Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100%żona

Ilu kochanków miałyśćie?

Polecane posty

Akurat !Ha,ha,ha- a gary,do których posyłasz kobiety?Jakiś dwulicowy jesteś.

Gość brampatam
sex we czwórkę ? mamy to za sobą oczywiście każdy ze swoim partnerem ale mogliśmy się nawzajem widzieć :)

Gość Pierwszy raz napisze cos na
wątku erotycznym. Więc jestem mężatką od 4 latach a w zwiazku z mężem od 7 lat. I od 7 lat kocham sie juz tylko z mężem - szcunek, wierność itp - przysiega małżeńska zobowiazują! Przed Mężem swieta nie byłam. Korzystałam z zycia było kilkunastu parnerów - no ale po slubie wszystko sie zmienia! Nie mysli sie juz d u p ą! za przeproszeniem! jak mozna narażać Męża (jesli nie wie o zdrdach) na jakis choroby! Przeciez małżeństwo to zaufanie! a potem jakas baba przyniesie mężowi HIVa albo cos innego od kochanka - zastanówcie sie jakie są Wasze priorytety: Mąz czy D U P A!?!?!?!?

Gość Fubu i synalek fubu
To zaczynamy co? Zapuściłem sobie Roxette - It Must Have Been Love i wyrzuciłem to z siebie dla Was. Jak wiadomo w tym dziale ciągle panoszy sie nikomu nie potrzebny, nic nie wnoszący do tematów troll. Mówiąc troll mam na myśli trolla z krwi i kości, potwora, którego boją się ludzie ale nie nadludzie jak Ja. Musicie mnie zrozumieć prowadze badania na debilizmem i beznadziejnością, a ów trolla traktuje jako obiekt doświadczalny, coś jak laboratoryjne białe myszy które po badaniach uśmierca się. Z tą różnicą że u myszy doświadczalnych naukowo stwierdzili inteligencje i podobny kod genetyczny jak u ludzi, u trolli zaś nie stwierdzono ani tego, ani tamtego jedynie duplikacje zachowań ludzkich. Zaczynamy więc, zapraszam do czytania mojego tematu który w miarę moich możliwości będzie wisiał tu codziennie. Jeśli jesteś nowicjuszem zignoruj ten temat i przejdz do dalszego czytania forum, jeśli wiesz o co chodzi nie musisz mi dziękować, że napisałem to też w twoim imieniu, a jeśli nie zgadzasz sie ze mną to ch*j ci w d**e jeśli nie potrafisz uargumentować swojego odmiennego zdania. Debilizmowi, prostactwu i plugawym katolikom mówimy zdecydowane NIE! Mam tylko małą uwagę, naprawde nie musisz używać przecinków, kropek, czy spacji w wyrazach kiedy chcesz coś do nas bądz do mnie napisać ponieważ każdy ma cię tu za śmiecia niegodnego uwagi i nikt nie patrzy się w jaki sposób piszesz, myślisz że kogoś to obchodzi? Jeśli tak to ten żart ci wyszedł - poważnie. Bardziej śmieszny byłeś kiedy nie używałeś znaków ortograficznych. Zrozum że każdy czytający cię, ma cię tu za tak wielkiego debila że wszelkie próby zakładanych przez ciebie tematów bądz postów kończą się żałosnym fiaskiem i śmiechem ze strony czytającego. Na przykład: "Kup sobie psa lub owce, i dymaj je, a Dekalogowata powinna się wynosić z tego forum" Chcesz pokazać że trolle umieją pisać? Może i umieją bo stwory te nauczyły się tej czyności od człowieka, podobnie jak mówienia. Małpe także można nauczyć pisać czy mówić na poziomie podstawowym, troll też się nauczy. To dla mnie naprawde egzotyczne doświadczenie spotkać takiego debila w swoim życiu, myśle że jesteś kaleką, każdy pełnosprawny debil wycofałby się z tego forum po takiej prawdzie jaką napisałem, i wiem że każdy mnie czyta/przeczyta, ty jednak jesteś kaleką i nie masz już wyboru bo albo to forum albo zdechnięcie. To naprawde przykre, bo z drugiej strony mam świadomość tego że pisze tu chory umysłowo i przegrany człowiek. Niestety nie mogę ci pomóc gdyż wyznaje wprowadzoną przez Francisa Galtona eugeniczną (gr. eugenes = dobrze urodzony) zasadę wyższości mądrzejszych i silniejszych jednostek nad głupszymi i bezwartościowymi, którą zresztą uważam za genialną i sprawdzalną. Mówiąc ściślej w mniej cywilizowanym kraju ze swoim kalectwem fizycznym, jak i umysłowym skończyłbyś pod kartonem na ulicy, a Polsce pozostał ci internet i zapomoga. Zawsze coś. Możesz podziękować za ten dar swojemu bogu, a nawet pod tym względem okazałeś się totalnym idiotą i splugawionym obłudnikiem. Przecież twój Jezus kazał szanować "pedałów", homoseksualistów, nekrofili itp. Nie jestem katolikiem ale gdybym chciał spojrzeć na to obiektywnie i porównać to ze słowami Jezusa to właśnie takie zakłamane postacie jak ty psują obraz tej wiary. Jak w przypowieści o faryzeuszu, codziennie się modlił, bywał w świątyni a serce miał paskudne, jak jabłko wyglądał pięknie z zewnątrz ale w środku pełen robactwa. Ty zaliczasz się właśnie do takich fałszywych katolickich mend. Rozumiem że podszywanie się pod normalnych użytkowników sprawia ci frajdę - to super ale jest też druga strona medalu, ta jeszcze bardziej lepsza. Może tobie brakuje tego aby ktoś powiedział ci prawdę? Jest w tobie głód poszukiwania niezgłębionej prawdy do której dostęp mają jedynie wybrani? Z przyjemnością ci ją objawie. Oto prawda i sama prawda: Jesteś debilnym trollem, paskudzącym i nie potrzebnym nikomu.Twoje imię to żenada i beznadziejność, debilizm w najczystszej formie, nie do odsprzedania, nigdy nie zostaniesz wirtuozem mowy czy nawet klownem. Za daleko ci do niego. Zdychaj z krzyżem w dupie. Amen.

