poszczegolnych dziedzinach.Jezeli ktos chce sie naprawde dowiedziec jak to wyglada naprawde-to moze sie dowiedziec.Wystarczy chciec.Jezeli natomiast ktos chce potwierdzic swoje wlasne chore zachowania-to oczywiscie bedzie wypisywal bzdury o tym ze jest to"normalne jak chodzenie czy oddychanie".W ten idiotyczny sposob mozna "udowodnic"wszystko-tyle ze jest to zwykle ,podle oszustwo. Zainteresowanych odsylam do tutejszego forum.Topik o nazwie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3166131 dot.kobiet http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3323632&start=0 dot.mezczyzn

Gość inna sprawa
He he he - popłakał się i uciekł........:D

Gość alebezedura
buahahahha masturbacja facetów jest cacy a kobiet nienormalna - gratuluję podejścia faceta. trzeba było go spytać dlaczego on się masturbuje i czy wydaje mu się, ze Ty masz zupełnie inne potrzeby niż on, że wg niego nie masz do tego prawa...