Gość aaaale jaaaazda
do garów odsyłam ją jak jest niegrzeczna :D haha a tak serio to moje głupkowate poczucie humoru :P

Gość Żona 100%
Do : pierwszy raz napisze coś na w końcu na moim poście normalna żona, fajnie że napisałas o tym, bo jak czytam te posty to nawet odpisać się nie chce ręce opadają. Co to niektórzy mają w głowie. Tylko im zdrada i zdrada

Gość Żona 100%
A co do goi to jesteś żałosna z tymi swoimi poglądami wziętymi z epoki kamienia łupanego

Gość Bzyka bzyka ;-)
Goja kobieto nieczysta: Wczoraj mąż cię zdradził z prosty.. ..a

Gość aaaale jaaaazda
dobrze wiedzieć, że są jeszcze kobiety które mają swoje wartości a seks jest uzupełnieniem kochających się ludzi. pozdrawiam ów właśnie takie kobiety

Fajnie,że masz poczucie humoru.Właśnie tego mi zabrakło,i innych spraw,które były przez pierwsze lata,wspólneA tak na marginesie-to jeśli jesteś taki fair, to czego poszukujesz na takich forach????

Gość brampatam
dobre G. dobre :)

Gość aaaale jaaaazda
haha zabijam czas w pracy :D i pełnie tu rolę pasterza starając się nawrócić zbłąkane owieczki. i rozumiem, że zdrada czasami bywa z winny któregoś z partnerów

Dawaj mi namiar na taką fajną pracę....Ja jak chwilowo nie mam zajęcia w pracy,to raczej dalej pracuję.Jednak jest jakiś myk w Twoim związku,skoro tu jesteś...znam życie,mój drogi.I jestem taką 40-latką,która wie,o co chodzi w tym nawracaniu owieczek.

Gość Fubu alias Fubuś
To zaczynamy co? Zapuściłem sobie Roxette - It Must Have Been Love i wyrzuciłem to z siebie dla Was. Jak wiadomo w tym dziale ciągle panoszy sie nikomu nie potrzebny, nic nie wnoszący do tematów troll. Mówiąc troll mam na myśli trolla z krwi i kości, potwora, którego boją się ludzie ale nie nadludzie jak Ja. Musicie mnie zrozumieć prowadze badania na debilizmem i beznadziejnością, a ów trolla traktuje jako obiekt doświadczalny, coś jak laboratoryjne białe myszy które po badaniach uśmierca się. Z tą różnicą że u myszy doświadczalnych naukowo stwierdzili inteligencje i podobny kod genetyczny jak u ludzi, u trolli zaś nie stwierdzono ani tego, ani tamtego jedynie duplikacje zachowań ludzkich. Zaczynamy więc, zapraszam do czytania mojego tematu który w miarę moich możliwości będzie wisiał tu codziennie. Jeśli jesteś nowicjuszem zignoruj ten temat i przejdz do dalszego czytania forum, jeśli wiesz o co chodzi nie musisz mi dziękować, że napisałem to też w twoim imieniu, a jeśli nie zgadzasz sie ze mną to ch*j ci w d**e jeśli nie potrafisz uargumentować swojego odmiennego zdania. Debilizmowi, prostactwu i plugawym katolikom mówimy zdecydowane NIE! Mam tylko małą uwagę, naprawde nie musisz używać przecinków, kropek, czy spacji w wyrazach kiedy chcesz coś do nas bądz do mnie napisać ponieważ każdy ma cię tu za śmiecia niegodnego uwagi i nikt nie patrzy się w jaki sposób piszesz, myślisz że kogoś to obchodzi? Jeśli tak to ten żart ci wyszedł - poważnie. Bardziej śmieszny byłeś kiedy nie używałeś znaków ortograficznych. Zrozum że każdy czytający cię, ma cię tu za tak wielkiego debila że wszelkie próby zakładanych przez ciebie tematów bądz postów kończą się żałosnym fiaskiem i śmiechem ze strony czytającego. Na przykład: "Kup sobie psa lub owce, i dymaj je, a Dekalogowata powinna się wynosić z tego forum" Chcesz pokazać że trolle umieją pisać? Może i umieją bo stwory te nauczyły się tej czyności od człowieka, podobnie jak mówienia. Małpe także można nauczyć pisać czy mówić na poziomie podstawowym, troll też się nauczy. To dla mnie naprawde egzotyczne doświadczenie spotkać takiego debila w swoim życiu, myśle że jesteś kaleką, każdy pełnosprawny debil wycofałby się z tego forum po takiej prawdzie jaką napisałem, i wiem że każdy mnie czyta/przeczyta, ty jednak jesteś kaleką i nie masz już wyboru bo albo to forum albo zdechnięcie. To naprawde przykre, bo z drugiej strony mam świadomość tego że pisze tu chory umysłowo i przegrany człowiek. Niestety nie mogę ci pomóc gdyż wyznaje wprowadzoną przez Francisa Galtona eugeniczną (gr. eugenes = dobrze urodzony) zasadę wyższości mądrzejszych i silniejszych jednostek nad głupszymi i bezwartościowymi, którą zresztą uważam za genialną i sprawdzalną. Mówiąc ściślej w mniej cywilizowanym kraju ze swoim kalectwem fizycznym, jak i umysłowym skończyłbyś pod kartonem na ulicy, a Polsce pozostał ci internet i zapomoga. Zawsze coś. Możesz podziękować za ten dar swojemu bogu, a nawet pod tym względem okazałeś się totalnym idiotą i splugawionym obłudnikiem. Przecież twój Jezus kazał szanować "pedałów", homoseksualistów, nekrofili itp. Nie jestem katolikiem ale gdybym chciał spojrzeć na to obiektywnie i porównać to ze słowami Jezusa to właśnie takie zakłamane postacie jak ty psują obraz tej wiary. Jak w przypowieści o faryzeuszu, codziennie się modlił, bywał w świątyni a serce miał paskudne, jak jabłko wyglądał pięknie z zewnątrz ale w środku pełen robactwa. Ty zaliczasz się właśnie do takich fałszywych katolickich mend. Rozumiem że podszywanie się pod normalnych użytkowników sprawia ci frajdę - to super ale jest też druga strona medalu, ta jeszcze bardziej lepsza. Może tobie brakuje tego aby ktoś powiedział ci prawdę? Jest w tobie głód poszukiwania niezgłębionej prawdy do której dostęp mają jedynie wybrani? Z przyjemnością ci ją objawie. Oto prawda i sama prawda: Jesteś debilnym trollem, paskudzącym i nie potrzebnym nikomu.Twoje imię to żenada i beznadziejność, debilizm w najczystszej formie, nie do odsprzedania, nigdy nie zostaniesz wirtuozem mowy czy nawet klownem. Za daleko ci do niego. Zdychaj z krzyżem w dupie. Amen.

Gość Miłość i seks to dwie różne
Podniecenie łatwiej osiągnąć niż miłość. Też kocham męża, ale zdradzam.

Gość aaaale jaaaazda
ale ja również pracuje :D przecież klikam w klawiaturę :P czyli insynuujesz mi, że skoro przebywam na takich forach to w moim związku czegoś mi brak ? :)

Odnoszę wrażenie,że tak.Ja przynajmniej otwarcie o tym mówię.Nie krytykuję innych.Każdy z nas,zarówno kobiety i mężczyźni(z kimś ta zdrada jest!) mają jakieś powody.A jeszcze jak można z facetem inteligentnie porozmawiać,to szybciej osiągam.....orgazm hi,hi,hi...Widzisz więc,jak to jest.......

Gość Facet co myśli jak 100%żona
Goja i wszystkie kobiety takie jak ty. Leczcie się ale chyba na nogi bo na głowę za późno. Stara baba a głupia

Gość aaaale jaaaazda
Nie rozumiem tylko jak można zdradzać i kochać jednocześnie. Zdradzać dla samej przyjemności, największe świństwo. Jestem typem faceta, że jeżeli przeżywamy jakiś kryzys w związku to rozmawiam o tym. Co jest nie tak i jak to naprawić. Może jestem młody i głupi ale szanuję drugą osobę z która żyję i chce ją uszczęśliwiać a nie zdradzać. Szkoda mi tylko waszych mężów, że żyją w takiej niewiedzy co ich kobiety robią. A jeżeli nawet w moim związku czegoś mi brak to nie będzie to powód do zdrady tylko do odszukania tej kropki nad i.

Bardzo poważna i mądra odpowiedź.Powodzenia.Mój małżonek uważa,że jestem na zawsze i już tak będzie...Bo wspólne sprawy.Bo studia dzieciaków.Bo jak podzielić,aby było w miarę sprawiedliwie.Wie tylko o jednym razie.Gdyby tylko zechciał być takim,jakim był w wieku 30 lat.Nie chce.Nie umie.Nie zależy mu.A ja nie chcę żyć w szarości.

Gość 100%żona autorka
Do aaaale jaaaazda bardzo fajna jest twoja wypowiedź taka szczera. Myślę tak samo. Problemy trzeba rozwiązywać a nie zdradzać. Pozdrawiam

Gość gość
Dla mnie zdradzające żony to szmaty, dno, k***y krzywdzace bliskie osoby i nic więcej Podoba mi sie to ze w krajach muzulmanskich takie dziwki sa za to kamienowane Tyle w temacie

Gość gość
Od ostatniego ani jednego

No chyba, że to 'i' nie chce kropki. A takie przypadki notuje się najczęściej.

Gość gość 1978
Jestem żonaty i szukam mężatki na spotkania z Skoczowa/ Bielska...

Gość gość
całkiem was poyebało :O